Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • TEATRALNI

    Eto

    avatar

    18.09.2021. (01:24)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    djeluje mi kao veoma zanimljiva radnja filma :))

    avatar

    18.09.2021. (01:48)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo! Hvala na linku! Ljubim!

    avatar

    18.09.2021. (08:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Prva stvar na popisu je bila dekontaminacija blog-prostora od maloumnog toksičnog smeća von gelsenchirken nek ide u pičku materinu budaletina matora, konj stari ima više godina od metuazlema a tak da se ponaša. Sad kad je blog-prostor dekontaminiran i osvježen mogu se posvetit odgovorima.

    -Galaxy-Dosta je depresivno, grozno ali i realistično, i svakako se isplati pogledat, ja sam ga pred par dana ponovo pogledao nakon dugog niza godina kao što sam i naveo neki kadrovi su mi bili tako upečatiljivi da su mi još iz vremena djetinjstva (kad sam prvi put gledao) ostali u sjećanju. Ima svojih minusa kao što su loš ton i izrezivanje ali u principu ništa važno nije izrezano. Posebno mi je ko zagrepčancu drago da mogu vidjet kako je Zagreb izgledao nekad u periodu mog djetinjstva :)) (godina izlaska filma 96. a gledao 98 ili 99 ko će ga znat više koje godine uglavnom na prijelazu iz 20.u 21. stoljeće kad sam lagano bio na prijelazu u formativne godine :)

    -Luki-Uživaj :) povremeno sam se sjetio nekih ključnih scena iz filma ali sjetit se kak se zove-ni da je od životne važnosti! tek mi se odgovor ponudio sam prije koji dan :)

    avatar

    18.09.2021. (12:23)    -   -   -   -  

  • luki2

    Divno! Hvala Ti! Ljubim!

    avatar

    18.09.2021. (23:41)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A što ćeš, u svoj toj nesreći (sveopća nedostupnost filmova) evo danas guglam bitchville (2011) transmania (2016) ili filmovi kratkog metra kao što je "igra tucanja" (2009) na legitimnim stranicama kao i na video portalima nula bodova. Ali konstantno ću se obrušavat na to možda vremenom to poluči pozitivan ishod, zato kad god se nešto nađe a da se da gledat bez otegotnih okolnosti obvezno linkam ili u post ili u komentare to mi je već neka rutina. Ne mogu samo prežalit što mi se 8.povjerenik obrisao iz laptopa kad je hard izgorio a sad ga trenutno nemam više niti odakle preuzet a da nisu šugave klikni-logiraj se-legitimiraj karticu stranice koje su bile tema i u prethodnom postu. Sinoć sam pogledao ponovo baš mi je nekak leglo :)

    avatar

    19.09.2021. (00:24)    -   -   -   -  

  • luki2

    Sjajno! I jako mi se sviđa Tvoja strast prema hrvatskom, domaćem filmu! Svaka čast! Tvoj komentar kod mene: ja volim i kruške i jabuke, posebno i u kombinaciji. Cimet - pa, moram priznati da ga baš ne volim previše. .)))) Sto ljudi - sto čudi....Ljubim!!!!!

    avatar

    19.09.2021. (00:38)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na komentaru kod mene i hvala đto se raduješ novoj pesonjici kao i ja! Vjerojatno će doći u studenom...Jedvačekanje!!!!
    Da, baš treba proslaviti. Izložba je jako zanimljiva, i baš prati Juyceovske likove. Ljubim!

    avatar

    19.09.2021. (01:33)    -   -   -   -  

  • sewen

    Nikad, baš nikad ne slušam komentare. U stvari nikad više. Jer sam se nemalo puta šokirao ukusom....zato, sve "jestivo pojedem i pitko popijem"...

    avatar

    19.09.2021. (08:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-I meni se to sviđa :) od kad sve manje pratim američku kinematografiju kao da sam doživio nekakvu katarzu, instant-gluparije su zamijenjene pravom umjetnošću, ali volim i stranu produkciju recimo francuzi su kinematografski dosta jaki. Čekam da nam svima predstaviš novog ljubimca :)

    -SEWEN-Niti ja, sve u biti ne na način da na osnovu toga nešto procijenujem, uglavnom su mi omiljena meta negativni i glupi komentari po smeću od portala kao što je "večernji" i njima slični, ali eto nađe se i pozitivnih pa je ok to istaknut.

    avatar

    19.09.2021. (12:00)    -   -   -   -  

  • j.

    Sjećam se da sam ga davno, davno gledao i zapamtio kao film koji ima težinu; a godine koje ti pamtiš kao davne meni su tu negdje; meni je super vidjeti npr. Zagreb iz "Nepokorenog grada" 1981. (to su bile neke moje formativne godine), ove koje ti pamtiš kao sjajne, meni su godine koje su pojeli skakavci, jer su mi drugu polovicu mojih dvadesetih jednostavno odsjekli rat i sva zla koja su ga pratila, tako da me nekako podsvjesno ne privlači baš ništa iz deveedsetih; svjestan sam da je to zabluda i da se s time treba boriti, ali nije lako.
    Uvijek je zanimljivo svratiti k tebi; nije nikakva kurtoazija; stvarno imaš otkačenih i neobičnih tema; samo naprijed, čovječe.

