Komentari

doninsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • golden age

    dalo bi se izvesti iz navedenog kako "mali postotak zlih, uz pomoć šutljivih sivih bezjaka kojih ima najviše, agresivno nameću svoj svjetonazor većini" !?Ta većina me jako zanima.

    avatar

    14.05.2022. (15:05)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odličanpost! Tebe dugo nema, ali kad se javiš - onda je to pun pogodak. Slažem se sa svime napisanim. Ljubim!

    avatar

    14.05.2022. (18:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    To nam je naša borba dala. A društvo nam je sve samo ne civilizirano.

    avatar

    14.05.2022. (20:52)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @mcmlx..... ako npr. imaš 10% jako zlih i 10% pravih pozitivaca. 80% čini većinu.... zar ne? U toj većini imamo one koji imaju mišljenje.... ali spremni su ga zanemariti prečesto.... jer je tako komotnije.... neki i nemaju svoje mišljenje jer su prelijeni.... neki su uvijek uz one koji im mogu omogućiti uspjeh pa se ni ne trude unutar sebe potražiti svoje mišljenje.
    Znači.... maleni postotak dobrih i zlih se neprestano nadmeće za naklonost ove većine. Propisi postoje da bi uredili odnose među ljudima. Nepotizam, korupcija i pakiranje (podmetanje) ljudima je ZLO.... svaka zloupotreba propisa je ZLO. Čvrsto vjerujem da je društvu u cjeliniu interesu uređeno društvo... čak i zlima.... i njihovoj djeci. Jer svi oni kad tad nastradaju u mreži svog nereda i zla koje šire oko sebe.....
    Zlima se samo kratkoročno isplati to što čine. Dugoročno od njih strada cijelo društvo... pa i on sami.
    @luki2... uvijek se veselim susretu s tobom.... :)
    @TEATRALNI.... Točno!

    avatar

    14.05.2022. (21:14)    -   -   -   -  

  • golden age

    - ok, ta velika većina (ili veći dio onih 80%)su po tome veće zlo od onih 10% zlih, jer su oni ti koji im omogućuju činiti zlo cijelome društvu, pa im ne bi trebalo tepati eufemizmom da su sivi bezjaci, jer da nije njihovog konformizma ili što ih već motivira, oni zli bi ostali negdje na margini društva., ili tamo gdje im je već i mjesto kao što je Meša S. lijepo rekao

    avatar

    14.05.2022. (22:00)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    otkad ne živim u RH, trudim se što manje pratiti jer: živa depresija...

    avatar

    15.05.2022. (02:45)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @mcmlx, zar je izraz bezjak tepanje?!!!! Bezjak je čovjek bez boje, mirisa i okusa. Čovjek bez integriteta! Zlo je ZLO! Nešto najgore što postoji.... a bezjaci to zlo hrane.... neki svjesno, neki nesvjesno.
    Osobno više uvažavam neprijatelja (onog koji čini zlo), ako to čini iz čvrstog uvjerenja, nego bezjaka. Jer onaj prvi bar ima stav i s njim odmah na prvu znaš na čemu si.
    Bezjaci u ovoj temi nisu pohvaljeni. U konkretnom slučaju neki zlica kojemu se profesor zamjerio ne bi mogao provoditi ovakvo pakiranje i progon da nema bezjaka koji mu to omogućuju jer su umreženi stranačkim ili nekim drugim interesima.
    @Mrs. Galaxy.... ipak je šteta dići ruke od svega. Preci su nam ovu zemlju ostavili na čuvanje. Naša obveza je da je u što boljem stanju predamo onima koji dolaze iza nas. U životu je najlakše odustati. Od te navike te ni inozemstvo bolje standarda ne može spasiti.

    avatar

    15.05.2022. (10:05)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na predivnom komentaru! Da, i zmajevi znaju gdje je lijepo! Ljubim!

    avatar

    25.05.2022. (00:02)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    nisan te vidi.... dugo..
    na konto .. mali postotak... jema ona:
    malo nas je al' nas jema... a i ona... malo ih je al' su govna
    nego..
    piše 0 komentara... a ovi moj bi triba bit 9.
    oli se to BUG igra... oli ti jemaš čarobno naliv pero.. pa od 9 načiniš 0 :)))

    avatar

    25.05.2022. (19:17)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    ahaa proradia brojčanik....
    10. kom.jok izija jedinicu... jopet 0

    avatar

    25.05.2022. (19:19)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    Sritan Dan Državnosti

    avatar

    30.05.2022. (20:38)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @luki2 i @DOMENIKO.... pozdrav.... :)

    avatar

    11.06.2022. (22:27)    -   -   -   -  

  • eum

    Reci istinu, ne boj se, istina je život, nesigurnost blato. Neka mole to je njihovo pravo, nisu plaćeni nego svjesni potrebe trenutka. Čineći ravnotežu sa da ili ne čini nas mlakim, bljutavim kršćanima.

