12 siječanj 2015

Oznake: obećanja

Cirkus ostaje

06 siječanj 2015

Gospodin koji vodi prosvjede u šatoru ispred Ministarstva branitelja konačno je sa svojim društvom iznio jasne stavove i zahtjeve.
Prosvjednici su stava:
1.) Daje se bezuvjetna potpora HDZ-u kao jedinoj istinskoj domoljubnoj stranci kojoj je sveta hrvatska gruda na prvom mjestu. Ta je stranka to i dokazala opljačkavši Hrvatsku do temelja, za što ima i službenu potvrdu, odnosno sudsku presudu da je zločinačka organizacija. To što je zločinačka organizacija pod imenom HDZ bjesomučno krala novac iz državnog proračuna iz kojega se isplaćuju i sva davanja braniteljima i ratnim invalidima društvo iz šatora nije briga. I neće ih biti briga sve dok novci uredno stižu.
2.) Daje se bezuvjetna potpora pjevaču rodoljubno - katarzičnih pjesama Marku Perkoviću Thompsonu i njegovom liku, te svim segmentima njegova djela. I utaji poreza koji nije uplaćen u državni proračun iz kojeg se isplaćuju davanja stanovnicima šatora.
3.) U javnost se šalje poruka da je društvu u šatoru bilo vrlo ugodno i milo u društvu osuđenog ratnog zločinca gospodina Kordića, koji je slavu hrvatskog bojovnika stekao ubijajući civile.
4.) Daje se puna podrška pripadnicima hrvatske katoličke crkve, a naročito klerofašističkim krugovima koji su u prostor šatora uvijek dobrodošli, naročito ako će huškati hrvatske bojovnike na puštanje krvi onima preko Dunava. Stanovnici šatora također pozdravljaju nastojanja hrvatskog klera da iz proračuna države izvuče milijardi što je više moguće, te tako rastereti ostale korisnike proračuna.
5.) Daje se bezuvjetna potpora utajivaču poreza gospodinu Klemmu, zato jer je spreman u bilo kojem trenutku povesti svoje sljedbenike u akciju nasilne smjene vlasti, što je samo jedna od odlika koja krasi HDZ.
Temeljem toga postavljaju se slijedeći zahtjevi:
1.) Odlazak svih jugosmradova iz Hrvatske.
2.) Odlazak svih Srba sa televizije .
3.) Bojanje svih crvenih kockica u plave, uključujući i one u grbu Republike Hrvatske.
4.) Dolazak na vlast HDZ-a milom ili silom, kako bi se imovinsko -domovinska pljačka konačno uspješno privela kraju, a stanovnici šatora se u miru razišli svojim kućama.

Oznake: šatori i klaunovi

Tisuću zašto, nijedan zato

04 siječanj 2015

Zašto naši ljudi, Hrvati, koji žive u inozemstvu, u zemljama zapadne Europe, u SAD-u, u Kanadi, u Australiji i Novom Zelandu i na izborima se tretiraju kao dijaspora, toliko mrze građane Hrvatske i Hrvatsku? Zašto nam svima žele polaganu i bolnu smrt i totalno uništenje u velikim mukama?
Zašto ti ljudi, koji su otišli iz ove zemlje u potrazi za boljim životom i većom zaradom, maknuli se od ovih kriminalaca, lopova i ljigavaca koji drmaju našom državom, koji danas žive u politički, pravno i gospodarski uređenim državama, koji tamo školuju svoju djecu i dostojanstveno žive od svojeg rada, koji su u bijelom svijetu vidjeli kako bi uređeno i pošteno društvo trebalo izgledati, zašto sva ta hrvatska dijaspora u 90% slučajeva na izborima glasa za zločinačku organizaciju HDZ i njihove kandidate? Što je to tako zlo i podmuklo u njima pa da s veseljem na izborima zaokružuju redni broj na glasačkom listiću ispred imena stranke koja je ovoj zemlji učinila zla i nesreće više nego svi njezini neprijatelji od stoljeća sedmog? Zašto ljudima koji su ostali živjeti na ovom "kamenu tvrdom" žele nametnuti zlo od kojega su sami pobjegli?
Zašto tamo neki Jozo, koji od trafike u Torontu školuje sina i kćer na sveučilištu, putuje na ljetovanje na Brač, mijenja automobil svakih pet godina, razmišlja o tome u koji će restoran u nedjelju izvesti ženu i sjeća se kako je u najljepšoj zemlji na svijetu tako razmišljao s čime će u ponedjeljak platiti struju, zašto on svake dvije, tri godine, u neku nedjelju, nakon mise i prije roštilja kod kuma Zvonka, zajedno s tim kumom ode u Hrvatski dom i ispod raspela i šahovnice ponosno zaokruži redni broj ispred stranke čiji je istaknuti član novcem iz proračuna i članarinama za koje je reketario obrtnike kupovao preparirane medvjede, jazavce i gorile?
Zašto neki Franjo, koji će od Kraljevine Švedske dobiti mirovinu ako je i samo jednu godinu radio u toj zemlji, ode u naše veleposlanstvo u Stockholmu i glasa za stranku čiji je predsjednik mirovine svojih građana potrpao u kožnu torbu i naumio s njima kidnuti u alpske visine?
Zašto sve to napravi i neki tamo Stipan u Canberri? Zašto on misli da će nama u matici zemlji poteći med i mlijeko ako i on skupa s nama odabere stranku čiji lokalni baja deset godina koristi službeni auto i službenog šofera (kojeg plaćamo mi koji punimo proračun, a taj ga Stipan ne plaća jer ne živi ovdje) da bi svog potomka vozio na nogomet?
Zašto? Psihijatri, psiholozi, Vidoviti Milane, čarobna kuglo, dabrova iznutrico? Bilo tko? Zašto?
( Pitanje se odnosi na ljude koji žive u Bosni i Hercegovini i glasaju na izborima koji se tiču političkog uređenja Republike Hrvatske. Oni su u još malo većem dreku nego mi također zahvaljujući strankama koje nose časno kriminalno ime HDZ, pa glasanjem za HDZ na hrvatskim izborima izražavaju svoju ljubav prema matici domovini i želju da ne zaostajemo u razvoju s kriminalnom organizacijom na čelu države.)

Oznake: ljubav i mržnja

Istraživanja....

01 siječanj 2015

Oznake: analize

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.