Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • starry night

    Sve fotke su prajvat, snimljene u kolovozu 2023.

    avatar

    03.09.2023. (20:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Super, nek je mora i mediteranske klime u gradovima (ili na otocima) na kojima se idioti cijele Rvatske nisu ujedinili (klečavci)

    avatar

    04.09.2023. (00:13)    -   -   -   -  

  • starry night

    Valjaju se ko prasci za lovu, rimsko roblje :)))))))))))))))))))))))))) Laku noć!

    avatar

    04.09.2023. (00:33)    -   -   -   -  

  • starry night

    Zar nisu fotkice "sjajne" ? :)) Imam i predivne panorame i snimke Dubrovnika, za zasebni post, obožavam Ibricu Jusića pa ću složit post od Jusića i mojih fotki Dubrovnika kolovoz 2023. A, koje fotke, krovovi, more, lito, stađuni, stađuni moji ... :))

    avatar

    04.09.2023. (09:05)    -   -   -   -  

  • starry night

    Lokrum mi je magičan, nezaboravno, što jest, jest, koja lipota, samo lito kratko traje, a štaš ostalih 9 mjeseci?, e, a ić negdje van radit jer tu radiš za popine i parazitčine prevarantske s falsificiranim statusima, penzijama, svu tu prevarantsku bagru ušlu u tzv. "posebne" propise za čije plaće i mirovine tu rade za male pare i minimalce oni koji će svoje mirovine popušiti jer su u "općim" a ne "posebnim" propisima ko parazitčine, posvuduše, popine, i kriminalci, jer, tu su "posebni" propisi napravljen u rasističke, segregacijske svrhe parazita da drugi za njih rade i pretvaraju društvo u roblje i perače wc-a za plaćati poreze&doprinose koji idu najgorim krimosima i parazitima kakvih u svijetu nema

    avatar

    04.09.2023. (09:29)    -   -   -   -  

  • starry night

    kad će ukinuti segregacijske zakone u korist popova i parazita, kad će te sve "posebne" parazite izjednačiti s ostalim građanima koji ih plaćaju?

    avatar

    04.09.2023. (09:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma izvanredne su, u Dubrovniku sam bio prije ravno 18 godina a sjećam se k'o da je bilo jučer kak vrijeme leti... a čuj da kratko traje traje iako bar na kratko se opustiš i zaboraviš smradove koji jedini zaslužuju biti segregirani i tretirani kao građani drugog reda (imbecili koji kleče i ostala lopovska konzervativno-klerska banda) a i udaljiš se od bloga koji je kontaminiran govnjarijama raznih šupaktnikova i njegovih šupskih satelitića.

    avatar

    04.09.2023. (10:01)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala, TEATRALNI, nekad se pitam je li to blog.hr ili blog rasističkih šupkova, sve ovisi tko ga je stvorio i u koju namjenu, za iživljavanje šupaka ili za speaker's corner slobodnih i samomislećih građana, toliko tuposti i neobrazovanosti nije slučajno, to je namjerni koncept parazita održati nivo ograničenosti i tuposti kao oazu podprosječnosti i egomanije bez pokrića u doba AI-a i modernih tehnologija i napretka ostalih zemalja, čitam da smo drugi po inflaciji u Europi, najsiromašniji, najveće iseljavaje, najveći paraziti, najmanje radničke mirovine, najmanji minimalci, najveća korupcija, najveće propadanje resursa, najveći gubitak vlasništva nad proizvodnim pogonima, najveća indoktrinacija popovskim sadržajima u svrhu pravljenja si tupog roblja, itd., itd., ovo sa smećem što su napravili, to je je katastrofa isto, crvi sad plaze po zgradama koje plaćaju održavanje parazita na haraču zvanom "pričuva" koje nema, ma horor, ne jebe te parazit pol posto, boli njega kara u kuriji što onaj koji za njega rinta i radi, skapava

    avatar

    04.09.2023. (10:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ako misliš na stanje na blogu u sad već lagano davnija vremena je bilo turbulentno kad su se vodili virtualni ratovi između takozvanih komunista i ustašoidnih klinaca u komentarima ali onda su to bili izolirani slučajevi većinom su se vodile normalne polemike sad je stanje daleko gore jer ovi šupci su još gori od tih ustašoidnih klinaca nekad sad dominiraju kreteni veći i od njih. Tako da se slobodno može zaključit da je blog nekad bio mjesto slobodomislećih građana a sad su uglavnom dominantni rasistički šupci.

