Svaka dobra kuharica i njezini savjeti vrijedni su zlata! Sad si me podsjetila, pričala mi jedna starija gospođa u godinama kad je već prabaka, bila je na placu i kupovala kiselo zelje. Došao stariji gospodin i pita ju kako se kuha sarma i ona mu sve objasni. On na to kaže: "Mogu li vas zamoliti, da li biste vi došli kod mene i skuhali mi sarmu?" Naravno, ona mu je odgovorila da to ne bi i da ima svoju obitelj za koju kuha, ali hvala na pozivu. Svi smo se smijali toj anegdoti, a ona ju je voljela pričati, jer ipak komplimenti su komplimenti! :)))))
15.04.2025. (18:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
Kokoš daje... jaje.
Pozdrav Kockavici.
15.04.2025. (11:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
E, taj osmijeh...to je začin kojeg nema na policama:-))*
15.04.2025. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
mlado meso je najbolje nauljeno :)
15.04.2025. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri rici...
Morska, to je zbog piletine. Junetina nije razlog, definitivno.
Tek kad napišeš - shvatiš.
Kocka, nauljena, marinirana i ostavljena da prenoći. ;)
15.04.2025. (13:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sarah
A mogo je pozvat na ručak.
Naravno, da bi odbila, imaš ti svoje marinade, al mogo je.
Nije ni piletina šta je bila. Eh.
:-)
15.04.2025. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Najbolja nakon što prenoćim. ;)
15.04.2025. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Ovaj je za roštilj spreman. Pravo muško.
Bez finesa tipa: prilog, desert...
15.04.2025. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Livija Less
Šta li će on od toga smiješati. Sigurno će biti odlično. Bolje nego što mi skuhamo.
15.04.2025. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Namiguše
15.04.2025. (17:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrr Mau
Svaka dobra kuharica i njezini savjeti vrijedni su zlata!
Sad si me podsjetila, pričala mi jedna starija gospođa u godinama kad je već prabaka, bila je na placu i kupovala kiselo zelje. Došao stariji gospodin i pita ju kako se kuha sarma i ona mu sve objasni.
On na to kaže: "Mogu li vas zamoliti, da li biste vi došli kod mene i skuhali mi sarmu?"
Naravno, ona mu je odgovorila da to ne bi i da ima svoju obitelj za koju kuha, ali hvala na pozivu.
Svi smo se smijali toj anegdoti, a ona ju je voljela pričati, jer ipak
komplimenti su komplimenti! :)))))
15.04.2025. (18:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...