Meni su džemovi iz pekača bili draži od kruhova. Bolje su mi ispadali. To je uvijek lijep obrok. A s voćem i omjerima šećera se uvijek možeš igrati.:-)
11.04.2023. (16:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zapravo, moja baka nikada nije radila pekmez na ovakav način, tako da je ovo vjerojatno ipak puno bliže onom koji kupujemo u dućanu, ali dobro, ne treba sitničariti, bar znam što se koristilo.
11.04.2023. (16:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Odlično i vjerujem Ti, da je jakooo dobro, jer domače je ipak najbolje!!!
11.04.2023. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
fini domaći doručak
11.04.2023. (15:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Meni su džemovi iz pekača bili draži od kruhova. Bolje su mi ispadali. To je uvijek lijep obrok. A s voćem i omjerima šećera se uvijek možeš igrati.:-)
11.04.2023. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Zapravo, moja baka nikada nije radila pekmez na ovakav način,
tako da je ovo vjerojatno ipak puno bliže onom koji kupujemo u dućanu,
ali dobro, ne treba sitničariti, bar znam što se koristilo.
11.04.2023. (16:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Baš nisam ljubitelj slatkog ali ovo tvoje je primammmljvo! :)
11.04.2023. (17:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
ma ti si maestro--džem u pekaču ???
11.04.2023. (18:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@Goddess Vesna: Možda je moguća i kisela varijanta s nekim minimumom šećera.
@AnnaBonni: Uz kruh, u ponudi su kolači, tijesta, riža, džem, kompot, jogurt, sir, ... i valjda još ponešto.
11.04.2023. (18:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
Koje boje, raskoš na tanjuru...
11.04.2023. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Klasika, za prste polizati.:)
11.04.2023. (23:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@agava: zapravo je ovo skroman obrok,
ali u svakom slučaju mi je drago da ti se sviđa
@Viatrix: e da, baš tako
11.04.2023. (23:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Bitno da je ispalo ukusno. :))
13.04.2023. (20:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...