Cirkus ostaje

06 siječanj 2015

Gospodin koji vodi prosvjede u šatoru ispred Ministarstva branitelja konačno je sa svojim društvom iznio jasne stavove i zahtjeve.
Prosvjednici su stava:
1.) Daje se bezuvjetna potpora HDZ-u kao jedinoj istinskoj domoljubnoj stranci kojoj je sveta hrvatska gruda na prvom mjestu. Ta je stranka to i dokazala opljačkavši Hrvatsku do temelja, za što ima i službenu potvrdu, odnosno sudsku presudu da je zločinačka organizacija. To što je zločinačka organizacija pod imenom HDZ bjesomučno krala novac iz državnog proračuna iz kojega se isplaćuju i sva davanja braniteljima i ratnim invalidima društvo iz šatora nije briga. I neće ih biti briga sve dok novci uredno stižu.
2.) Daje se bezuvjetna potpora pjevaču rodoljubno - katarzičnih pjesama Marku Perkoviću Thompsonu i njegovom liku, te svim segmentima njegova djela. I utaji poreza koji nije uplaćen u državni proračun iz kojeg se isplaćuju davanja stanovnicima šatora.
3.) U javnost se šalje poruka da je društvu u šatoru bilo vrlo ugodno i milo u društvu osuđenog ratnog zločinca gospodina Kordića, koji je slavu hrvatskog bojovnika stekao ubijajući civile.
4.) Daje se puna podrška pripadnicima hrvatske katoličke crkve, a naročito klerofašističkim krugovima koji su u prostor šatora uvijek dobrodošli, naročito ako će huškati hrvatske bojovnike na puštanje krvi onima preko Dunava. Stanovnici šatora također pozdravljaju nastojanja hrvatskog klera da iz proračuna države izvuče milijardi što je više moguće, te tako rastereti ostale korisnike proračuna.
5.) Daje se bezuvjetna potpora utajivaču poreza gospodinu Klemmu, zato jer je spreman u bilo kojem trenutku povesti svoje sljedbenike u akciju nasilne smjene vlasti, što je samo jedna od odlika koja krasi HDZ.
Temeljem toga postavljaju se slijedeći zahtjevi:
1.) Odlazak svih jugosmradova iz Hrvatske.
2.) Odlazak svih Srba sa televizije .
3.) Bojanje svih crvenih kockica u plave, uključujući i one u grbu Republike Hrvatske.
4.) Dolazak na vlast HDZ-a milom ili silom, kako bi se imovinsko -domovinska pljačka konačno uspješno privela kraju, a stanovnici šatora se u miru razišli svojim kućama.

Oznake: šatori i klaunovi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.