ovo je neuspješan pokušaj razložnog imenovanja jela, uglavnom se pretvorilo u nešto što nije trebalo biti, na dalje odustajem i ne gubim vrijeme oko toga p.s. proizvodi koji sadrže i batat su sve prisutniji, a razlog proizvođača je skroz jednostavan, EU komplicira s kategorizacijom svježeg, dok je s prerađevinama jednostavnije p.p.s. sam recept je baš po mom guštu, a ima prostora za razne izmjene
18.12.2024. (22:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nikad čuja za ovu tjesteninu ali okej je. Inače batat često uzmem i ispečem. Slatki krompir. Skuplji al malo za prominit je dobro. Nadam se da pršut nije žestok...
20.12.2024. (17:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Mala digresija, ako je pršut Ruža, onda nije pasta San Daniele :) ;)
18.12.2024. (08:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Odlično izgleda. Hvala na receptu.
18.12.2024. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
postoji tjestenina od batata ???
Nikad vidjela
18.12.2024. (11:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Ljubičasti krumpir ekšli :)
18.12.2024. (12:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
ovo je neuspješan pokušaj razložnog imenovanja jela,
uglavnom se pretvorilo u nešto što nije trebalo biti,
na dalje odustajem i ne gubim vrijeme oko toga
p.s.
proizvodi koji sadrže i batat su sve prisutniji,
a razlog proizvođača je skroz jednostavan,
EU komplicira s kategorizacijom svježeg,
dok je s prerađevinama jednostavnije
p.p.s.
sam recept je baš po mom guštu,
a ima prostora za razne izmjene
18.12.2024. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
jelo izvrsno, a savjeti još bolji
19.12.2024. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Nikad čuja za ovu tjesteninu ali okej je. Inače batat često uzmem i ispečem. Slatki krompir. Skuplji al malo za prominit je dobro. Nadam se da pršut nije žestok...
20.12.2024. (17:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...