Komentari

brmbo.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    brm brm

    avatar

    04.05.2024. (12:46)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Ovo je......ne znam što upotrijebiti, koju riječ

    Kad je Željka Markić nakon njene prvotne zaposlenosti na HRT-u ( a to je bilo zbilja davno ) došla u javnost s ekipom boraca za ljudske živote i protiv pobačaja , onda sam se malo zainteresirala za njen CV : diplomirana liječnica , majka četiri (4) sina.
    I gledajuć' priloženu sliku ( ako uistinu nije neka banalna fotomontaža ) pitam se, bi li ikad ona kao medicinarka takvo što priuštila svojim sinovima ?

    avatar

    04.05.2024. (14:22)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @AnnaBonni - Pa ne misliš valjda da je Anti-masturbacijski križ zaista letak ili plakat od udruge U ime obitelji?! Baš si lakovjerna. :))) Nego, ti koji su puni bigotnog moralizma doma su uglavnom sušta suprotnost, a ako su na kakvoj svećeničkoj službi s mladima, onda je jasno zašto nose tu inkvizitorsku masku na licu - da bi prikrili svoje stvarne misli.

    avatar

    04.05.2024. (14:30)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    NE RADI TOGA PRIKRIVANJA.

    NAJČEŠĆE SE OŠTRICA VADI IZ UVJERENJA, ALI PRAVOG, NE KONVERTITSKOG

    sorry na caps lock....ne dade mi se ponovo...........fjaka ispod neba

    avatar

    04.05.2024. (15:26)    -   -   -   -  

  • sewen

    Zadnjom si slikom spasija dan. Klikni!!!!!!

    avatar

    04.05.2024. (16:15)    -   -   -   -  

  • NF

    za razliku od hrvatskog sabora, gdje sam sad za razliku od tebe na poziciji "što lošije, to bolje", nek nam dalekovidnicu preplave četveroredi , tamburice narodne hrvatske ili srpske meni svejedno, nedrki i babe zatucane, mada ne znam razliku između dvije najveće stranke i što je gore, znam da je u SDP-u marija lugarić progresivna i ima simpa psa i to je to, ovi što nas brukaju u eu parlamentu nas mogu uvaliti u veća govna, posebno jer se, dok je plenkija, sve direktive provode, to je zasad nama korisno, no s novim odnosom snaga može biti jako opasno. ne slažem se s lijevim i nekim zelenim vanjskim politikama, ali me raduje primjetiti da su neke liste kvalitetnije nego one za sabor, neke kandidate ću i predstaviti na blogu, i mnogo je onih poput mene što su za sabor na listama bili samo iz prijateljske, istina principijelne lijeve usluge ;)

    avatar

    04.05.2024. (17:07)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    prorok Nedrk je garant imao ovakav križ :))... a ovaj risajkl zagovaram otkad znam za sebe al' ni'ko neće da me sluša, pijar mi je očito loš :((...

    P.S.
    ajoj, tak' sam bil nepažljiv čitajući prošli post da sam razotkrio svoje teletab..., pardon, telepatske moći :))

    P.P.S
    i kaj ti smeta kaj sam te prozval utopistom, pa to je kompliment, a ne uvreda, utopijske ideje su poticaj za promjenu na bolje, bez obzira na to što su neostvarive (poput koalicije adezea i esdepea), daklem, utopisti su plemeniti ljudi :))...

    P.P.P.S.
    klikćem na onaj yes k'o manit, al' neće da ih izbriše, još su tu, otporna neka žgadija, oće ih obrisat ako prospem varikinu po ekranu? :O

    avatar

    04.05.2024. (17:13)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @sewen - Sistemska greška je ugrađena u Matrix pa nam ne daju da kliknemo. :)

    @NF - Nekad je tuđmanizam ili doba Tuđmana još uvijek na suprotnoj strani imao snage koje su se osjetile duboko moralno i intelektualno izazvanima, npr. Feralovce, no bojim se da je danas drugačija situacija, da bi danas to ponovno urušavanje građanske Hrvatske moglo značiti močvaru, sve truliju i sve toksičniju. Stoga ja nisam dionizijski pesimist poput tebe. :))) Da, svakako bi i Europski parlament s novim odnosom snaga mogao postati jedan organizam koji pati od autoimune bolesti, što je kao svojevrsnu uvertiru već pokazao onaj cirkus s Nigelom Farageom i ostalim brexitovcima u Europskom parlamentu, a i svih ovih godina nisu tako neznatne anti-EU snage u Parlamentu. To je perverzija posebne vrste jer nigdje u nacionalnim parlamentima ne postoje zastupnici koji su protiv države ili protiv parlamenta čiji su dio, to postoji samo u Europskom parlamentu i to je jedan tumor koji prije ili poslije može metastazirati.

    avatar

    04.05.2024. (17:54)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Blogokviz - Moraš angažirati PR-agenciju, nemreš sam sebi raditi PR. :)

    Tamo ispod prošlog posta, kad sam napisao "ne čitaš pažljivo", to sam stavio u zagradu pa mi smajlić nije interpunkcijski odgovarao jer bi to tada bile dvije zagrade, zato je ispalo ozbiljno iako nije bilo ozbiljno. :) Ako mi ne vjeruješ, pitaj Monka i sve koji pate od OKP-a, ružno je vidjeti nešto poput: (ne čitaš pažljivo ;)) ili: (ne čitaš pažljivo) :) Brrr, užas.

