@morska iz dubina: Nadam se da ću biti češći. Hvala. @modrina neba: To je bar lako riješiti. @Viatrix: Eto, nadam se da će ih biti bar još koji. @Annabonni: Povrće dinstano na maslacu, masti ili ulju, uz dodatak začina. Dinstaš do željene gustoće, a u tu svrhu se može i jedan dio povrća izmiksati. Za rijeđenje ide tekući paradajz. Ovaj je kao lovački, pa ima malo Tabasca u sebi. @Galaksija: Hvala, hvala. @Lastavica: Slažem se u potpunosti. @Dinaja: Možda prije zaigranost boja, ali u redu, fakat je bilo fino. @sewen: I meni je izvrsna, srećom, osim friške ima svakakvih konzerviranih varijanti.
07.12.2023. (16:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Kad slika govori više od ijedne riječi:-)))*...drago mi da si i tu**
26.11.2023. (20:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
Sada sam postala gladna:)))
26.11.2023. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Konačno novi recept. Sve to skupa jako lijepo izgleda i ne sumnjam da je ukusno.
26.11.2023. (22:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
Lijepo te opet vidjeti
Ne znam kako izgleda povrtni umak ???
26.11.2023. (23:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Top jelo, top. :) Dobar tek!
26.11.2023. (23:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ovo jeste kvalitetno
27.11.2023. (05:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
fotka kazuje finoću okusa...
27.11.2023. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Tuna! Obožavam u svim varijacijama!
28.11.2023. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@morska iz dubina: Nadam se da ću biti češći. Hvala.
@modrina neba: To je bar lako riješiti.
@Viatrix: Eto, nadam se da će ih biti bar još koji.
@Annabonni: Povrće dinstano na maslacu, masti ili ulju, uz dodatak začina.
Dinstaš do željene gustoće, a u tu svrhu se može i jedan dio povrća izmiksati.
Za rijeđenje ide tekući paradajz. Ovaj je kao lovački, pa ima malo Tabasca u sebi.
@Galaksija: Hvala, hvala.
@Lastavica: Slažem se u potpunosti.
@Dinaja: Možda prije zaigranost boja, ali u redu, fakat je bilo fino.
@sewen: I meni je izvrsna, srećom, osim friške ima svakakvih konzerviranih varijanti.
07.12.2023. (16:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...