Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • AnnaBonni

    O.......oooooooooooooooooooooooooooo živa si živ živ i to s lokalnom anestezijom---hvala ne bih i moja kćer je imala lokalnu na operaciji titan koljena koje je ISPALO ---neću dalje da te ne plašim i slušala njihov razgovor-kaže, nikad više , nije sprema slušati što govore o koljenu dok je ona gotovo budna.....

    Budi dobro, ovdje je bio prekid sustava elektri skoro dva sata vrućeg zraka i tijela

    avatar

    21.06.2024. (19:26)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @annabonni, meni bolje slušat šta oni govore nego nikad više ništa ne čuti :) Iza prošle totalne narkoze sam dva dana imala tlak 80/50 i nisam mogla ništa. Ovaj put su mi ponudili i tu mogućnost i meni je bila draža. Ovi su se zezali na račun prezimena jednog kolege koji se zove slično kao Fuck, zamijeni se samo jedno slovo :))) Pred kraj operacije su neki od pomagača bili otišli, glavni kirurg i moj “asistent” su ostali priheftati mi rezove pa smi onda direktno pričali i pokazali su mi kako izgleda moja ploča i šarafi od 36mm koje su mi u nju uvrtali.

    avatar

    21.06.2024. (20:21)    -   -   -   -  

  • Blog@Blog

    Fleksa, ne diraj više niš.
    Naspavaj se noćas

    avatar

    21.06.2024. (21:28)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @blogi, neće baš biti lako, boli puno jače nego prva operacija koljena. Onda je bol bila nesnosna direktno nakon nezgode a sada obratno. Ali sestra iz noćne je zakon (za razliku od ove koja je bila tu kad sam došla sa OP), iza ponoći ću dobiti još jednu narkomansku dozu koja bi i Bareta bacila u trans :)))

    avatar

    21.06.2024. (22:05)    -   -   -   -  

  • luki2

    Od srca Ti želim brz oporavak! Kasnije bez ponavljanja posjeta bolnicama....Neka Te čim manje boli!

    avatar

    21.06.2024. (22:42)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Fleksi, pročitala sve što si napisala zadnjih dana. Drago mi je da je operacija iza tebe i da si nam se brzo oglasila. Hvala Bogu da je sve u redu prošlo. Želim ti brz i što laganiji oporavak! Nadam se da ćeš se večeras naspavati. Drži se, ne daj se! :* Uz tebe smo svi.

    avatar

    21.06.2024. (23:13)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Fleksi, pročitala sve što si napisala zadnjih dana. Drago mi je da je operacija iza tebe i da si nam se brzo oglasila. Hvala Bogu da je sve u redu prošlo. Želim ti brz i što laganiji oporavak! Nadam se da ćeš se večeras naspavati. Drži se, ne daj se! :* Uz tebe smo svi.

    avatar

    21.06.2024. (23:14)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ja sam od prvog dana mislio ti reć da hebala te ta tvoja fitnessarija ili fitnessmanija, da se držiš plivanja i to je to, i evo doktorova doživotna zabrana ulaska u fitnesstorij govori mi da sam bio u pravu. ;) Nego, ovo da ste ti i anesteziogloginja fino se spikali dok su ti iza paravana rezali i pilili - prilično je spooky. :))

    Žao mi je Ištvana, suosjećam s njegovom panikom barem isto toliko kao i s tobom. :) Želim ti brz oporavak uz Uzbunu na odjelu za rak Nevena Orhela i Svetu i profanu mašinu ljubavi Iris Murdoch. :) A može poslužiti i Brdo iznad oblaka naše Vesne br. 2. Lektrika je nepotrebna, samo treba otpuhati prašinu. :)

    avatar

    22.06.2024. (00:09)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    I da, skoro zaboravih - drago mi je i super je da je operacijon proša giv mi fajv! Pazi jedino da ne razviješ Stockholmski sindrom spram svojih nogopadnih pehova. ;)))

    avatar

    22.06.2024. (00:10)    -   -   -   -  

  • lijemudro

    Neka si se ti javila, brz oporavak zelim i sto brzi povratak kuci !

    avatar

    22.06.2024. (05:46)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Hvala @luki, boli dosta, ali evo preživjela sam noć, čak sam i dosta spavala, s prekidima ali ok. Pusa
    @galaxi, lijepo da misliš na mene :* , evo jutros već sam se i oprala i konačno idem sama na wc, pa skoro sam na konju :)
    @mariano, to je tako rekao i onda mi već naručio neku ortezu za neravne površine, kaže kad odem u brda :))
    A i dati će mi na odlasku uputnice za "krafttraining" kod fiziterapeuta :)
    Inače, ova bizarna epizoda sa zagorskom (po ocu) anestezisticom mi je pomogla da mi vrijeme brže prodje. Posebno na početku, kad sam malo počela padati u nesvijest od čudnog osjećaja da ne mogu pomaknuti noge. Ali ja sam jako djubre, pred kraj operacije već sam.mrdala prstima i blebetala s kirurgom, čak.mi je pokazao kakvu ploču mi je ugradio i kako izgledaju ti šrafovi koje su mi ugradili :)
    @lijemudro, hvala. Ja se nadam da sam drugi vikend doma ali teško je to reći unaprijed.

    avatar

    22.06.2024. (07:20)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Znači, ne fali ti šarafa :).
    Pehove ne možemo spriječiti, ali se uvijek možemo liječiti.:P
    Lijepo je da svugdje ima nasih ljudi zapravo. I ne moraju te uvijek uspa(v)ljivati zgodni anesteziolozi, vidiš da se i sa (svojim) ženama da sasvim lijepo razgovarati, brez padanja u nesvist ;).

    avatar

    22.06.2024. (09:49)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @dvi tri, kome zatreba šarafa dužome 30 i 36 mm može kod mene posudit koji :))
    Da. Ženske su me jučer zrihtale za operaciju, da budem priključena na sve potrebne gadgete a onda su došli muški majstori posložit ploče i šarafe. Nisam još vidjela koliko novih ožiljaka imam ali uopće ne sumnjam da mi noga opet izgleda koda su me morski psi žderali za doručak :))

    avatar

    22.06.2024. (11:57)    -   -   -   -  

  • j.

    Nisam bio skroz u tijeku, ali rečenica da je operacija prošla i da je sve u redu je najvažnija. Ostavljam ti pozdrav i dobre želje :).

    avatar

    22.06.2024. (13:37)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Hvala, vjetre, zasad je sve u redu, dalje ćemo vidjeti :)

    avatar

    22.06.2024. (13:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...