Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • AnnaBonni

    novac neće nikome vratiti, a ni isprika glavnog komandirajućeg HRT-a ne bi bila vrijedna pozornosti : to, da je žena " drugotna" uvuklo se u pore društva i samo osobni stav zgleda vrijedi. I ne smije ga se poljuljati ni s kakvim glupavim emisijama

    avatar

    15.03.2023. (15:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    "Umjetničko" ime mi je poznato i to vjerovatno samo zbog imena nikad ga nisam pratio eto koliko mi je zanimljiv, a vijesti me sve više i više zaobilaze što vidim da je i dobro. Nije da me nešto specifično zanima krkan ali zna se ako je bez pristanka druge strane spada u sexualno uznemiravanje.

    avatar

    15.03.2023. (21:57)    -   -   -   -  

  • j.

    Rambo nek kusa što je umiješao, izvući će se taj, nema još puno do pemzije. Ali, koliko sam shvatio, a pratio sam prilično površno - termin glupača je veći grijeh od pipkanja - i jest, neka se sam vadi. Kao u onom vicu kad javljaju Muji da je medvjed napao Fatu, a on veli, ko ga j..., nek se sam brani. A mi ćemo vidjet ko je u ovoj priči Fata :).

    A Hrt? Eh, Hrt. Poznajem neke face u našoj politici, pa se s vremena na vrijeme popije i s njima koja piva u ime dobrih starih vremena - ljudi su, nijesu kužni; nije to zato što volim face (valjda mi inače žena ne bi bila nezaposlena, da nisam nesposoban po tom pitanju socijalne inteligencije i da tu nisam ono - sto odsto zakinut), još manje zato što bih ja bio moš misliti neka faca - nego smo generacija, pa se u ovom našem kokošinjcu svi manje-više odnekud znaju. I tako, veli taj jedan od tih faca, nakon treće pive - nešto o Hrt-u, nešto ono baš loše, a ja mu onda velim: radi šta hoćeš i znaš, ali Treći i Deana Šošu mi ne diraj, jesi čuo?

    Valjda sam zvučao toliko strašno da je čovjek prešao na četvrtu pivu i evo, do dan danas fala dragome Bogu i Šoše i Trećega živih i zdravih gdje su i bili.

    Pa tu mantru, kad već šljaka - onda ponavljam i ovdje. :)))

    avatar

    16.03.2023. (05:14)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ne znam što mi je gore, ono kaj je napravio ili opravdanja nakon toga.
    U stilu: nisam ja, smiješila mi se, sama je to tražila.
    Zapravo, najgori su mi oni koji podržavaju takvo opravdanje.

    avatar

    17.03.2023. (11:14)    -   -   -   -  

  • golden age

    neke stvari se ne mijenjaju tako lako, a pretplatu je jako teško izbjeći, utjecaj pretplatnika na programske sheme nula bodova;

    avatar

    17.03.2023. (12:37)    -   -   -   -  

  • marriage and relationship solution

    Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber s ovim brojem: (+66 81 302 8552)

    avatar

    20.03.2023. (03:17)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ma pusti to Rudarka, evo javila ti se Naomi Samuel, pozna čarača koji može riješiti svaki žensko-muški problem. Znači, nou frks!

    avatar

    28.03.2023. (11:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...