Slažem se da u svakodnevici nema bahaćenja...tikvica je jeftina namirnica i umijeće je napravit ovako fin i primamljiv obrok...većina ljudi je radi samo lešo s krumpirom....i burgeri od nje su jako fini i ukusni...pečem ih u škrovadi tako da izbjegavam višak ulja i masnoće...
04.08.2021. (06:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@morska iz dubina: Meni u protvanu znaju malo pogorjeti, pretpostavljam upravo zato što sam osobito štedan s uljem ;) P.S. Možda bi trebao nabaviti kvalitetniji protvan (inox, keramika, ...) ali i inače imam oko sveg suđa nerješiv problem sa ženicom, jer ona u sve uporno gura razna željeza, a ja skroz šizim, i tisuću puta kumim i molim, može drvo, ili pak plastika, ... ali ne željezo, ne, ne, ne, ... a ona i opet po svom :))) Ono što mijenjam je, čim vidim oštećenja bacam.
04.08.2021. (15:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja ih stavim na peka papir kojeg sam premazala uljem i pečem na nešto laganijoj temperaturi. Prije pečenja ih uvaljam s obje strane u krušne mrvice da mi zadrže kompaktnost. I s lopaticom ih prevrnem na drugu stranu. Stavim i mrvicu ribanog sira u njih. Evo, sutra su na tapetu jer ih obožava moja Mlađa koja je isto s mesom na VI. Ako uspiju, stavim ih na post:-)
04.08.2021. (17:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@morska iz dubina: Je, i mi koristimo papir za pečenje, i on je spas, em se ne smije peći na prejako, em će se primiti za njega, a ne za protvan. To je fakat super, i uživam od kada ga koristimo, spasio je pogotovo limene :))) Uvaljati tikvice u krušne mrvice djeluje super, ali tako popiju još više ulja. Identično vrijedi i za ribani sir, kojeg nikada ne bi stavio odmah. Svakako će mi biti drago vidjeti tvoj tikvičasti uradak :))) P.S. Zahvaljujem na konstruktivnom komentaru.
04.08.2021. (23:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Bravo! Chedar volim!!!! Zeleno fenomenalno izgleda, njoke obožavam!!!! Dakle, čista petica! Ljubim!
04.08.2021. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Dobar tek :))
04.08.2021. (01:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odičan recept... a fotka je izazov... :)
04.08.2021. (02:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Slažem se da u svakodnevici nema bahaćenja...tikvica je jeftina namirnica i umijeće je napravit ovako fin i primamljiv obrok...većina ljudi je radi samo lešo s krumpirom....i burgeri od nje su jako fini i ukusni...pečem ih u škrovadi tako da izbjegavam višak ulja i masnoće...
04.08.2021. (06:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ovo je odlično
04.08.2021. (07:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Ovo mi je zgodno al kao predjelo.
04.08.2021. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
l@...: Hvala, hvala ;)
@morska iz dubina: Meni u protvanu znaju malo pogorjeti,
pretpostavljam upravo zato što sam osobito štedan s uljem ;)
P.S.
Možda bi trebao nabaviti kvalitetniji protvan (inox, keramika, ...)
ali i inače imam oko sveg suđa nerješiv problem sa ženicom,
jer ona u sve uporno gura razna željeza, a ja skroz šizim,
i tisuću puta kumim i molim, može drvo, ili pak plastika, ...
ali ne željezo, ne, ne, ne, ... a ona i opet po svom :)))
Ono što mijenjam je, čim vidim oštećenja bacam.
04.08.2021. (15:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Ja ih stavim na peka papir kojeg sam premazala uljem i pečem na nešto laganijoj temperaturi. Prije pečenja ih uvaljam s obje strane u krušne mrvice da mi zadrže kompaktnost. I s lopaticom ih prevrnem na drugu stranu. Stavim i mrvicu ribanog sira u njih. Evo, sutra su na tapetu jer ih obožava moja Mlađa koja je isto s mesom na VI. Ako uspiju, stavim ih na post:-)
04.08.2021. (17:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@morska iz dubina: Je, i mi koristimo papir za pečenje, i on je spas,
em se ne smije peći na prejako, em će se primiti za njega, a ne za protvan.
To je fakat super, i uživam od kada ga koristimo, spasio je pogotovo limene :)))
Uvaljati tikvice u krušne mrvice djeluje super, ali tako popiju još više ulja.
Identično vrijedi i za ribani sir, kojeg nikada ne bi stavio odmah.
Svakako će mi biti drago vidjeti tvoj tikvičasti uradak :)))
P.S. Zahvaljujem na konstruktivnom komentaru.
04.08.2021. (23:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...