Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • starry night

    autor fotki: moj mobitel

    avatar

    05.05.2024. (13:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    stukli su ih Germani, a tu ih ne smiješ pipnut, odmah si heretik i hoće te u Popov toranj metnuti i tražiti vražiji pečat, a onda spaliti, pa pogle vješticu kak se rita s jerećim kopitima, zna se da je jarac vrag a žena vještica, pa TO SMO U ŠKOLI UČILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tj., to klerčina sad podučava u sekularnim školama i po gradskim trgovima o našim slatkim curicama i kćerkicama, koji manijaci, ljudi!!, kak vi to dozvoljavate da vam kleromafija jaši kćerkice po školama i na trgovima i izjednačava ih sa psima govoreći ženama ulaz zabranjen, kad ćete razhebati hebene pedofile i psihopate koji vam pred nosom jašu rat ptotiv vaših kćeri i curica?, kužite vi kak je kleromafija zapravo jedna nadrkana, parazitska, perverzna, bolesna, seksualnim organima i sexom opsjednuta bolesna parazitska masa?

    avatar

    05.05.2024. (13:34)    -   -   -   -  

  • starry night

    drugovi i drugarice, ŽIVIO DRUG TITO!, mi smo lijek za kleromafiju!!

    avatar

    05.05.2024. (13:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    i kriminalce i kradljivce, ovo je era kriminalaca, kradljivaca i klerofašista, ali uz božju pomoć, shebat ćemo manijake i psohopate i fašiste opet!!

    avatar

    05.05.2024. (13:38)    -   -   -   -  

  • starry night

    vama je jasno da vas Rimljanin manipulira preko Kaptolske poslovnice za svoje ratove, zlato i financijske interese, bog, anđeli i djevica Marija s tim nemaju ama baš nikakve veze, ali ima vaticanska banka i parazitčine na rimskom modelu osvajanja i pretvranja provincija u svoje jeftino roblje, pokle su me prikovali zlizane za ove daski, ja nisan već doma videl, ni svoje zagledal majki, da djeca nam pate vani na radu po stranim zemljama a tu nam jaši rimski plaćenički ološ protiv naših žena propagandu po školama i trgovima :*******((, mizoginijju i femicid jaši kripl po svim kriterijima, za nadnicu, naravno, mislite da stavlja kartončiće pod svoj isušeni k. zabadava, ma ne, za lovu koju ste vi odradili i dali u vaticansku banku po osnovi vaticanskih ugovora umjesto za vaše dobro i pametno dijete koje je moralo iseliri van da bi krimos doveo Nepalca, jadni Nepalci, kud su došli, shvatit će prekasno, umjesto za svoju iseljenu i prognanu djecu rođenu ovdje, dajete lovu vaticanskoj kleromafiji za njene predstave

    avatar

    05.05.2024. (13:57)    -   -   -   -  

  • starry night

    hebe se rimljaninu za vašu djecu, njega samo zlato zanima, već ima provjereni model uništenja i porobljavanja provincija: DIVIDE ET IMPERA!!

    avatar

    05.05.2024. (14:19)    -   -   -   -  

  • luki2

    Fenomenalna fotka "Tko je ubuo Lauru Palmer":)))), a što se brojeva tiče - ima nešto u tome....Različite ssu verzije sretnih i nesretnih brojeva...Nautila sam nešto novo. Ljubim!

    avatar

    05.05.2024. (20:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala luki, ljubim!

    avatar

    05.05.2024. (21:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E jebiga mi milenijalci baš i nismo doživjeli zapravo titovo vrijeme ali se nečega sjećamo tipa kako je standard devedesetih a koji je bio još nasljeđe iz Juge (dok se kradezeovci i tuđiman još nisu uhodali u pljačke) bio daleko bolji. Onda se cijenilo radni narod i umjetnost sad se cijene krupnokapitalisti razni kerumi gucići i slična gamad. :(

    avatar

    05.05.2024. (23:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ps 17 mi nikad nije djelovao kao broj koji bi bio tajnovit i skrivao neku lošu poruku. Pronjuškat ću malo detaljnije kad ulovim vremena a fotke su perfekt(ne)

    avatar

    05.05.2024. (23:56)    -   -   -   -  

  • starry night

    Ooooo, ti si generacija Y znači, da, puuuno bolje sve je bilo i sve DOMAĆE i kvalitetno, sad strano smeće, ni PLIVA više nije naša, koja je to bila europskog kalibra tvornica, radila sam preko SC u njoj, pa sve su uništili ili rasprodali, kompletnu tekstilnu ind. i tvornice namještaja sve i suđa, kristala, porculana, umjetnost, kulturu, kazalište, glazbu, rock, sve je uništeno i srozano.

