Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Galaksija

    zbog tebe se i meni pivo pije. :)

    avatar

    19.05.2022. (01:12)    -   -   -   -  

  • golden age

    ispijanje weiss&weizen biera mi kratko traje u odnosu na fazu triježnjenja, iako, onako kontemplativno, - čemu triježnjenje...

    avatar

    19.05.2022. (07:02)    -   -   -   -  

  • j.

    vidiš, taj kaubojski osjećaj najjači mi je osobno - kada otpedaliram negdje biciklom, gdje bazge šušte na vjetru a sunce se spušta na daleke riječne okuke; od tekućine treba mi litra ili dvije vode u dobroj čuturici, da se previše ne ugrije, i malo još toga... ima još puno dobrih stvari na ovome svijetu koje uopće ne treba zalijevati, to hoću reći :)

    avatar

    20.05.2022. (11:30)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    Mrs – Hi hi, još ću od tebe napraviti pivopiju, što u krajnjoj liniji i nije loše. Jer kao što Micheal Jackson - ne onaj mrdač kukovima tanušnog glasa - već MJ, vrhunski stručnjak za pivo zapisao: "... na njega se često gleda površno. Znanstvene analize, međutim, pokazuju da u čaši piva ima jednak broj aroma i okusa kao i u dobrom vinu. To još uvijek nije svima jasno..."

    M si em el iks - "Kad piješ pij da se naliješ. Jer čemu piti ukoliko se ne misliš skršiti". Stari Hem.
    Hoću reći, ima pristupa i pristupa alkoholu. Mudrih i manje mudrih.

    Đej – Sad, to s kaubojima je vrlo zanimljivo i prije je arhetipska stvar no kulturološki fenomen. Evo, čak se i S. Lasić (krležolog i vrhunski intelektualac) u svojoj autobiografiji dotakao vestern žanra kojeg je obožavao, kao u ostalom i sam drug Tito. (Pazi, Tito i vestern, to je tek intrigantna tema. Jer što je on, vojskovođa iz drugog sv. rata, pobjednik, vođa Nesvrstanih, vođa KPJ, obožavan kući i inozemstvu mogao vidjeti u, šta ja znam, jednom Šejnu?)
    U nekoliko navrata bavio sam se fenomenom vesterna. Nisam se uspio željeno izraziti pa je esej i dalje na čekanju…

    avatar

    21.05.2022. (10:28)    -   -   -   -  

  • V

    S pivom i muškarci mogu biti trudnice... dobro - barem izgledati kao one; tako da, eto, to je priznanje koje mu nitko ne može oduzeti :)

    Inače, iz mog života sa stricem, tj. iz par ljetnih boravaka kod njega oko moje desete, pročitala sam pun sanduk 'kaubojaca' iz njegove 'biblioteke'. Zapravo, taj sanduk je i bio cijela 'biblioteka', a 'kaubojci' u najmekše mogućem uvezu i jedine 'knjige' u njemu... ali je barem bio lijep - stari, drveni s okovima i lokotom, kao iz kakve pustolovne priče o pronađenom blagu, i zapravo, sve zajedno i je vrijedan dio mog sjećanja iz djetinjstva.
    Ja sam tada bila u fazi gutanja svih slova koja su mi bila dostupna, i jasno da sam morala sve pročitati... ali dobro sam i prošla, jer što bih da je stric bio ljubitelj neke druge 'literature'... sa slikama, recimo. Poznavajući sebe, ne vjerujem da bih i to pustila :)))

    Stric se, koliko se sjećam, nije pretjerano družio s pivom, ali s nekim drugim, žešćim alkoholom je. Taj se dosta brzo i obračunao s njime... i moram dodati - poprilično neslavno.
    Po strica :I

    avatar

    21.05.2022. (10:58)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Dobar tekst. A vidiš i ja volim pšenično pivo. :)

    avatar

    21.05.2022. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...