hehee umak gušći, rjeđi... nebitno.. bitno da je sve ukusno.. nego nisan vidi prin 2 tj o kakvom to aparatu pričaš.. fotoaparat sa noževima :)))))))))))))))
26.06.2021. (11:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Domenico: Ma ne, radi se o noževima s fotoaparatom :))) P.S. To ti je neki multipraktik, pa je jedna od funkcija izrada juha i umakla. Ide stroj, pa vrč s noževima na dnu, dodaš vodu i povrće, i uključiš. Stroj ti oko 15 minuta grije, tj. kuha na otprilike 70 stupnjeva, a nakon toga automatski sve samelje u nekih 2 minute i imaš gotovu gustu juhu koju lijevaš u tanjur. Nije sa svim povrćem dobro, najbolje je s onim mekanijim tipa brokule, ...
26.06.2021. (11:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Dinaja: Naravno da nema ni S od savršenstva, ali eto, malo se igramo ;)
@U zvijezdama piše: Ma nema frke, koliko ti gotovo svaki puta bar nešto ne paše u mojim obrocima prije bi ostala gladna kod mene nego u Splitu. Pod kukumatom vjerojatno misliš na kukumar, tj. krastavac, ili ... ;) P.S. I da ne bude zabune, ja te samo malo zezam zbog tvoje izraženo senzibilizirane izbirljivosti, koja je meni bez nekih zdravstvenih, vjerskih ili gastro argumenata uglavnom smiješna.
26.06.2021. (14:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Dobro jutro
Može li nešto gdje nema ribe i morskih plodova
26.06.2021. (11:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kulinarstvo je umjetnost varijacija.
26.06.2021. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@U zvijezdama piše: Pa ti bi u Splitu ostati gladna ;)
P.S. Danas ću imati pastrvu, ne znam još kako.
@Lastavica: Istina, ništa bez kombiniranja,
a jednom sam koristio i kombinirke (kliješta),
tj. njima sam lomio kliješta baš velikih škampa ;)
26.06.2021. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
hehee umak gušći, rjeđi... nebitno.. bitno da je sve ukusno..
nego nisan vidi prin 2 tj o kakvom to aparatu pričaš..
fotoaparat sa noževima :)))))))))))))))
26.06.2021. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Domenico: Ma ne, radi se o noževima s fotoaparatom :)))
P.S. To ti je neki multipraktik, pa je jedna od funkcija izrada juha i umakla.
Ide stroj, pa vrč s noževima na dnu, dodaš vodu i povrće, i uključiš.
Stroj ti oko 15 minuta grije, tj. kuha na otprilike 70 stupnjeva,
a nakon toga automatski sve samelje u nekih 2 minute
i imaš gotovu gustu juhu koju lijevaš u tanjur.
Nije sa svim povrćem dobro, najbolje je
s onim mekanijim tipa brokule, ...
26.06.2021. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
tvoe varijacije su savršene... umijeće je to... :)
26.06.2021. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Uf...izgleda predobro....nema ni tračka sumnje koliko je preukusno...:-)))
26.06.2021. (13:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
Odličan recept...super...
dobar tek...
26.06.2021. (13:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
da idem u SPLIT naručivala bih si salatu od kukumata sa vrhnjem
26.06.2021. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@...: Hvala ;)
@Dinaja: Naravno da nema ni S od savršenstva, ali eto, malo se igramo ;)
@U zvijezdama piše: Ma nema frke, koliko ti gotovo svaki puta bar nešto ne paše u mojim obrocima prije bi ostala gladna kod mene nego u Splitu. Pod kukumatom vjerojatno misliš na kukumar, tj. krastavac, ili ... ;)
P.S. I da ne bude zabune, ja te samo malo zezam zbog tvoje izraženo senzibilizirane izbirljivosti, koja je meni bez nekih zdravstvenih, vjerskih ili gastro argumenata uglavnom smiješna.
26.06.2021. (14:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Ovo je divnoooo! Divnooo! Papričasto, pikantno - ma, sve! Volem!!!! :))))) Ljub!
26.06.2021. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Zakon :)) ovo mi se jako sviđa
27.06.2021. (01:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@...: Hvala ;)
27.06.2021. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...