    Hvala, za komplimente za fotke :))

    avatar

    06.05.2024. (00:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pa zar ti nisam na blogu u interakciji sa snovolovkom rekao kolko imam godina? Još 2 mjeseca 9 dana brojim do 33. :) joj kad se sjetim rasprodanih i sjebanih tvkrnica u pretvirbi i privatizaciji dođe mi da se izrigam. Nada Dimić Kamensko Vesna toga više nema, toz u kojem su moji radili je od jake firme sa stotinama zaposlenih pao na desetak ljudi (i to je još optimistična procjena) a pored svega, i navedene plive pivovare banke autoceste sve drže jebeni stranci-ali mi imamo fucking Rvatsku! Koja je kolonija stranog vlasništva i kapitala.

    avatar

    06.05.2024. (08:17)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Fenomelane fotografije. Zarobljen trenutak u vremenu. Stapanje s prirodom-hrana i lijek za dušu :)**

    avatar

    06.05.2024. (08:39)    -   -   -   -  

  • starry night

    Moja majči je radila u Dimićki i jako je voljela svoju Dimičku, ma žena prva liga, inteligentna, vrijedna, marljiva, sve za djecu, pa radila je za nas, dizala se u 4 ujutro i kuhala nam ručak, koja žena!!!!!!, naravno, krimosi su u kriminalnoj p&p i općoj devalvaciji i devastaciji Dimićku pretvorili u svoj sombol - ruševinu, i uopće, simbol krimosovog dolaska na povijesnu pozornicu je tvornička ruševina i fontana zapiknuta u svaki grad za čije održavanje pere milijune eura fiktivnim održavanjima i računima, lopovska i kriminalna rabota i samo tome su nas naučili, haluciniranjima i klečanjima kriminalcima najgorim tu ikada i parazitima i profiterima na privilegijama koje su si lažnjaci i prevaranti sami propisali došavši u funkciju regulatora, kad je krimos i usenaseipodase barbar niskog moralnog i intelektualnog profila i prizemnih sklonosti brzinski popljačkati i obogatiti se na funkciji, kad je takav oduran profil regulator i donositelj propisa imamo to što imamo a to što imamo je najgore u povijesti ovih prostora ikada :**********((

    avatar

    06.05.2024. (11:03)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala WORLD :)), velim, moj mobič je umjetnik :))

    avatar

    06.05.2024. (11:04)    -   -   -   -  

  • j

    Rim je uvijek znao priklanjati se, transformirati i izabirati pobjednike, od Konstantina i Teodozija nadalje; dapače - oni koji su dolazili počinjali bi nakon nekog vremena sanjati o tome da postanu Rimljanima. Danas imamo istinski Rim onkraj velike bare; novac je na žalost bog današnjeg svijeta a njegovi prvi propovjednici i žreci - novi Rimljani.

    Kako bilo; predivno je biti bos u prirodi; ja doduše nekada znam hodati bos livadom, šuma mi nekako ipak traži zaštitu za noge, što sam stariji krpelji me na žalost sve više vole. Ovdje je bio jedan bloger koji je nekada poslovično halamastrio Ivančicom, pa je jednom prepričao susret sa bosonogim planinarom za kojeg vjerujem kako je do danas već ušao u legendu. Taj je svat, naime, zagovarajući bosonogo planinarenje a la nekakav Abebe Bikila, tvrdio kako je hodanje planinom u gojzericama isto kao i, da prostite, seks sa kondomom. :)) Nisam nikad probao bos, pa zbilja ne znam usporediti, draže mi je unatoč svemu po planini hodati obuven, prevelik je to izazov za moje godine :))).

    avatar

    06.05.2024. (17:40)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, zanimljivo, svaka era ima svoja carstva i svoje barbare i provincije, tko bi rekao da će cijela Europa postati provincija u globalnim odnosima moći

    prikladna terenska obuća je svakako bitna, ali više sam tu šumu shvatila kao Crvenkapa, od cvijeta do cvijeta :)), sandalice i košarica s hranom za vuka :)))))), hvala j., uvijek lijepi komentari Vaši :)

    avatar

    06.05.2024. (20:19)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    ŽIVIO DRUG TITO!
    O da, živi, ne brini...na Onom svijetu.
    Koliko se sjećam, i on stigo Bogu na račun!!

