Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • TEATRALNI

    Ima još kvalitetnih filmova iz te godine ovo jedan od boljih

    avatar

    10.09.2022. (22:54)    -   -   -   -  

  • luki2

    Divan osvrt! Zainteresirao si za film. Svakako ću nastojati pogledati. Intrigira....Hitac - odičan naslov! Dobro se Ti sjećaš što je bilo 2013.:))) Ja pojma nemam! Ljub!

    avatar

    10.09.2022. (23:02)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Haha, a čuj sjećam se ja i svog ranog djetinjstva di se neću sjećat onog što je bilo prije nema još ni punih 10 godina :D paradox je u tome da se ne sjećam što sam jučer jeo. Na starom kvartu sam baš bio u večernjoj šetnji (vraćao se s pive ako se ne varam) i vidim postavljene reflektore kamere mikrofone....to reko treba pogledat iako se nije nešto previše vidlo i čulo ipak sam doživio atmosferu, kasnije je bila i vijest da se film zove "hitac" pogledao sam ga na jednom od video-servera (ne sjećam se dali je yt ili daylmotion bio u pitanju) tim više što je jedan dio snimljen u neposrednoj blizini moje nekadašnje adrese i stvarno od kad hitac slučajno opali-do samog kraja se provlači naizvjesnost i konstruiraš sve moguće scenarije apropo raspleta, vrijedi pogledat svakako.

    avatar

    10.09.2022. (23:23)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Gdje si bio 2013.? :)) Dobra preporuka, iscrpno. Inače ne volim domaće, nakon par odgledanih, učinilo mi se da imamo lošu produkciju, ali to je bilo davno. ;)

    avatar

    10.09.2022. (23:38)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Dobra preporuka. Nisam gledala. :)) 2013. sam završila drugi u gimnaziji i krenula u treći razred.

    avatar

    11.09.2022. (01:37)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Ne znam po čemu bi mi bila ta godina urezana u sjećanje, heh, imam pamćenje zlatne ribice...ali ti uvijek daješ zlatne preporuke, tenkju :)

    avatar

    11.09.2022. (07:02)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    to bi mi bio jedinstven doživljaj: gledati uživo snimanje nekog filma :)

    avatar

    11.09.2022. (12:39)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    koga zanima film je za gledanje dostupan besplatno na aplikaciji hrti, gdje se nalaze i drugi filmovi u produkciji hrta...

    avatar

    11.09.2022. (15:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -POZITIVKA-Haha daleko bolje pitanje bi bilo di sve nisam :D inače generalno gadna godina ali ima par trenutaka za memorabiliju jedan od njih je previše intiman da bi bio za javnost ali na filmskom planu realiziralo se dosta kvalitetnih ostvarenja. Još jedna pozitivna stvar je da je to bio i početak perioda kad su se naši filmovi lagano počeli popularizirat. Sjećam se još 2010/11 kad se išlo u kino za kupone iz večernjeg ekipa od nas desetak (na tu su cifru bile ograničene ulaznice) svi išli gledat neke američke trilere/horore/što sve ne samo ja u prvom slučaju gledao "the show must go on" i u drugom "Ćaću" Produkcija nam je loša u pogledu toga da se nema sredstava pa nam distribucija kasni i po 2-3 godine od snimanja....konkretno s ovim filmom to nije bio slučaj samo nažalost rekordni period za opticaj u distribuciji sve više to postaje iznimka a ne pravilo

    -GALAXY-A ja taman prekinuo jedan radni odnos :) doduše to je godina kad su mi se odigrale neke prijelomne stvari a ako ćemo na dotičnu gledat isključivo kroz film nije bilo loše.

    -MAYDAY-Imam peh da mi se ureže u sjećanje sve živo a peh je u tome da se to odnosi i na negativno. Film sam gledao svega 2 puta a sad kako je to bilo prije već određenog vremena dobro bi došlo pogledat ponovo da se osvježi sjećanje. Bilo bi super da je tih preporuka više u kontekstu da ih se ima i di pogledat a to mi je kao filmoholičaru (sa istančanim ukusom!) izuzetno frustrirajuće.

    -SHADOW-Je, imao sam sreću bit na pravom mjestu u pravo vrijeme iako se ni blizu nije ni vidjelo ni čulo kolko bi to čovjek očekivao. Postavili su pult mikrofon kamere moglo se doći blizu samo opet ne dovoljno da se sve interakcije vide i čuju. U svakom slučaju ne znači da nije bio doživljaj set je ozbiljna stvar.

    -KVISKO-Hvala na linku bacio sam malo pogled, ima poprilično filmova općenito. Vidim da treba otvorit račun na aplikaciji za gledanje ako me ništa ne košta to ću i napravit kad otvorim još jedan mail samo za to da ne mijenjem lozinku na postojećem.

    avatar

    11.09.2022. (22:50)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    nema na čemu, ne trebaš se registrirat, možeš se prijavit i preko googla ako imaš google račun

    avatar

    12.09.2022. (08:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Kvisko
    Nemam google račun, vidjet ću još hoću li ga otvarat ili ću se logirat na samu aplikaciju.

    avatar

    12.09.2022. (12:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A ti miroljube pacijentu njemačko-drniški tebi ću posvetiti jedan specifičan tekst, prvo ja sam hetero pa svoje seksualne ponude više ne ostavljaj ovdje ne zanimaju me. A općenito ti nemaš sreće niti sa frajerima jer si svima jako prestar i ekstremno pregadan. Da ti se čovjek zahvali? stvarno? pa gluplji si nego sam mislio-da konstantno ne tepeš po istom ko kakav papagaj i da je tvoj ograničeni mozak u stanju izmisliti nešto novo možda te i ne bi brisao ovako si dosadan naporan i više se čovjek ne može niti sprdat s tobom. Ovo je preozbijan blog da bi tolerirao baš svaku budaletinu. Imaš li ti i mikrogram samopoštovanja i inteligencije? pitanje je retoričko naravno da nemaš očito je da si sadomazohist i voliš kad te se rošta zabranjuje i briše, svrati samo ponovo sve što ja napišem ostaje za vječnost a tvoji ispljuvci će uvijek biti obrisani u roku par minuta.

    avatar

    12.09.2022. (12:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...