Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • starry night

    Rujnu...

    avatar

    16.09.2023. (23:06)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Lijepe jesenske. :*

    avatar

    16.09.2023. (23:20)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala!

    avatar

    16.09.2023. (23:20)    -   -   -   -  

  • luki2

    Prekrasne fotke! Divna curica! Krasna Ti, koja si sve zabilježila. Ljubim!

    avatar

    17.09.2023. (00:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vratilo me u moje djetinjstvo i jesen onda kad se uživalo u gaženju otpalog lišća po šumi :) lepo, nek se dete zabavlja ovo je konstruktivan i zdrav način.

    avatar

    17.09.2023. (00:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    Tu je na slikama i moj mali kavalir, preslatki dječačić koji trči dići mi s poda kad mi nešto ispadne, nosi mi stvari, pazi na mene, voli mi se zavući u krilo i gledati slikice koje smo slikali na laptopu i vrtiti galeriju, i smijemo se što smo sve radili gledajući fotke kad dođemo kući. Nadam se samo da ga neće neki novi nacisti, fašisti, šovinisti, ratni profiteri i ostala gamad uvući u svoje ratove i držati ga u ratnom narativu cijeli život iz interesa ratnih profitera vući 100 godina ratnu paradigmu kako bi opravdali svoje čisto prizemne financijske interese i privilegoje. I ova zlatna koka ogavela koja kljuca tu mozgove idiotarijama i glupostima onozemaljskog dok nese zlatna jaja u Rimu. Jednom riječju, želim dječici sretan i radostan život i uživanje u darovima majke prirode a ne smradu ratnih profitera, ratu, iako je izvjesno da će ga zli i psihopati opet i opet i opet proizvesti kao stalno u povijesti od Tatara do Hitlera i evo sad ovog rusko-ukrajinsko-američkog rata u kojem masovno ginu nevini a mogao bi biti koban i za cijelo čovječanstvo. Kod tih nacija, uvijek je bitan narativ, biti protiv nekog, kuriti, paliti i ubijati nekog i onda pokupiti zlato, lovu i svečano nositi vijence na grobove onih koje nisu niti pitali žele li ginuti za njihove profite i društva koja se u stvarnosti od naci ideja i koncepata razlikuju kao konc logori od cvjetne bašte. Lažu, lopine i psihopati. Ne mogu uvjeriti zdrav razum da je smrt nevinog djeteta opravdana, kao ona đubrad od žena Albright i domaća alkoholičarka koje su jednom prigodom na pitanje novinara jesu li smrti djece opravdane u NATO bombardiranjima rekle da jesu, da su to viši ciljevi. KUČKE!!

    avatar

    17.09.2023. (07:12)    -   -   -   -  

  • starry night

    Jutrić, hvala na pohvalama i lijepim riječima :)) , evo, opet vani divan dan, godina mi je prozujala kao san :**(, ugodan dan svima :))

    avatar

    17.09.2023. (07:15)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Tvoja devojčica je preslatka!!!

    avatar

    17.09.2023. (08:21)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala!

    avatar

    17.09.2023. (08:35)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Ljeto je moje doba, ali uvijek je zanimljivo kako dođe trenutak u kojem jedva čekam jesen...onu pravu, okupanu mirisom kestena i tisućama raznih boja...a maslačci? Eh, ti maleni prijatelji su priča za sebe...zamišljali bi želje i puštali ih u nebo

    avatar

    17.09.2023. (23:20)    -   -   -   -  

  • agava

    prelijep post, pisan dušom za dušu baš...
    razdraganost djevojčice je posebno dojmljiva...lp

    avatar

    18.09.2023. (09:41)    -   -   -   -  

  • j

    Makar na slici svjetlo zapadalo vrlo nisko, lica djece osvijetljena su blagošću i puninom. Takav je i čitav ugođaj posta; Vivaldi je... neponovljiv; sada bi bilo bedasto govoriti, meni je bolje ovo ili ono, proljeće, zima, kada je sve, naprosto sve u tom sklopu savršenstvo do današnjih dana i još daleko, daleko u budućnost; u svemir, u tišinu, tamo gdje će se ovo što nas danas okružuje poći i putovati do u beskraj, da nikada ne umine i da postane ovo što je ovdje: laganost, sklad, red, milost. Sjedio sam u subotu popodne na obali Krke i živio uz lišće koje opada u vodu, patke, sunce, travke, toplinu, nježnost, šum vode. Pa pomislih, doživio sam već sve; mogu sad dalje ponavljati i možda nekoga pokušati uputiti; tu su još milijuni i milijarde kojima to isto nježno treba staviti pod nos da ih prene i da i oni pokušaju. Ovako; baš ovako kao u ovom postu :).

    avatar

    18.09.2023. (16:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Maslačci, obožavam ih, mala sunca, a kad postanu pahulje lete padobrančići u nebo, cvijet djetinjstva, mladi vole ljeto, sve više mi godi jesen, rana jesen i bablje ljeto, predivno doba godine, Indian summer, tnx WORLD OF A DREAMCATCHER, lijep komentar

    avatar

    18.09.2023. (17:58)    -   -   -   -  

  • starry night

    hvala puno agava, jako mi je drago da ti se dopao post, to sam i željela postići, ljepotu i mir vedrog ranojesenjeg dana uz igru djece sa lišćem i maslačcima, i malo klasične jesenje glazbe, hvala!

    avatar

    18.09.2023. (18:02)    -   -   -   -  

  • starry night

    Osjećamo isto, j., negdje sam, davno, pročitala izreku da će umjetnost spasiti svijet, razmišljala sam o tome i još uvijek razmišljam, može li ga itko spasiti, makar da stavim fotografije naših lijepih godišnjih doba, privilegirani smo u tom smislu, živimo u divnim mijenama prirode, pa radosnu djecu koja upijaju svijet oko sebe ko spužve i ponavljaju isti put kojim smo i mi prošli u prvom dodiru sa velikom mamom Prirodom, pa veliki slikari i njihova magična djela, pa klasična glazba, i tako, možda i neće umjetnost spasiti svijet ali može pružiti kratak predah i odmor nekom, lijepi trenuci zaustavljeni na platnu ili fotografiji, ili zapisi u riječi ili glazbi, kad netko želi zastati kraj puta i otvoriti post, pa da uživa, hvala puno!! Divno pišete! Da, putujemo kroz vrijeme, kad pišete o danu kraj Krke, ja sam tu bila, iako nikad nisam, ali sjećam se :))

    avatar

    18.09.2023. (18:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...