Iako gastronomski nije toliko cijenjen kao škarpina, nutritivno, bodečnjak je zapravo baš izvrstan ;) P.S. U planu mi je dodatno smanjiti meso, uglavnom u korist ribljeg, sira, jaja, ... a i grahorice bi mogao češće.
23.06.2022. (00:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Izgleda primamljivo. Lijepo aranžirani tanjur.:)
22.06.2022. (10:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
imaš oko za detalje
22.06.2022. (13:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Može riba, ne mora baš škarpinica - ali, jako fino izgleda. Njam! Ljub!
22.06.2022. (16:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Iako gastronomski nije toliko cijenjen kao škarpina,
nutritivno, bodečnjak je zapravo baš izvrstan ;)
P.S. U planu mi je dodatno smanjiti meso,
uglavnom u korist ribljeg, sira, jaja, ...
a i grahorice bi mogao češće.
23.06.2022. (00:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
vrhunski, lijep pozdrav! :)))
23.06.2022. (01:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Je, to završno kuhanje u vinu je digne od standarda i bude baš posebno,
a riža s umakom od bosiljaka i salata s bučinim, odlično prate ;)
23.06.2022. (03:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...