Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #tojetamalasreca

    avatar

    21.06.2021. (06:10)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Jesi li presadila biljke u veći lončić, kupi supstrat za cvatuće biljke, i ostavi prije vađenja biljčice iz sadašnjeg lončića da se malo supstrat u njemu malo zasuši, lakše ćeš izvadit biljku, prije vađenja malo lupkaj po lončiću da se supstrat odvoji i da biljka ne pukne, ne vuci biljku van iz lončića nego ju pažljivo istresi, ako korijen viri van kroz rupice odmah presadi, i nakon presađivanja drži u hladu. I nemoj previše zalijevati, uvijek ubodi prst u supstrat i provjeri kolko je mokro, sretno s biljkama!
    Potraži blog Stara vrtlarica. Lijep pozdrav.

    avatar

    21.06.2021. (06:37)    -   -   -   -  

  • .

    Vow... baš te pogodilo :)

    Sorry, ali zvučiš poprilično histerično... točno im riječima sam se odmah i ispričala za svoj subjektivni osvrt... al' izgleda da sam stvarno puno rekla o sebi kad mi je cijeli post posvećen :)

    Ja bih na tvome mjestu sebi bila čak i zahvalna, jer evo, zbog moje žuči si dobila ideju za novi post... ili si imala neku drugu? :))

    A sorry, sad stvarno, što si naletjela na osobu koja ti nije znala dati bolju podršku, koju si očito trebala... ali nakon ovog posta će je sad sigurno puno dobiti, a na to si i računala, zar ne?
    Uživaj ;)

    avatar

    21.06.2021. (06:46)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    @litterula hvala budem bas malo istrazivala .. i.moram.ih presaditi ako.izdrze do.kraja tjedna ! Kupila dam vec neke dohrane za biljke n3 znam ni sama .. bas kao za začinsko bilje .. pa crmo vidjeti !! Nadam se da bude uspjelo !!
    @V ... najgluplja stvar koju ljudi mogu napisat je Sorry al ... sta se ispricavas ? Jel.tvoje misljenje takvo? Jesi.ispunjena? Jel te i sad ispunio kraj komentara?! Ako je super .. kao sto sam napisala ... eto istresi se budi ispunjena i svi super! Nasla bi se i poneka pametnija tema ali eto .. nekad moraju i ove neke biti tu! I ne znam znas li ali to sto je tebi to samo.rijec kojom ces reagirati na nekoga je zalosno. Jer realno mogu biti brutalno nestabilna osoba da me ovo tvoje zbilja dotakne i da se pocnem.osjecat jos losije u svojoj kozi ... ti ne znas kakva sam ja ili bilo tko zapravo kome pises i takve komentare onda zadrzi bolje u svojoj glavi ili ih drugacije iskazi .. ne zbog mene ... zbog nekih koje takvi komentari stvarno mogu dotaknuti ;)

    avatar

    21.06.2021. (07:04)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    jedva smo dočekali kišu :( bilo je prevruće!

    Htjela sam te pitati, jesi li na kraju ispunila papire za tečaj i poslala BAMF-u? :)

    avatar

    21.06.2021. (13:00)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Galaksijo ... tek sad je to doslo na red ... do sada sam skoro bila u radnom.odnosu u Hrv rako da sad kad sam free i kad je i suprug neke stvari rijesio sad se bacamo ma rjesavanje moga statusa ... i jezika i podla i svega hahah !! Ja jedv cekam !! Bas baaas jedva cekam !!

    avatar

    21.06.2021. (15:27)    -   -   -   -  

  • Euro

    Vrucina ubija

    avatar

    21.06.2021. (19:05)    -   -   -   -  

  • luki2

    Najvažnije je da je bebač dobro i da Te ujutro budi - gledati crtiće. A Ti ćeš lijepo popiti jutarnju kavu i doručkovati. I sve dolazi na svoje mjesto! Ljubim!

    avatar

    22.06.2021. (00:33)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: budimo mi ti, koji stavljamo osmijeh na lica! I da, bilo je prekrasno na Vidikovcu, odgledati "Tko pjeva, zlo ne misli". Pusa!

    avatar

    22.06.2021. (01:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...