Komentari

brmbo.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Hvala stručnom i meritornom žiriju Cipra i Srbije na 12 bodova, a one zemlje koje nam nisu dale ni boda treba suosjećajno žaliti i samo ih podsjetiti da nije dobro na svoju ruku prestati uzimati terapiju, bez dogovora s psihijatrom. ;)

    avatar

    12.05.2024. (01:14)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ti to parafraziraš jednog našeg blogera kad je riječ o neuzimanju terapije

    avatar

    12.05.2024. (09:59)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    A ja glupača čak za Zlovenku jednom (ili dvaput) zvala. To joj je bilo zadnje. A kad idem u pekaru ću ubuduće pazit da vlasnik nije Aljeti Azimi :))
    Televizor mi je ipak ostao čitav. Klela sam se da ću ga bacit Heinzu na glavu ako pobijedi Irska, Izrael, Francuska ili Ukrajina, na napad flamingosa s lijeva nisam računala :))))
    Tako je jutros televizor na mjestu a Heinz evo puši ispod i povremeno zakašljuca :))

    avatar

    12.05.2024. (10:37)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Strava. Bem im paradajz!

    avatar

    12.05.2024. (10:43)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Flekserica - Morat ćeš se prebaciti na ciparsku kuhinju i srpske pekare. :) Moja žena već tjednima govori kako bi htjela da Lasagna bude drugi jer ne može zamisliti taj cirkus iduće godine u Zagrebu, a sad kad je bio drugi bila je ljuta ko pas i prijetila mi rastavom jer sam je natjerao da uopće prati sve to i toliko se živcira. :)))) Najveće čuđenje u svijetu i opći nervni iznered svakako je bio uvijek onda kad nam neki žiri ne bi dao ni boda. Molim?!?!?!?!?! Kako je to moguće?!?!?!?! Nama najgenijalnijoj muzičkoj naciji u federaciji vasiona?!?!?! Malo je reći greška u Matrixu. Uglavnom, zabavno je za primijetiti kako se ljutimo na zusjede kad nam ne daju dovoljno, ali se ne bunimo kad nam daju 12. :)) I kod nas je telkač nekako ipak uspio ostati čitav - eto nakon ona dva potresa ovo je bilo treći put da mu je život visio o niti. :)

    Nego, kad se Slovencima uvode vize, ekstra vinjete i obveza da u našem moru moraju plivati s ciglom u ruci, zna li se što?

    avatar

    12.05.2024. (10:49)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Annabonni - Neam pojma, došlo mi je iz lične i personalne inspiracijone.

    avatar

    12.05.2024. (10:51)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Dvi, tri riči... - Gledali smo Eurosong preko interneta, putem HRTi platforme, spojivši laptop na telkač i na mini-liniju ispod njega ne bi li nam zvuk bio kvalitetniji, a to je onda značilo kašnjenje u prijenosu signala od barem 15 do 20 sekundi. I kad su se već na samome kraju, u zadnjim sekundama, čekali još samo glasovi publike za izopačenu i dekadentnu Švajcarsku, neka glupača u zgradi preko puta naše je vrisnula od sreće! Pa smo pomislili kako to očito znači da smo mi prvi i srdašca su nam poskočila! Očito je ona samo stala na pribadaču ili joj je torta odlično ispala (na pod) pa je dovela na trenutak u zabludu naše nježne duše. :)

    Bilo kako bilo, od sada nadalje uvijek ću znati što sam radio kad je umro drugi Tito i kad je Lasagna bio drugi. ;))

    avatar

    12.05.2024. (11:03)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Cigla je premalo. Slovencima treba dozvoliti plivati samo ako deset susjeda koji su nam dali 12 bodova viče: pazi, ajkula! :)

    avatar

    12.05.2024. (11:03)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Flekserica - Ha ha, amandman se prihvaća! :)

    avatar

    12.05.2024. (11:08)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Satisfakcija mi je da je Engleska dobila punih nula glasova publike. Jel to sad znači da se nije obisitinila ona: Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska kad proletarijat ne glasa za njih?

    avatar

    12.05.2024. (12:04)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Flekserica - Ima zanimljivosti u tim podacima, npr. kad je riječ o bodovima žirija:

    "Žiriji su Nema brutalno 'častili'. Maksimalnih 12 bodova dobio je čak 22 puta. A Lasagna? Samo dvije dvanaestice, i to od Srbije i Cipra. Slovenci su nam dali šesticu, zanimljivo, Švicarci su nam dali osmicu, a mi njima niti jedan bod."

    Eto, neobično je da naš žiri nije našao za shodno dati Nemu barem jedan pišljivi bod, jer, ruku na srce, švicarska pjesma ipak nije loša. Očiti sukob interesa. :)

    A što se tiče glasova publike:

    "Lasagni su 12 bodova od publike dale: Albanija, Austrija, Azerbajdžan, Danska, Island, Irska, Norveška, Srbija te Slovenija.

    Posebno je zanimljiv slučaj Norveške. Od žirija smo dobili nulu, od publike 12 bodova."


    Eto, ipak nas vole braća i sestre Slovenci, nećemo im dati ciglu za u more. :)

    Btw., meni je čudno što je Norveška završila na zadnjem mjestu, baš mi se svidjela njihova žestoka rokerska pjesma.

