Meni se u standardnoj šabloni kao ugljikohidratni prilozi izmjenjuju tijesto, riža, krumpir i razne grahorice, pa mi tjestenina dolazi nešto češće na red ;)
16.12.2022. (11:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Lijepo izgleda
15.12.2022. (13:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
..i sama često kuham za 2 dana...ili zamrznem..pa super dođe u dan prepun aktivnosti:-)
15.12.2022. (14:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
nikakva : istarski je perkelt madjarski je gulaš , dalmatnski je toč
15.12.2022. (14:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blogokviz
volim jela s tjesteninom, danas sam kuhal bolonjeze :)
15.12.2022. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Odlično. Ima li bitne razlike između tih pojmova?
15.12.2022. (19:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Lijepo izgleda i siguran sam da je ukusnu.
15.12.2022. (23:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@U zvijezdama piše: Drago mi je da ti se sviđa.
Ovdje je nešto manje mesa, a više tijesta i u umaka ;)
@morska iz dubina: Podržavam pametan pristup kuhanju ;)
@AnnaBoni: Pa i ne baš, ali zapravo uistinu nije bitno,
pogotovo ne u svakodnevnoj amaterskoj kuhinji ;)
@Blogokviz: S pravom drag izbor mnogima ;)
@Lastavica: Meni nema,
bar ne u internoj, tj. domaćoj kuhinji ;)
@Viatrix: Zapravo upravo začini često nose okus ;)
16.12.2022. (01:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
tjestenina mi je naj. :) jednom u deset dana je pripremam.
16.12.2022. (02:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Meni se u standardnoj šabloni kao ugljikohidratni prilozi
izmjenjuju tijesto, riža, krumpir i razne grahorice,
pa mi tjestenina dolazi nešto češće na red ;)
16.12.2022. (11:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...