Komentari

dnevnikbivsegastudenta.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Reik

    Sad mogu mirne duše u krevet.

    avatar

    22.03.2022. (01:38)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Yo .. čitam i logično mi je. Čitam i slažem se ... ALI!
    Gledam onda sebe i svog partnera, nije da smo usli u vezu/brak s istim "parama", cak ni oni fakultetski papiri nam nisu ni slični zapravo ja ih nemam, on ima .. ali ne osjecam se manje vrijednom ni u jednom trenu .. ne isjecam da zaostajem niti da je on "glupaviji" iako ima papir, nismo.usli u ovo sa istom.kolicinom iskustva putovanja itd. .. nekako se nadipunjavamo, povezuje nas zajednička ludost plus možda zvuči glupo ali ljubav!
    I nismo ti mi oat od 50godina ... mladi smo nedavno sm9 jos izlazili i muvali druge ljude..
    * moguce da postohi razlika u tom smislu kod hetero veza iako sumnjam*

    avatar

    22.03.2022. (11:54)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Nemam pojma, ja sam sa 18 znala za koga se jednog dana želim udati i tako je i bilo. :)))) Za cijeli život onaj koji je ostavio svojim ponašanjem, energijom, dobrotom i jednostavnošću "wow" efekt. Nikad mi nije bilo bitno to što nije obrazovan poput mene, njegovo financijsko stanje, razlika u godinama, život prije mene ili bilo koji drugi faktor. Samo njegovo postojanje je za mene oduvijek "najljepši na svijetu".

    avatar

    22.03.2022. (17:06)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    hej Reik.........evo me, nisam te zaboravila tim više, drago mi je da si glasan obzirom, da si davno u jednom postu "šapnuo" nešto što sam očito samo ja shvatila....

    Ljubav DODJE a prethodi joj privlačnost , kao što si i sam primijetio,,,,,,moraš imati neki feeling koji te veže za partnera što si pokazao da si imao....Zaboravi onoga amera o kojem pišeš: ne vraćaj se nikome s molbom u očima, na takvo nešto nisi spao....nastavi dalje u svom điru jer, privlačan jesi a intelektualno ćeš parirati jer takav jesi..

    Život je lijep : nastoj dominirati s pokrićem...........Javi se opet

    avatar

    22.03.2022. (17:52)    -   -   -   -  

  • j.

    To što je ovdje tako plastično opisano - to je tržište, a ne ljubav. Kad je osjetiš, znat ćeš jednom zauvijek kako ljubav nije cijela matematika /iako je matematika ljubav :)/, nego nešto puno uže - malen dio geometrije: jednosmjerna cesta uzbrdo :).

    avatar

    22.03.2022. (21:00)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Trazis li ti ljubav ili samo seks? Ili si se avanturisticki prepustio...
    Ljubav se dogodi i kad sretnes nekog takvog nece ti biti bitno koliko ima love, sta je po vokabularu...kad bi ga zaljubio i zavolio ga...jos bi ga na kraju i financirao i molio da ne ode...bez obzira sto mu guza nije po tvom gustu, prema tome slomi svoje ljestvice. Nisi jos naisao na pravog, ima toliko ruznih ljudi koji su kad ih upoznas jako lijepi, mozda se i uvjeris u to :)
    Ostabi se matematike i nedaj da te svatko guzi

    Slazem se sa J.

    avatar

    23.03.2022. (13:02)    -   -   -   -  

  • NetkoOdVas

    pratim, interesano je. mucim se s komentarom, nepoznajem gay okruženje. Eto...

    avatar

    23.03.2022. (18:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...