Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • starry night

    a i Zubić vila nam je bila :)))))))))))

    avatar

    09.03.2024. (19:26)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo za vas dvije! Pjesmu ne da volim - nego obožavam.

    avatar

    09.03.2024. (19:35)    -   -   -   -  

  • starry night

    HVALA! I ja :)

    avatar

    09.03.2024. (19:42)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ima i kiša svojih čari :) generalno nisam ljubitelj ali kad padne pljusak u vrelim ljetnim mjesecima dođe kao spas. Neka ste se našetale male stvari su zapravo sve-samo ne male :)

    avatar

    09.03.2024. (21:07)    -   -   -   -  

  • starry night

    a ni oni nisu dugo mali, narastu dok trepneš, a šire dobru vibru, pravi lijek, baš smo se danas nauživale kiše :)

    avatar

    09.03.2024. (23:22)    -   -   -   -  

  • starry night

    tu si je digla jednu nogavicu da se ne namoči a da druga se neće namočiti :)))))))))))))), i hodala je s jednom dignutom a jednom spuštenom nogavicom :))))))))))))))))))), ali po kiši ionako nije bitno, jednom sam išla iza tipa koji je skinuo cipele i hodao bos po kiši

    avatar

    09.03.2024. (23:29)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Krasotica. :)* Družite se, uživajte u vikendu!

    avatar

    09.03.2024. (23:36)    -   -   -   -  

  • j.

    Još negdje sa petnaest bilo je normalno skinuti kad je toplo tenisice i doći u čoporu iz škole doma po kiši bos :). Ovdje je popodne rosila ona naša poznata purgerska bi-ne bi kišica, idealna da staviš kapuljaču i hodaš šumom i uz potok, kako sam to činio valjda trideset godina. Gledam taj jadan potok kojem su zadnje dvije godine u nekom eu projektu bagerom ogulili obale pa stabla padaju jer zemlju nema što držati; ta zemlja se urušava i korito širi pod bujicama; potok je pun blata, granja i smrada umjetnih gnojiva. Priroda se muči s nama i plače, a mi je ne želimo čuti. Djeca još u sebi imaju veselja i ljubavi za igru; sjajno je uživati s njima!

    avatar

    09.03.2024. (23:53)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala, Galaksija, i tebi ugodna nedjelja

    Istina j., priroda pati i mi ljubitelji prirode s njom, ne znam o čemu se tu radi da se to toliko devastira i uništava, već sam puno puta pisala kako uništavaju u gradu gdje živim ulično drveće da je to strašno, dok vani gradovi svoje parkove i ulično drveće i kanale štite i čuvaju i liječe, ne znam, danas je drugačije, prekida se ta veza djece sa prirodom s jedne strane uništavajući ju a s druge nudeći surogat i virtualnu stvarnost vrlo privlačnu djeci, ln :)

    avatar

    10.03.2024. (00:23)    -   -   -   -  

  • j.

    Uz jedan do sada netaknut potok u širini do desetak metara na svakoj obali uništeno je svo raslinje preko visine travke radi izgradnje nekakve pješačko-biciklističke staze iz fondova eu. Prije svega, to je koncept: razorimo prirodu da bismo joj se divili; tko je tamo do sada htio ići u gojzericama uživati u tišini i miru među srnama i cvijećem, mogao je i bez te staze, kao npr. ja. Oguljeni su i uništeni doslovce kvadratni kilometri grmlja i šume (ne trebaš biti znanstvenik da bi to vidio, uz potok više nema jednog jedinog stabla koje nije ugroženo i koje uskoro neće pasti, jer više nema što držati korijenje), promijenjen je naprasno okoliš tisućama životinja, a zašto? Zato da bi nekakve milijune eura razdijelili kumovi sa građevinskim tvrtkama, u upravi i menadžmentu i da bismo sada duboko u nigdinu modli džogirati i biciklirati po asfaltu, u tenisicama, bez blata. Na koncu, tuda voze traktori na obližnje njive jer je kraće i jednostavnije, koriste se tamo umjetna gnojiva i sve se pretvara u blato, smrad i uniformiranu pustoš. To je pravi ekocid uz blagoslov svih struktura od Brisela do Pušće.

    Davno sam još pisao o tome, slao mailove od inspekcija do eko udruga.

    Ništa.

    .......

    Da, djecu treba učiti prirodi kakva jest; dok je još ima. Igri, blagosti, pravilima prirode, potrebi da se uzima samo koliko ti treba. To je dobar put.

    avatar

    10.03.2024. (07:07)    -   -   -   -  

  • starry night

    To je laž da će praviti pješačko-biciklističku stazu iz EU fondova, potpuno ista priče prije 5 godina u mom gradu, uništen cijeli drvored uz prugu koja prolazi kroz grad, divan drvored oduvijek tu, oni ga prije 5 godina pretvore u cjepanice , HŽ, jer da će graditi trkaću i biciklističku stazu EU novcima, i naravno, danas to nitko više ne spominje. Čini se da im treba slika za EU da su počeli nešto raditi a onda maknu lovu sebi i ostave pustoš. SRAMOTNO šta rade te lopine koje kao NAJVIŠE vole Hrvatsku!

    avatar

    10.03.2024. (11:18)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Preslatka je :)) Inače, ne znam zašto ali ima neka tajna veza između kiše i djeteta i onog euforičnog skakanja po lokvicama. :D

    avatar

    11.03.2024. (15:39)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, uvijek ih pustim da skaču koliko hoće, obično nema nikog blizu, samo mi i kiša

    avatar

    11.03.2024. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...