Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (81)

Marketing


  • TEATRALNI

    Otdel izdirvane 2020

    avatar

    05.08.2021. (23:51)    -   -   -   -  

  • luki2

    Super! Obavezno ću pogledati. Bravo i svaka Ti čast na ustrajnosti i želji da nam približiš manje poznato. Hvala! Ljubim!

    avatar

    05.08.2021. (23:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Haha Luki bome si brza na tipkovnici :D sam tako,tak i treba :)) da, dugo sam dvojio dali gledat dalje s obzirom na komplikacije s titlovima, a onda je presječeno kocka je bačena pa daj šta daš.Jer eto bilo je prezanimljivo da se ne bi pogledalo kompletno i pored toga što o jeziku nemam blage veze, ali određene okolnosti su ipak olakšale. Mislim da sam većinu toga uspio "polovit" iako mi sigurno dosta i fali ali neku sliku što je u igri imam.I meni je ovo novost, saznao sam krajem prošle godine (kad je i snimano a dovršeno ove zime) a o samoj ideji da nešto izguglam mislim da sam iznio u nekom od komentara na gore linkanom postu ali nisam ziher.

    avatar

    06.08.2021. (00:08)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Prozujim sve kada se vratim s godišnjeg:)))

    avatar

    06.08.2021. (00:48)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: sjećam se zvončića;(((((( Ljubim!

    avatar

    06.08.2021. (01:01)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Iscimao si me, vjerujem da nisam jedina kojoj su zazubice narasle na nove nastavke ;*...

    avatar

    06.08.2021. (03:58)    -   -   -   -  

  • Doremi

    Iskreno? Ne pratim domacu produkciju. Hvala na posjeti.

    avatar

    06.08.2021. (12:19)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    trebam to u miru pogledati ... naletjela sam sinoć na jednu švedsku seriju "Skriveni: Prvorođeni", jako me zainteresirala

    "Priča prati mladog Jonasa Helemira, koji je obični radnik na građevini. Jednoga dana doživi tešku nesreću koja bi svakoga ostavila na mjestu mrtvog, međutim Helemir preživljava sa pomalo čudnim posljedicama. Nakon toga, on kreće u potragu da shvati šta mu se dogodilo, dok u međuvremenu policija istražuje brutalno ubistvo novorođenčeta, a tragovi vode upravo do Helemira. Istovremeno zadatak da istraži ovo ubistvo dobiva misteriozna bivša detektivka Viveca Eldh koja vjeruje da Helemiru neko smješta, ali tko i zbog čega?

    https://www.youtube.com/watch?v=TXjv9SKj0uA

    Kada pričamo o Šveđanima, odmah dobijemo asocijaciju na misteriozne trilere sa emotivno nedostupnim i hladnim likovima, koji nam, usprkos tome, prirastu srcu. Međutim, ovdje je riječ o spoju trilera sa elementima naučne fantastike, pa s obzirom da sam ljubitelj i jednog i drugog žanra, kada sam u okviru Pickbox paketa naletjela na ovu seriju, zaintrigiralo me da li će majstori trilera uspjeti da se izbore i kvalitetno odrade i ovakvu tematiku jednako uspješno."

    sve ostalo, ovdje:

    https://mondo.ba/Magazin/Showtime/a912687/Blanka-Knezeic-Recenzija-s erije-Prvorodjeni-na-Pickboxu.html

    avatar

    06.08.2021. (15:16)    -   -   -   -  

  • sewen

    Moram priznat da sve manje volim i gledam TV. A i volio bih da je sve sinhronizirano. Neki kažu da to više nema draž. Ne slažem se. Živio sam u Njemačkoj i sve mi je skroz super.

    avatar

    06.08.2021. (15:56)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Galaxy-Prozuji samo :)) e da, ugodan ti godišnji i mirno more :))

    -MayDay-Drago mi je da si opet s nama :) baci pogled nećeš požalit :))

    -Do-remi-Šteta za brisanje bloga,insinuacije nisu trebale biti razlog za tako drastičan potez...kakogod ako ipak čitaš s distance svi po nekim svojim preferencijama, na ovom blogu je uglavnom domaći sadržaj a inozemni je iznimka kao ovo na primijer.

