Komentari

kejtoo.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • kejtoo

    Možete ju pobijediti.

    avatar

    09.12.2022. (21:52)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Ne baš pobijediti, ali je "smiriti" kao kad nogom staneš na loptu da se ne kotrlja..

    Ako pišeš o sebi, ili nekome tko ti je jako blizak , vodi računa, da bez lijekova se ne funkcionirra mentalno : s lijekovima i razumijevanjem sredine život može biti dobro organiziran.
    Tekst ti je malo smušen : govoriš o "pozivu" ( koga, tko te poziva ) jesi mislila na poziv Boga koji POZIVA odabrane vjernike u služenju Božje riječi ??

    U svakom slučaju je POZITIVNO što si odlučila pisati . što je sve ovdje anonimno da možeš svoj kovitlac misli jednostavno ostaviti u slovima.

    Nova očiito nisi, jer si ostavila prvi komentar što novi blogeri ne znaju.

    Sretno i piši dalje

    avatar

    09.12.2022. (22:09)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @AnnaBoni: pišem iz osobnog iskustva. Pobijedila sam napad bez lijekova. Može se! A sad vidit ćemo oće li se opet zalaufati ili ću kako ti kažeš moći samo stati na loptu da se ne otkotrlja :) Mislila sam na POZIV Boga za odabrane vjernike u služenju Božje riječi ili nekog Božjeg dara npr. iscjeljivanje.

    avatar

    09.12.2022. (22:16)    -   -   -   -  

  • Klaatu

    Zamisli se nad ovime, dovoljan je samo jedan trenutak da čovjek prestane pušiti. Ljudska civilizacija se nalazi u jednom velikom "šumu". Samo čista misao može spasiti svakog pojedinca.

    avatar

    09.12.2022. (22:18)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Sretno od srca!!! :*

    avatar

    10.12.2022. (01:33)    -   -   -   -  

  • eum

    Uprav tako. Znam, jer sam imao nekog u obitelji, a i svaki čovjek povremeno osjeti napadaje rečenog tipa. Nesavršeni smo i zato uvijek izloženi napadima zloga. To je zapravo njegova "uloga" a naše je pronaći put u vjeri. Bog je jedina prava zaštita kada i ako mu se obraćamo.

    avatar

    10.12.2022. (13:13)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @Mrs. Galaxy: Hvala :)
    @EuM: Drago mi je da imam istomišljenika glede šizofrenije :)

    avatar

    10.12.2022. (18:15)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Zar to nije nasljedna bolest?

    avatar

    14.12.2022. (20:28)    -   -   -   -  

  • TiFiT

    Sretno od srca! Samo hrabro i samo naprijed. Vjerujem da se u vjeri može naći spas, ali poznavajući osobu koja se dugo borila s tom bolešću, nekako mi je nepojmljivo bez lijekova ju držati pod kontrolom. U svakom slučaju, drago mi je da je moguće :)))

    avatar

    14.12.2022. (20:32)    -   -   -   -  

  • kejtoo

    @shadow-of-soul: Ja ju nisam nasljedila od nikoga. Rekla bih čak da ljudi koji previše razmišljaju o sveopćem smislu i postojanju, slučajno otvore neka vrata koja ne bi trebali, tj. ne kaže se bezveze tko traži istinu, mora ju znati i podnijeti.
    @TiFit: Lakše ju je savladati kad znaš što je, dok ne znaš, prepušten si strahovima od nepoznatog. Radim na tome da ju pobijedim u potpunosti, nestrpljivo čekam sljedeću epizodu, ako je uopće i bude, vjera je moćna stvar, kako god, terapija je uvik tu u backup-u :))) Hvala ti za podršku :)

    avatar

    14.12.2022. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...