    Kod utopista sam jednostavno zaboravio staviti smajlić pa sam opet ispao ozbiljan. :) Nego, zapravo ne znam kaj ta riječ znači. Okej, znam da su utopisti oni koji vjeruju u neku utopiju, idealno društvo u dalekoj budućnosti, ali kako tu riječ primijeniti na aktualni dolazeći saziv Sabora i parlamentarnu većinu? Malo mi to bježi iz fokusa. :)) Zakaj bih bio utopist ako mislim da bi Vlada nacionalnog jedinstva s velikom koalicijom SDP-a i HDZ-a u danim okolnostima bila najbolja za Hrvatsku? Možda tek naivac ili tupan/tikvan ili politički analfagot, pardon, fabet. ;)

    Kaj se tiče Recycle Bina, to je - kao što rekoh @sewenu - sistemska greška ugrađena u Matrix, da se može kliknut samo je privid, kao što je i vrlost našeg utopizma / analnog fabetizma isto tako samo jedan privid. Privid da smo bolji od onih drugih, da su oni primitivčine a mi da smo prosvijećeni. :)) Znam da ćeš se tu složiti sa mnom. :))

    avatar

    04.05.2024. (18:15)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    ma joj, stalno se slažem, nekad sporije, nekad brže, al' na kraju se uvijek složim, osim kad se slažem da sam se složio :))

    avatar

    04.05.2024. (20:17)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ajoj!:(((( Ovaj križ - dakle, užas, čak i ako je mišljne humoristički - groznooo:(((( Dežulović kao presom u pekmez...

    avatar

    04.05.2024. (20:48)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Hvala ti na ovom postu, van političkih zbivanja sam, samo bivam, za sebe i za najuži krug ljudi.
    Imena koja si ovdje naveo i meni izazivaju nelagodu, sve su to na kraju šuple političke priče, sve su to borbe za njihove vlastite koristi - materijalističke i karijerističke - to društvance i "priča priče" onima koji će u te priče i povjerovati, ni ne znajući da su izmanipulirani u svrhu osobne koristi tih prodavača magle, a raznijeh magli imade.
    Riječ politika je odavno izgubila svoje prvotno značenje.
    Ja je čak ne bi stavila niti u isti rang s prostitutkom, jer ta pak, za tuđe pare ipak pruza tražene usluge. Današnja politika je... profesionalni nogomet, odabereš tim, igraš za odlične novce, a gomila glasno urla, navija i emotivno reagira na pobjedu ili poraz "naših".

    Slike su izvrsne.
    Ne klikćem ja na ništa, znam odavno da su neizbrisivi.

    Idem sad pročitati Dežulovića, da vidim je li i dalje jednako oštar i (h)uman; oštrohuman dakle. :).

    avatar

    04.05.2024. (22:46)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Je. Oštrohumoran, oštrohuman i oštrouman je i dalje.
    Šteta je što ga imbecili ne čitaju (vjera im brani). Možda bi se i u njih mogla roditi empatija prema suprotnom spolu, ukoliko im nije odrezana već u trenutku začeća.

    avatar

    04.05.2024. (23:15)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @luki2 - Kad Dežulović krene s tekstom, moraš sačekati barem do sredine da vidiš koja će biti poanta, a poanta je često šokantna.

    avatar

    05.05.2024. (07:10)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @Dvi tri riči - Teško je dokučiti što pokreće te bizarne likove, moral svakako ne, iako se oni upravo na moral pozivaju 25 sati na dan. No meni je još čudnije kako toliki padnu na te njihove floskule. Znam ih koji su naoko normalne, obrazovane, drage osobe, i onda na svoj Fejs stave Kolakušića kako urla s govornice EU parlamenta. U Indiji postoji riječ viveka, moć razlučivanja. Svjetovi su između nas, a sve izgleda kao da živimo u istome svijetu.

    avatar

    05.05.2024. (07:18)    -   -   -   -  

  • Euro

    Dar ta prvu pricest hehe

    avatar

    05.05.2024. (08:31)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Pročitajte također i ovaj začudni dijalog između tehničkog premijera i Biračkog tijela.

    avatar

    05.05.2024. (09:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...