Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Galaksija

    Komplicirane su to teme za moj mozgić, a i živim daleko pa nisam baš najkompetentnija. :)

    avatar

    21.09.2022. (22:55)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Ne znam....

    avatar

    22.09.2022. (09:01)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nemoj samo ni kriva ni dužna završiti u Remetincu :-)).
    Pa da ti donosimo cigarete, kavu, kolače :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    22.09.2022. (11:01)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Baš će se vješalo za kravate odmaći od tog stola, pa da nema takve jatake ne bi ga tamo ni bilo. Od toga smo, premnogi, otišli. Današnji "radnici putnici" su često samo prividni slobodnjaci liberalne demokracije, koja je i te kako liberalna po pitanju našeg džepa vlastodržaca Lijepe Njihove. Pa odemo što dalje zaraditi kruh nasušni...iako u mnogim slučajevima to potpada pod Đonijevo tužnoironično "bez love se ne može" jer naravno, dalo bi se i podviti rep i živjeti po pravilima lokalnih đilkoša. Ali se nema dovoljno jak želudac. Čitamo o aferama opet i opet, neki Plenki ili Zoki nagazi na gas ili kočnicu i glumi gospodina jer je okačio kravatu i nikome ništa, nikome ništa...odgovornost nula; tu i tamo ode neka sitna kokica u zatvor, pokoja podeblja koja je uzela i naš novac dok je milodragi Milan davao i raja žderala i urlala uz turbofolk kruva bre i igara, otšeće u Bosnu dragu i milu i sikće otamo svoj jad kriminalni, a debele guzonje i dalje guze, guze li nas guze...nekad turčin, sad Baaabo, sutra Baaabin sin, unuk... Pazi leđa.

    avatar

    22.09.2022. (14:31)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Rudarka daj se prijavi, učlani u stranku, šta god. Jer ovi su svojim "upravljanjem" i modelima ustroja i odlazaka u spomenuti "resort" dosadili i unazadili.

    avatar

    23.09.2022. (00:01)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Nisam baš nešto kompetentna diskutirati ovu temu osim onog šta sam pročitala, te je zaključak da je njihova briga prividna jer da nije ne bi Ina završila u Molu niti malo, a i ne bi zatvorili Rafineriju Sisak, kaže prethodnik ovog ministra da on nije to naredio...Rafinerija se zatvorila samaa....pa vidiš da ruka ruku mije ...oni nas sve drže za ovce jer samo blejimo i ništa ne poduzimamo.

    Nemoj da mi blejimo ispred Remetinca i da tebe spašavamo,

    PS:

    Nego pusti ove teške teme..bez obzira šta je već zima napucala vrata nogom, nego ja bih u tvoj nick nadodala još ime Ruška..
    Rudarka Ruška. to mi je onako baš simpa.

    avatar

    23.09.2022. (00:13)    -   -   -   -  

  • j.

    Neki dan sam planirao pisati post o kadrovskoj politici, ali mi je to bilo toliko inspirativno da sam napisao - stihove. Uglavnom, htio sam reći da bi u ovoj zemlji plodonosno bilo raspisati referendum o tome da se u ustav barem na pedeset godina unese institut javnog ždrijeba građana od 18 do 65 koji to hoće - po oibu - za funkcije u nadzornim, podzornim, popravnim i upravnim odborima, bar za javne firme, jatake i paradržavu. Glavu mi odsijecite ako poslovni rezultati sa Perom Ložačem, Crnim Tomom i rajom umjesto ovih lutaka od slame ne bi bili bolji :).

    avatar

    23.09.2022. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...