moje žene ne vole piletinu koja nije pržena ili pečena; jednako je i s ribom (ne pitaj ništa :)), tako da se sin i ja izguštamo ovakvih stvari kada nam se dade spremiti za sebe... ja bih ovdje jedino isključio vrhnje (nije da ga ne volim, nego mi tu ne paše kombinacija s paradajzom; no to je pitanje ukusa, znam, znam :)))); moj Stari znao je spremati kokoš na tingul, ali to je bilo još u prošlom tisućljeću... :)
vrhnje je u ovakvim stvarima stara purgerska receptura, maltene nema čušpajza kojeg je moja baka kuhala bez vrhnja; ali onog od mlekarice Jelice sa Bijenika... davno jednom ovdje sam mislim kod Alexxla pokupio nekakve trgance sa špekom i vrhnjem, davili smo se u tome mjesecima; eh, mladosti... :))))
07.04.2024. (21:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Vjetre: Hvala na divnom komentaru. Obožavam piletinu i puretinu, svinjetinu baš i ne....Znaš što još volim raditi, a moja draga baka bila ekspert? Pileci perkelt! E, tu vrhnje ide tijekom kuhanja. Ovdje, u ovom receptu daje finocu i mekocu na kraju, ali tko ne voli - nije obavezno. Da, pravoga vrhnja danas ni nema - u pravu si. Istina, Alexxla je imao odlične i vrlo zabavne opise recepata. Šteta što više ne piše. Ljubim!
07.04.2024. (22:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
volim i radim paprikaš... baš ovako...
06.04.2024. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Nisam ljubitelj piletine tak da vjerovatno ništa :/ ali volim pikantno.
06.04.2024. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Dinaja: Hvala! Vjerujem da je prefini! Ljubim!
07.04.2024. (02:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Teatralni: Obožavam pikantno! Ljub!
07.04.2024. (02:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Oooodlično :)
Dobar tek :)
07.04.2024. (10:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@konobarica: Hvalllaaaa! Luub!
07.04.2024. (13:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
moje žene ne vole piletinu koja nije pržena ili pečena; jednako je i s ribom (ne pitaj ništa :)), tako da se sin i ja izguštamo ovakvih stvari kada nam se dade spremiti za sebe... ja bih ovdje jedino isključio vrhnje (nije da ga ne volim, nego mi tu ne paše kombinacija s paradajzom; no to je pitanje ukusa, znam, znam :)))); moj Stari znao je spremati kokoš na tingul, ali to je bilo još u prošlom tisućljeću... :)
vrhnje je u ovakvim stvarima stara purgerska receptura, maltene nema čušpajza kojeg je moja baka kuhala bez vrhnja; ali onog od mlekarice Jelice sa Bijenika... davno jednom ovdje sam mislim kod Alexxla pokupio nekakve trgance sa špekom i vrhnjem, davili smo se u tome mjesecima; eh, mladosti... :))))
07.04.2024. (21:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Vjetre: Hvala na divnom komentaru. Obožavam piletinu i puretinu, svinjetinu baš i ne....Znaš što još volim raditi, a moja draga baka bila ekspert? Pileci perkelt! E, tu vrhnje ide tijekom kuhanja. Ovdje, u ovom receptu daje finocu i mekocu na kraju, ali tko ne voli - nije obavezno. Da, pravoga vrhnja danas ni nema - u pravu si. Istina, Alexxla je imao odlične i vrlo zabavne opise recepata. Šteta što više ne piše. Ljubim!
07.04.2024. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...