    -shadow-Moraš svakako pogledat, kad sam rekao da ima poveznica s "uspjehom" to nije bilo neutemeljeno, iako dijametralno-suprotne nekih dodirnih točaka ipak imaju. Realistične ljudske situacije, kriminal, životi sudbine...realizam na razini. Nisam uspio odoljet a da ne pogledam sve nakon što sam pogledao prve 4 epizode a taj interes svakako je pojačao Ivin lik koji je okosnica radnje. Hvala za linkove prstudiram kasnije osim našeg volim i europski inozeman sadržaj pa mi je ovo leglo ko budali šamar pogledam svakako :))

    -sewen-Niti ja ne gledam tv točnije jako rijetko a ovo sam gledao isključivo online. Što se tiče sinkronizacije meni je to najblaže rečeno bezveze to mi samo može pokvarit gledanje slažem se s onima koji kažu da to više nije to jer stvarno nije.

    avatar

    06.08.2021. (18:34)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na lijepom komentaru, u pitanju je profesorski svijet.....Ti si vrijedan, uporan i pametno si sve uspio iskopati i napraviti jednu divnu, smislenu cjelinu. Hvala na tome. Ljubim!

    avatar

    07.08.2021. (00:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Haha hvala na komplimentu, samo pazi da se ne umislim kolko me hvališ onda ne odgovaram za posljedice :)))) ma referirao sam se na jedan dio teksta, konkretno pod "politički idol". A eto ove stvari su moj teren, ovaj blog mi je poslužio kao neko sredstvo da to zapravo i svatim. Iako nije bilo jednostavno kako izgleda natipkat sve a s druge strane nije opet niti bilo nešto ekstremno komplicirano dosta je olakšalo sve što sam neveo u postu a ako to potencira interes za gledanje kod nekog bit će mi još draže :)

    avatar

    07.08.2021. (01:13)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti na lijepom mišljenju i komentaru kod mene. Odličan si i naravno da potičes na gledanje i na kopanju o domaćoj produkciji. Hvala na tome. Ljubim!

    avatar

    07.08.2021. (01:24)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nema problema i drugi i treći i osamstoosmi put :) onom koprofilskom govnu sam zabranio ulaz na blog pa nema panike da mi ovdje dođe smrdit. Žao mi samo što nemam s kim razmijenit dojmove pa da me netko eventualno dopuni ili da neko svoje viđenje možda uoči nešto što ja nisam jer normalno da imam neku "rupu" u svemu iako sam ono glavno sve povezao. Rezimiranje mi je definitivno najzanimljivija interakcija koju neki post može polučit.

    avatar

    07.08.2021. (13:46)    -   -   -   -  

  • luki2

    Kako ne! Povratna informacija!!! Na žalost, ljudi naprosto nemaju vremena baviti se tako nečim, što je nama zadovoljstvo....Sutra će ponovo doći s novim nickom...Ma, tko ga šiša - mi smo tu radi sebe, ne radi drugih ili zbog svađanja. Za mene - ne postoji. Uopće ga ne doživljavam.
    Da, knjiga je autobiografska, nastala nakon moga jednomjesečnog boravka na Kosovu sa američkom organizacijom "Partners for Democratic Changes". Ima tu malo previše politike i mrvicu ljubavi. :)))) Pusa!

