Komentari

shadowofsoul.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • shadow-of-soul

  "Da, ja imam dva lica: prva moja osobnost je dobra, iskrena, simpatična, druga se pojavljuje kada se prva zloupotrebljava." - nepoznati autor

  avatar

  12.11.2023. (11:10)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Neki pate od sveopće praznine što i očito demonstriraju. Izvanredno pogođena stvar. Ps gledao sam sad već dosta davno Shrecka-uglavnom rekli su Fioni da u glavi ima vakum a Fiona odgovara-"bolje išta nego ništa" :D

  avatar

  12.11.2023. (11:17)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @TEATRALNI - mislim da sam ovu pjesničku minijaturu napisala kao komentar kod nekoga na blogu, svidjelo mi se pa sam je ubacila u 25. knjigu koju sada pišem.

  Slika ovog predivnog pitt bula mi je fascinantna: crn, predivan pas na bijelom snijegu - u sveopćoj bijeloj praznini - on, crn, predivan na bjelini snijega s tim pogledom, a možda je najveća maza na svijetu. To ne možemo znati, jer ništa ne piše o njemu, ali znam da pittovi čuvaju djecu, da su izuzetno nježni, samo sve ovisi o vlasniku kao uostalom i svi psi: kako odgojiš psa, takav je.

  Ista stvar je i sa djetetom: kako odgojiš svoje dijete, takvo je. O tome sam jako puno čitala, susretala sam se sa takvom djecom i ljudima odrasle dobi i prepoznavala sam neke signale takvog života kakvim su živjeli, jer sam ja živjela sasvim drugačije djetinjstvo: previše zaštićena, previše voljena... previše previše pa i to nije dobro :) ali što ćemo, tako je bilo i sad je gotovo.

  Često praznina života čovjeka učini neosjetljivim, međutim, realan čovjek osjeća neku prazninu i pokušat će je ispuniti bilo čime, samo da ne propadne sam u tu prazninu.

  Ove slike su mi idealno došle baš uz ovu moju pjesničku minijaturu.

  Nisam gledala Shrecka, jer ne gledam crtiće :), ali vjerujem ti na riječ :)

  avatar

  12.11.2023. (11:26)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Znam da ljudi zaziru od pit bulla kao i od dobermana ali stvar je u tome da nisu agresivni ovisi sve odgaja li ih normalan čovjek ili idiot. Osobno vidio sam puno pitova i dobermana sve same maze. Ps tragi-komično je kako neki osvjedočeni vakumi kompenzirju svoju ispraznost a u životu im se ne događa ništa, da nema interneta vjerovatno bi visili na špijunki i tračali susjede. O da, upoznala je Fiona i modernu komunikaciju ali ni to joj nije pomoglo :)

  avatar

  12.11.2023. (11:48)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @TEATRALNI - tako je. Zato uvijek kažem: nije kriv pas, kriv je vlasnik. Nije krivo dijete, kriv je roditelj. Sve počinje od kuće: i kod šteneta i kod djeteta: kako ga odgojiš, takvo će biti.

  Što se tiče ispraznosti, ona je nekad puna svega pa i to guši ljude. Ispraznost se događa kad se čovjek ne sretne sam sa sobom u sebi pa želi susrete s drugima kojima baš to možda ne odgovara.

  Moglo bi se na tu temu puno ...

  avatar

  12.11.2023. (11:54)    -   -   -   -  

 • NF

  da, fluidno burno :D

  avatar

  12.11.2023. (12:20)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @NF - upravo tako ...

  avatar

  12.11.2023. (12:23)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  u podlozi mog bloga je:
  VOICE 2023

  SERGEJ BOŽIĆ "RUŽICA SI BILA" ....

  avatar

  12.11.2023. (14:46)    -   -   -   -  

 • Galaksija

  Nepredvidive staze.

  avatar

  13.11.2023. (01:11)    -   -   -   -  

 • *Pozitivka

  Najgore je biti prazan, a u društvu si nekoga... npr. ;)

  avatar

  13.11.2023. (15:24)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Galaksijo, to je ono ...baš nezgodno.

  avatar

  13.11.2023. (17:31)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  * Potitivka - da, znala sam biti nekad među nekima. Više nikada :)

  avatar

  13.11.2023. (17:31)    -   -   -   -  

 • WORLD OF A DREAMCATCHER

  Slike odlično prate tekst, kao privjesak na ogrlici. Poklapa se. Praznina često ljude odvede u krive sfere, što ponekad može dovesti i do depresije. Biti prazan dođe jednako kao ono kada si okružen ljudima a SAM. Lijepo rečeno, da neki, pokušavaju tu prazninu ispuniti bilo čime samo da je manje osjećaju, ali ako to što činiš nema žar i iskru od koje titra srce i dalje ti ostaje taj prazan dio, samo možda malo više osjećaš da si se maknuo s mjesta.

  P.s.
  Sergej je čudo

  avatar

  14.11.2023. (00:09)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @WORLD OF A DREAMCATCHER - da, slike ovog predivnog pita su mi se odlično uklopile u smisao ove minijature.

  Koliko je on pun i prekrasan u toj svojoj crnoj ljepoti, snazi, posebnosti, toliko je snijeg oko njega prazno bijel i ubija mi sve (metaforicki).

  Praznina je nešto teško, jer od svoje punoće guta sve.

  Da, Sergej je stvarno nešto posebno.

  avatar

  14.11.2023. (11:03)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...