    avatar

    04.09.2023. (19:13)    -   -   -   -  

  • starry night

    čekala sam u redu u shopingu, kupila tirolsku, wc osvježivač, dezodoran muški sprej, 2 čok. pudinga u čašici, banane i sol za perikicu i neko strano pivo koje mi je prvo došlo pod ruku u konzervi, ček, idem baš pogledati kak se zove, hopfen brau, i dok sam čekala otvorila taj zacrvenjeni link i smijala se do suza, pa kak je tip lud i duhovit ne mrem biliviti da ima tak duhovith ljudi, ko Zovakov Prime Time, evo čitam i da je prijavio prijetnje smrću preko fb-a Zovak, nema ništa opasnije od fašista, odmah oće ubit, tu su stvarno nekad bile face na blogu :))

    avatar

    04.09.2023. (20:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Puding i piva glasam za to :)) a što je je, imao je ludi koba smisla za humor makar mu u kočijaškoj psovačini nije bilo ravnoog na blogu :D a što se tiče Zovaka sjećam ga se još iz onog news bara iako mi je Zvonko Hrabar bio jedan od njihovih boljih glumaca kak je majstorski "skinuo" Bareta i izbornika Kovača (Mišu) a ovo oko prijetnji me ne čudi mora da dolazi s desne strane od konzervativnih struja i klerofanatika kojima su ralje pune kršćanstva vjere i ljubavi prema bližnjima.

    avatar

    04.09.2023. (21:09)    -   -   -   -  

  • starry night

    u pravu si, nažalost

    inače, koba nije slučajno izabrani nick:

    "Koba

    Pseudonimi su u Rusiji bili vrlo česti, posebno među revolucionarima. Svi članovi partije i revolucionari iz ilegale imali su po nekoliko pseudonima, što im je omogućavalo da na najrazličitije načine zbune policiju.

    Do 1917. godine Džugašvili je najčešće nosio pseudonim Koba. To je njegov drugi po redu najpoznatiji pseudonim, nakon prezimena Staljin.

    Ime Koba je vrlo simbolično za Gruziju. Mnogi strani autori Staljinove biografije smatraju da ga je pozajmio iz romana gruzijskog klasika Aleksandra Kazbegija "Ocoubojica". U ovom djelu se hrabri gorštak Koba bori za nezavisnost svoje domovine. Mladom Staljinu je ovaj lik vjerojatno bio blizak, ali treba imati u vidu da Kazbegijev junak nije bio glavni prototip njegovog pseudonima.

    Koba je zapravo gruzijski ekvivalent imena perzijskog cara Kavada I., koji je krajem 5. stoljeća osvojio Istočnu Gruziju, nakon čega je Tbilisi 1500 godina bio prijestolnica. Staljinu je više imponirala upravo ova povijesna ličnost, kao politička figura i vladar. Čak su i njihovi životopisi nevjerojatno slični.

    Međutim, zbog povijesnih okolnosti, već 1911. godine se pojavila potreba za promjenom pseudonima. Djelatnost Džugašvilija proširila se izvan zakavkaske regije, njegove ambicije i veze s ruskim partijskim organizacijama su rasle, a pseudonim Koba bio je prikladan samo na Kavkazu. Drugačija jezična i kulturna sredina zahtijevale su i drugačije prezime. U siječnju 1913. godine Džugašvili se prvi put potpisao kao Staljin, i to u radu "Marksizam i nacionalno pitanje"."

    avatar

    04.09.2023. (21:23)    -   -   -   -  

  • luki2

    To se meni nikada ne bi moglo dogoditi!:))))) Ja bi produžila, a ne ranije krenula. Ljubim!

    avatar

    04.09.2023. (22:14)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Aaaa sad bi rekli onu "tuđi čovik neće znati što to veže Dalmatinske ljude"
    Čitam blog i mislima sam na svom Orebiću :)
    Riblja jela, klape, šetnice...miris i zvuk mora :)

    avatar

    04.09.2023. (22:44)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Fotkice su prekrasne.

    avatar

    04.09.2023. (23:05)    -   -   -   -  

  • starry night

    e, lipo je more, a sve si mislim, kako bi svit izgleda da oni Kolumbo što je tuco jaje nije otkrija Ameriku :)))))))))))))))))))))))))))))))))

    malo šale, naravno da je more krasno, i Dalmacija, o Feralovcima de ne govorimo

    ljubim :)) , luki, Dreamcatcher :))

    avatar

    04.09.2023. (23:08)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    :***

    avatar

    04.09.2023. (23:16)    -   -   -   -  

  • starry night

    hvala, Galaksija :)

    avatar

    04.09.2023. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...