    avatar

    08.08.2021. (00:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nego da je evo da se ne uvrijede svi drugi koji ovaj blog prate ali najviše takvih zabavnih,kvalitetnh i konstruktivnih rasprava sam vodio sa Isabelči prošle godine u ovo vrijeme ih je bilo gro na izvoz slikovito rečeno i stvarno je bila uživancija.Posebno kad bi se radilo o (filmskim,televizijskim,kazališnim) projektima koje smo oboje gledali materijala za raspravu do ibera. Ak ti se bude dalo baci pogled u arhivu ima stvarno svega i svačega. Naravno da cijenim i doprinos svih vas koji ste moji redoviti gosti. Mrzi me jedino naći vremena (a trebam pošto debilizam mrzim iz dna duše kao i one koji ga ispoljavaju) da svako malo zabranim komentiranje maloumnom mamlazu. Ne dotiče mene ništa što izlazi iz njegovih poganih usta ali vidjet ga u komentarima je samo po sebi poprilično iritantno. Jednostavno zasmrđuje mi/nam blog/ove da, i pretpostavio sam da je sve autobiografija ali reko ipak da pitam. iz nekog razloga mi je trebala potvrda :))

    avatar

    08.08.2021. (11:05)    -   -   -   -  

  • luki2

    Eto, potvrđeno! Hvala na komentaru kod mene: radi se o tome da svi mi na neki način želimo "mijenjati" druge, polazeći iz perspektive da je jedino naše mišljenje ispravno...Ehhhh.....Ljubim!

    avatar

    08.08.2021. (22:25)    -   -   -   -  

  • Taango

    Prijatelju moj ovo ti je odgovor na moj post ,ja ti na žene gledam drugačije i meni kod žene nije ljepota samo u badiću ili tangama.Lijepo te pozdravljam i uživaj.LP

    avatar

    09.08.2021. (21:44)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: da, kod bloga tjedna treba svaki dan napisati post. Meni je odgovaralo, jer - ni jedna dan bez napisanog retka....Znaš kako kaže moja mama?!:)))) "Naspavat ćeš se. U grobu.":)))) Ljubim!

    avatar

    09.08.2021. (23:44)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ma svakome kako god voli. Obožavam pisati, ali nekada i meni baš treba pauza. Hvala Ti na komentaru. Ljubim!!!!!

    avatar

    10.08.2021. (00:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -TAANGO-Tebi sam na tvom blogu odgovorio pozdrav.

    -LUKI-I ja bome ali kad mi se da, kad imam vremena,ideja inspiracije koncept "bloga tjedna" mi se uopće ne sviđa oni koji objavljuju svaki dan imaju neki razlog, kao i mi koji ne objavljujemo. Poanta je da mrzim kad se nešto uvjetuje pa tim bolje da me u toj rubrici nije bilo. Usput evo još malo informacija o događajima u finalu sezone kopiram sa jednog od njihovih portala prevod je sjeban da ne može bit sjebaniji već svi znamo "google prevoditelj" ali ipak...neka informacija kao nadopuna postu ne da mi se radit korekcije u tekstu kopirano kak je i prevedeno na googlu.

    "Istraga o otmici Petrove kćeri (Robert Yanakiev) ide u neočekivanom smjeru s nepredvidljivim posljedicama u novoj epizodi "Odjela pretraživanja" . Nakon što je postalo jasno da je nestanak Katje (Kalina Uzunova) daleko od slučaja, ali povezan s njezinim podrijetlom, iskusni policijski tim krenuo je u pronalaženje jamca. Naići će na tajanstvene tragove i situacije opasne po život koje će im usmjeriti pažnju na iznenađujućeg osumnjičenika. Svrha otmice djevojke i postoji li iza djela nešto veće i uznemirujuće postat će jasno u kriminalističkoj seriji ovog petka"

    "U međuvremenu će se Rado (Ivan Burnev) naći u društvu žene iz svoje prošlosti - Marije (Vessela Babinova), no njihov će susret prekinuti šokantna vijest da se Kalin Slavov (Lucy Ilarionov) ne može pronaći u psihijatrijskoj klinici . Kriminalistički psiholog pozabavit će se otkrivanjem istine o lokaciji nestalog novinara, što će ga odvesti do koordinata tajne lokacije. Što ga tamo čeka i ima li razloga bojati se za njegovu sigurnost"?

