... @Annabonni: da, dodatci tipa salse su sjajna stvar, ali, s druge strane, oduzimaju okus originalnim namirnicama, pa bi zapravo trebalo biti oprezan s njima i dobro ih dozirati, tj., uklopiti @U zvijezdama piše: super, molim, tako i treba, sve su ovo tek ideje @smjehotvorine: a je, sataraš, đuveč, ... sve je to fakat mrak
05.08.2023. (23:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@modrina neba: meni to je čudno, jer nikada nisam jeo pohano i pire krumpir, on bi uvijek išao uz jela koja imaju saft, a pohano se kasnije jelo eventualno s pomfritom
06.08.2023. (13:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
... @modrina neba: naravno, osobne preferencije baš nikada ne sporim @sewen: trebalo bi to malo definirati, pa ako misliš da je janjetina, jastog, ... u redu, a sve ostalo skromno, može i tako, dapače, zašto ne, ali ... daj me nemoj zezati, i običan grah zna biti deliucija, ne ...
09.08.2023. (09:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Kakav god dodatak, sve što staviš je umjetnost
05.08.2023. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
dao si mi ideju
05.08.2023. (21:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
ajme odmah se sjetim moje mame - pohano i rizi bizi ( ovo drugo mi je malo teže išlo, ja recimo volim rižu na bazi sataraša, to mi je prefino ) :)
05.08.2023. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@Annabonni: da, dodatci tipa salse su sjajna stvar,
ali, s druge strane, oduzimaju okus originalnim namirnicama,
pa bi zapravo trebalo biti oprezan s njima i dobro ih dozirati, tj., uklopiti
@U zvijezdama piše: super, molim, tako i treba, sve su ovo tek ideje
@smjehotvorine: a je, sataraš, đuveč, ... sve je to fakat mrak
05.08.2023. (23:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Odlično, meni uvijek draga kombinacija.
05.08.2023. (23:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Viatrix: stara dobra klasika,
ako je još vezana za djetinjstvo,
apsolutno dodaje dimenziju više
06.08.2023. (00:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
Zar nije čudno, ja sam pohano uvijek imala sa pire krompirom:))
06.08.2023. (08:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@modrina neba: meni to je čudno, jer nikada nisam jeo pohano i pire krumpir,
on bi uvijek išao uz jela koja imaju saft, a pohano se kasnije jelo eventualno s pomfritom
06.08.2023. (13:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
Dražen i pomfri i salata od krompira, pa francuska...zavisi od okusa:)))
06.08.2023. (14:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Skromno!
06.08.2023. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@modrina neba: naravno, osobne preferencije baš nikada ne sporim
@sewen: trebalo bi to malo definirati, pa ako misliš da je janjetina, jastog, ...
u redu, a sve ostalo skromno, može i tako, dapače, zašto ne, ali ...
daj me nemoj zezati, i običan grah zna biti deliucija, ne ...
09.08.2023. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...