    Nastup UK-a bio mi je prilično odbojan (sama pjesma ne toliko) pa me ne čudi nula bodova od publike. Nije li i prošle godine UK prošao jako loše? Nešto mi je ostalo u sjećanju, ne da mi se provjeravati.

    avatar

    12.05.2024. (12:16)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Ja već godinama tvrdim da u stručnim žirijima stoje glazbeni uhljebi, koji svoju glazbu mogu prodat jedino rodbini i to tako da im ju sami poklone za rodjendan :) To gledanje s visine na običan puk, koji eto ne razumije pravu umjetnost mi je degutantno. Konac konca na kraju se ipak glazbeni uspjeh mjeri brojem prodanih karata na koncertima, pa ma kako se nama nekada ne svidjalo tko može napuniti arene.

    avatar

    12.05.2024. (12:37)    -   -   -   -  

  • NF

    ha, žale se na konzervativnost žirija, a nebinarna osoba pobjeđuje. ali jednu drugu kandidatkinju su optužili da je otjelovljena sotona, no nisam upamtio o kome se radi, možda bi mi taj nastup bio barem malo zanimljiv. komentirao sam več, osim naše čuo sam samo izrael odlazeći na spavanje, za eurosong su mi obje pjesme dobre.

    avatar

    12.05.2024. (15:08)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Nasmijali su me vaši komentari.
    Glasanje žirija potpuno nepotrebno. :)
    Baby je potaknuo složnost. Najljepše od svega.

    avatar

    12.05.2024. (16:54)    -   -   -   -  

  • luki2

    :))))

    avatar

    12.05.2024. (22:13)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Kad je Tito umro ja sam bila mala i ne sjećam se baš, ali kad mu je bio sprovod cijeli dan smo visili pred tv-om i gledali te ljude što mu mašu uz prugu.

    Kad je Baby Lazanja nastupao, ja sam odvela djecu da ga podržavaju u drustvu vrsnjaka, a ja sam sa svojim vršnjacima raspredala o nekim drugim važnim stvarima. :P

    Al pjesma je dobra, preporučujem je klincima ;).

    avatar

    13.05.2024. (19:18)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Jel' ovo ozbiljna ili neozbiljna tema? :)... Kako pristupiti? :)... Ajd, recimo da je ozbiljna... Sva natjecanja u ime država, odnosno pod državnim zastavama, bila sportska, glazbena ili ina, pa tako i Eurosong su po defaultu politička i ne ostaje tu puno mjesta za umjetnost... Od svih špekulativnih teorija protuhrvatske urote na ovom Eurosongu nekako mi se najlogičnija čini ona u vezi Izraela, koja zapravo nije protuhrvatska nego protuizraelska, a Hrvatska je ispala kolateralna žrtva... po toj teoriji Izrael je u javnosti pokrenuo snažnu kampanju da pridobije glasove publike kako bi pobijedio na Eurosongu, pa se nakon druge polufinalne večeri Izrael na kladionicama popeo na drugo mjesto što je upalilo alarm u EBU -u... naime, postojao je strah da će u slučaju pobjede Izraela Švedska gorjeti, prosvjedi protiv Izraela su već bili, a u slučaju pobjede Izraela bi eskalirali, u Švedskoj živi veliki broj muslimana... I više nije bilo dvojbe, Izrael mora pasti... direktiva je bila jasna, Izraelu što manje bodova žirija kako s velikim brojem glasova publike ne bi mogao pobijediti... e, sad, glasovi žirija su uglavnom išli Švicarskoj jer se za Hrvatsku ne smatra da je sposobna organizirati idući Eurosong, odnosno Švicarci će se bolje snaći u toj ulozi, prvenstveno zbog situacije s Izraelom i prosvjedima kojih će sigurno i tada biti... uglavnom, žiri nam je napravio uslugu i trebamo im biti zahvalni što nećemo biti domaćini Eurosonga :)...

    avatar

    14.05.2024. (10:12)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Moj Mariano, ne bi cijela regimenta psihijatara izliječila žiri, nema tu pomoći. To nije više ni bitno jer je naš Lazanja pobjednik u svakom pogledu, od promocije do pjesme :))

    avatar

    14.05.2024. (23:19)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Blogokviz - Da, i meni se čini prilično smislenom ta spika oko Izraela ili straha od Izraela. Čuo sam je na HTV-u u jednoj od emisija u koje se pozivaju Macan i ekipa. :) Pa ipak, valja priznati da je Nemoova pjesma odlična, možda čak i bolja od naše.

    @Riba Luca - Nama su već tradicionalno i tradicijski te povijesno i historijski vazda krivi suci. :))

    @NF - To se Emilija Kokić malo zanijela u tuzi zbog drugog mjesta pa ispalila to kako je žiri ove godine bio skloniji konzervativnijem pristupu. Vjerojatno je kasnije shvatila što je lupila. :)

    @Galaksija - Možda ne treba potpuno ukinuti žiri, no recimo da bude 40% spram 60% publike ili nešto slično.

    avatar

    15.05.2024. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...