    "Istina o identitetu njenog brata dovest će Neru Pavlović (Iva Mihalić) u netipičnu i vrlo rizičnu situaciju. Tajni znak natjerao bi je da pomisli da je on taj koji bi mogao pomoći otkriti Portierov identitet. Postoji li šansa da Ivica Božić (Kire Gyorevski) postane najvrjedniji izvor informacija o Kamenu (Julian Vergov) ili će u njegovim očima ostati samo uvježbani ubojica i opasan kriminalac, doznat će gledatelji ovog petka u " Odjel pretraživanja "

    "Podmukla otkrića o prošlosti, opasnim situacijama i napetim trenucima privući će pažnju gledatelja večeras u novoj epizodi "Pretraživačkog odjela" . Izlaganje čovjeka iza tvrtke Eurydice i napad na psihologa Rada Yordanova (Ivan Burnev) šokirali su sve na Odjelu".

    "Iskusni policajci, predvođeni Kamenom Petkov (Julian Vergov), ne gube vrijeme i munjevito aktiviraju potragu, ali ova činjenica neće pobjeći Petru (Robert Yanakiev). Vješt manipulator odlučuje uzeti Ralitsu ( Anna Papadopoulou) i Katju(Kalina Uzunova) na tajnom mjestu gdje ih nitko ne može pronaći. Pod kojim izgovorom će svima oduzeti svoju obitelj i što će se dalje dogoditi? Hoće li Ralitsa konačno shvatiti pravu prirodu muškarca s kojim je živjela dugi niz godina"

    kopirano odavdje i odavdje

    avatar

    10.08.2021. (12:40)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ovo je zaista intrigantno i vrijedno za gledati! Bravo! Svaka čast! Tvoj komentar kod mene: da, ego je dobar u granicama normale. Ali, neki ga baš šretjeraju i pomiču sve granice....Ako sam dobra, i prijeđem nekome preko nekih stvari - ne mogu to činiti zauvijek. Ako sam dobra, nisam glupa. Ljubim!

    avatar

    10.08.2021. (21:28)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nego da je, možda i nešto više od toga. Gledam sve ponovo jer sam kod prvog gledanja bio previše zaokupiran snimanjem i prebacivanjem na laptop i hard pa se nisam 120% uspio iskoncentrirat onako kak treba. Sad se lagano sve posložilo iako imam falangu što ne razmijem konverzacije dovoljno ali + to vidi se i po akcijama i reakcijama što se konkretno događa. U nekom od rijetkih Ivinih intervjua sam iskopao pazi sad ovo da je serija inspirirana-istinitim događajima! nevjerovatno tim više je izvrstan materijal za gledanje. Iako se sad otvaraju nova pitanja koji su od svih tih događaja interpretiranih u sezoni istiniti. Ali neću dalje rovarit po tome jer sumnjam da ću išta nać, i ove linkove sam "locirao" na žešće krvljenje i to sasvim slučajno u nastojanju da izguglam nešto o sljedećoj sezoni jer je ova završila u određenim kadrovima nedorečeno i nedovršeno tek sad predstoji rasplet raspleta. Eto ne pati samo domaći sadržaj nego i europski.

    avatar

    10.08.2021. (22:29)    -   -   -   -  

  • luki2

    Eto vidiš! Ma, život, stvarni život je inspiracija za sve. Ego je dobar, u granicama. Zapravo, u jednom vidu nas na neki način i štiti da ne potonemo. Ljubim!

    avatar

    10.08.2021. (23:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Eto, inače je poanta dramske/filmske i televizijske umjetnosti interpretirati realne životne situacije u čemu smo osobno sam uvjeren najjači a vidim da i istočni susjedi to super rade, ako je još inspirirano istinom to je poruka još jača. Za ego se kompletno slažemo!

    avatar

    11.08.2021. (00:04)    -   -   -   -  

učitavam...