    avatar

    09.02.2023. (01:23)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @EuM.... kao što sam već napisala. Poštujem njihovo pravo za molitvu i na taj način iskazivanja svog stava.
    No, meni ti je potpuno nerazumljivo....
    Molitva je intimni dijalog s Bogom... ili s nečim većim od nas samih.... Molitva je trenutak kada se oslobađamo svega negativnog i predajemo se u zagrljaj ljubavi i dobra... nevidljive sile i šapućemo toj sili hvala za svako novo jutro i skrušeno molimo za još jedno. Molimo za bližnje, za zdravlje, za mir, za dobro....
    Ako netko pod pojam molitve pakira parole koje upućuje navodno Bogu, a ne zahvaljuje mu.... ne traži ništa za sebe... nego bi kod Boga posredovao da mijenja različite od sebe. Po mom mišljenju za takvo ponašanje nikada nije pravi trenutak.... jer imamo pravo mijenjati samo sebe.... a nikako druge. Ono što je dobro tebi možda nije meni... i obrnuto. Poštujmo jedni druge.... izbore drugih ljudi koji nisu istovjetni našima.... budimo malo manje bahati, a više ponizni.... budimo svakim danom bolji.... Trenuci koje provodimo u druženju s Bogom su toliko veliki i sveti... toliko nježni i čisti.... u njima nema mjesta i vremena za osude i prozivanje različitih.....
    Po mom skromnom mišljenju pravi kršćanin ljubi, razumije i prihvaća.... baš poput Isusa. Ovi koji bi mijenjali druge ljude i njihove izbore se ne ponašaju kršćanski. Po mom sudu su to molitve za dnevno političke svrhe.... ali na njih imaju pravo... pa neka se mole. Kao što je moje pravo da na tu njihovu molitvu gledam na način koji sam ti opisala.
    Papa Franjo je po mom mišljenju pravi kršćanin.... a svi oni koji se u našoj zemlji (u Crkvi i šire) predstavljaju kršćanima i pričaju protiv njega su sluge vraga.
    Svako dobro ti želim. Prije spavanja ću se pomoliti da budeš živ i zdrav i zadovoljan svim svojim izborima. Pokušaj i ti to učiniti za sve druge ljude. Nemojmo se igrati Boga..... manje sudimo, a više ljubimo.

    avatar

    09.02.2023. (14:25)    -   -   -   -  

  • eum

    Sretan Uskrs!

    avatar

    08.04.2023. (23:32)    -   -   -   -  

  • Mile_

    Posdrav

    avatar

    16.04.2023. (22:31)    -   -   -   -  

  • Blumi

    masa oduvijek slijedi očekivane obrasce ponašanja, manipulatori to znaju i koriste, oduvijek, i svugdje gdje već mogu, meni nije lako masu optuživati zašto je masa, niti elite zašto djeluju sebi u korist, ali činjenice, one su problem, jer ako ih prihvatiš sužava se mogućnost djelovanja, a to je dosta frustrirajuće, ali eto, tako je i svatko bira koliko je spreman uložiti u nešto više
    p.s.
    budimo iskreni, ima i puno gorih primjera oko nas, pa ipak šutimo, i mi, a ne samo oni koje ćemo lakoćom prozvati bezjacima

    avatar

    05.10.2023. (11:17)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Dobro si odgovorila danas tamo kod @gosponprofesora. Nisam imao pojma za ovo o Nikoli Viskoviću, zaista duboko tužno i jadno od našeg sustava. Lijepo bi bilo da pišeš na aktualne teme kao nekada jer uvijek si bila rijedak glas razuma i socijalne osjetljivosti.

    avatar

    12.04.2024. (16:38)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Odlično si gore odgovorila @eum-u. Čitam neki dan kako je Vrhovni sud poništio odluku Županijskog suda koja je bila u korist Grada Zagreba (o zabrani tj. neodobrenju postavljanja zastava Hoda za život i Željke Markić na gradske bandere) i suđenje vratio na početak. Ta neprestana vraćanja suđenja na početak su toliko učestala kod nas i toliko skandalozna, pa ipak takve stvari trajno prolaze "ispod radara", tj. bez prave reakcije medija i novinarske struke. Hoće li još i Skejo jednog dana tužiti Tomaševića jer mu nije dopustio da na gradske bandere stavi kukaste križeve? Živimo u skaredom prividu pravne države.

    avatar

    12.04.2024. (16:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...