    Upravo noćas temeljito prošli /dovršili (povijesti radi, ocjene radi) zadani troplet četnici - partizani - ustaše...... E majkemi...use nase i podase, pri tom svak sa svakim, svaki sa figom u džepu, svaki brutalan do kraja, svaki prodao dušu vragu za svoje ciljeve........

    Strašno. Sramotno. Bijedno. Do neba sve skupa odvratno.

    Kako itko normalan koji poznaje povijesne fakte može izabrati stranu!!???

    Drug Tito?
    Partizani??
    Hvala Kristu bilo pa prošlo, i više ne moramo ta govna jesti kojim su nas cijelo djetinjstvo šopali.

    Hoćeš čuti priču o partizanskom oslobođenju grada Zagreba , iz usta živućih svjedoka zagrepčanaca?
    Mislim da ću napisati post.

    avatar

    08.05.2024. (10:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nego vidim da spominješ šupaktnika na "anketi" on je kreten nad kretenima kao i svi desničari. U svojih 6 banki nikad nije napisao ništa pametno. Pišem ti ovdje jer mi je tamo zabranjeno komentiranje a i ovdje mi je slađe tamo mi se ionako gadi komentirat.

    avatar

    08.05.2024. (10:13)    -   -   -   -  

  • starry night

    Dokument, 469 stranica autentične povijesti i nacističke rabote po Zagrebu i obližnjim konc logorima, iz pera IVANA ŠIBLA; dokumenti, rukopisi, imena, svjedočanstva, šova je zlo, moralni kripl, identificira se samo mržnjom prema nekom, i u tom smislu, partizani su opcija protiv nacističkog i šovinističkog zla

    PARTIZAN

    When they poured across the border
    I was cautioned to surrender
    This I could not do
    I took my gun and vanished.

    I have changed my name so often
    I've lost my wife and children
    But I have many friends
    And some of them are with me

    An old woman gave us shelter
    Kept us hidden in the garret
    Then the soldiers came
    She died without a whisper

    There were three of us this morning
    I'm the only one this evening
    But I must go on
    The frontiers are my prison

    Oh, the wind, the wind is blowing
    Through the graves the wind is blowing
    Freedom soon will come
    Then we'll come from the shadows

    Les Allemands étaient chez moi
    Ils me dirent, "résigne toi"
    Mais je n'ai pas peur
    J'ai repris mon âme

    J'ai changé cent fois de nom
    J'ai perdu femme et enfants
    Mais j'ai tant d'amis
    J'ai la France entière

    Un vieil homme dans un grenier
    Pour la nuit nous a caché
    Les Allemands l'ont pris
    Il est mort sans surprise

    Oh, the wind, the wind is blowing
    Through the graves the wind is blowing
    Freedom soon will come
    Then we'll come from the shadows

    Leonard Cohen

    to što su tu povijesni revizionisti i kriminalci iz pretvorbe i privatizacije pokušali nacističku spiku, užase, konclogore i vješanja po Zagrebu i ubijanja i mučenja intelektualaca i pripadnika pokreta otpora, tu je i veliki Nazor, rehabilitirati, ne umanjuje povijesnu činjenicu da je najbolje razdoblje i procvat Zagreb imao od 45. do 90., odnosno, do opće pljačke ga i masovnog iseljavanja stanovnika pod reketom i krimosom, a i enciklopedije i školske lekcije u svijetu svrstavaju partizane u osloboditelje od nacističke okupacije u WW2, širom Europe, partizan u WW2 je bio borac protiv nacista, šta je tu tebi sporno?

    avatar

    08.05.2024. (12:39)    -   -   -   -  

  • starry night

    Samo navali, TEATRALNI :)))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    08.05.2024. (12:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...