Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • dugoprugash

    Usputne bilješke - Virovitica naglavačke

    avatar

    14.09.2024. (11:11)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Mogao si svratiti u moje Suhopolje razgledati obnovljen dvorac grofa Jankovića i rijetko viđenu crkvu s dva okrugla tornja iz 1802 godine.

    avatar

    14.09.2024. (11:58)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zanimljiva putešestvija dijelom koju poznam kad sam se voziko biciklom pred dosta godina. Inače Virovitica je na rubu Slavonije, mislim da Podravina počinje nešto prije Starog Gradca prema Pitomači. Za auto bolje okolo.

    avatar

    14.09.2024. (12:37)    -   -   -   -  

  • luki2

    Đole kažeš ....:)))))) Nadam se da ce nalazi biti odlični. A lijepo što se sve pretvorilo u lijepi izlet. Bravo! Pozdrav!

    avatar

    15.09.2024. (00:17)    -   -   -   -  

  • j.

    najbitnije je da su nalazi dobri, a put kojim se do njih dođe je manje važan... Virovitica mi je ostala u sjećanju po jednom lošem događaju kada je moju Dragu na putu počelo boljeti a nismo imali pojma što, kasnije se ispostavilo da je bila plućna embolija i tromb; jedva smo došli kući... moramo to svakako ispraviti :)

    avatar

    16.09.2024. (17:07)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Nakon godina učestalih putovanja na ruti Rijeka-Virovitica, došlo je do utišanja na neko vrijeme, a onda se svelo na jednom godišnje - ako. U zadnjih 15-ak godina -nikako. I sve do tada išlo se Rijeka-Zagreb ( u početku kroz vijugavi Gorski Kotar)-Bjelovar-Virovitica. U tim godinama učestalih putovanja znala sam sva sela napamet. Po imenu i redosljedu pojavljivanja,
    Prošle nas je godine teta navigacija na istoj turi gotovo isto izvrtila. Išli smo okolo uokolo, jer kao hajdemo ne ići preko Bjelovara. Doduše stizali smo iz pravca Daruvara, zaustavili se na kratko u selu i nastavili za Rijeku. Da me sad pitat gdje smo mi to uopće bili - pojma nemam. Al da smo se vrtili - jesmo. Bilo je i makadama maašala.
    Lijepa je Virovitica. I da, takve pretrage se isplati raditiu manjim KBC-ovima. Manje se čeka na red, usput padne i izlet (palačinke ili pastrva :) ) i supać.
    Još da nalazi budu dobri - di ćeš bolje.

    avatar

    18.09.2024. (08:48)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Samo da dodam. Stigli su nalazi. Dobri su. Hvala svima koji su izrazili nadu da će takvi biti. Poz :)

    avatar

    18.09.2024. (14:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...