    avatar

    19.09.2021. (17:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    J
    Ja sam rođen koju godinu nakon 81.volim preletit i slike Zagreba iz osamdesetih na googlu, uglavnom slike starog Zagreba (iz prošlog stoljeća) imaju neke svoje čari. A film je baš u neku ruku o tome domovinskom ratu zapravo može se to i nazvat osobnim traumatičnim događajima za vrijeme rata. Na stravičnim događajima iz rata se u principu bazira radnja i to je ono što mu daje težinu. Ps ja se eto devedesetih sjećam onako samo po djetinjstvu (u nekim formativnim godinama sam bio početkom dvijetisućitih) ali znam za vas generacije rođene puno ranije i moji su jedan dio svojih dvadesetih proživjeli baš u tom ratnom periodu, mi koji smo bili djeca smo imali sreću u nesreći da nismo znali što se zapravo događa, hvala na poticaju i komplimentima :)

    avatar

    19.09.2021. (20:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube stanojeviću
    Debilčino maloumna za tvoju informaciju ja sam sve riješio s njom onako interno kako to radi sav normalan svijet. A sad odjebi priglupa izdebilirana ružna trolčino i da te ovdje više nisam vidio!!!

    avatar

    19.09.2021. (21:09)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene; projekt Ilica je genijalan, slažem se!!!! Ljubim?

    avatar

    19.09.2021. (23:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miljevački izmet je maloumniji nego što sam mislio, ne razumije niti kad mu se nacrta kao što ne razumije niti što znači odjebi i da te više nisam vidio!

    avatar

    20.09.2021. (09:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Maloumni smrade
    Ovo ti je moj zadnji odgovor, ostavi se Marte ti je jasno smeće klošarsko i tornjaj mi se s bloga klošarčino nadrogirana, odgovaram ti tek onako i sve što sam ti napisao će ostat ovdje a sve što ti nasereš nestane u roku par minuta i svi koji još ne znaju će znati koji si debil!

    avatar

    20.09.2021. (20:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Luki
    Sad da tebi odgovorim jer sam bio zaokupiran dekontaminacijom bloga od smeća koje istovaruje ovaj maloumni insekt, a da ti budem iskren kak god to ironično zvučalo jako me zabavlja. Nego da pređem na lijepe stvari, pratim neko vrijeme na instagramu taj projekt i sviđa mi se program, koncept, i intencije koje stoje iza toga. Iako koliko sam uspio polovit oni koncerti baš i nisu po mom guštu ali ok nađe se i drugih kojekakvih zanimljivih stvari pravo je osvježenje za naš grad. Žao mi samo što se još nije došlo na ideju da se odigra kakva predstava na otvorenom što bi bio pun pogodak. Ionako je komplet Ilica (onaj dio kod Britanca zapravo) za vrijeme izvođenja programa zatvoren pa bi se nekak dalo izorganizirat u krajnjoj liniji na samom Britancu kao što se isti koristi za koncerte samo s razlikom da na pozornici budu - glumci. Kako nam treba pozitivne vibre i misli bilo bi idealno kad bi ekipa drame hnk izvela "tko pjeva zlo ne misli" (izvanredna predstava ako nisi preporuka da pogledaš ako se ne varam reprizirat će se i u ovoj sezoni) a i druga dramska iznimna ostvarenja vidim u sklopu toga. Ps krajem tekućeg mjeseca i početkom desetog u tunelu Grič ponovo se izvodi "obavezan smjer"

    avatar

    20.09.2021. (20:15)    -   -   -   -  

  • luki2

    Je, vidjela sma najavu za "Obavezan smjer". Odličnooo! Slažem se da bi, pogotovo jer vrijeme to zaista dozvoljava, mogla biti predstava na otvorenom. "Tko ojeva, zlo ne misli" bi bila idealna! Kud ćeš bolje- najzagebačkija predstava na najzagrebačkijoj i najdužoj ulici - Ilici! To bi zaista bio pun pogodak! Ljubim!

    avatar

    20.09.2021. (20:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pa zar nije tako, imao sam post prošlo proljeće o idejama za predstave na otvorenom moš prerondat arhivu ak ti se da :)) ps već dugo imam ideju za post o probama pa će u neko skorije vrijeme bit i post o tome prvo da apsolviram kompletan filmski repertoar (još ću vidjet hoće li sve biti realizirano po planu) a "obavezan smjer" bi svakako trebalo pogledat.

    avatar

    20.09.2021. (21:04)    -   -   -   -  

  • luki2

    Slažem se!!! A i odličan komentar za hranu - dobar izbor meda! Bravo!!! Ljubim!

    avatar

    21.09.2021. (00:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    :))))

    avatar

    21.09.2021. (00:47)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: nije ljubić, na žalost drama je. O jednoj majci. Koja se razboli, kao i moja. ,:(((( Pozdrav!

    avatar

    21.09.2021. (22:58)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti!

    avatar

    21.09.2021. (23:09)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Ne znam što očekivati ispod takvih članaka, posebno ako je neki ratni film možda u pitanju, fakat mi nekad bude drago što sam imala solidnu dvojku iz povijesti pa se ne petljam tamo gdje nije mjesto. Filmovi su tu da nam uljepšavaju svakodneicu, a ne da nam je ozlogrđuju ;)

    avatar

    23.09.2021. (11:44)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: da, jesen obožavam i zbog kazališta, kestenja, fine hranice i plodova jeseni, divnog voća....i slažem se i za ambroziju - na žalost, moja mama svake godine zbog nje pati i guši se...:(((((( Ljubim!

    avatar

    23.09.2021. (23:01)    -   -   -   -  

učitavam...