Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • TEATRALNI

    do kad tako?

    avatar

    08.06.2021. (22:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    A gledaj, može se čovjek raspasti objašnjavajući. Nema potrebe, jer će onaj koji misli naopako - i dalje tako misliti. I napadati. I govoriti. Nismo zaduženi za nečiji odgoj.:(((( Na žalost! Pusa!

    avatar

    08.06.2021. (22:44)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    ne možeš ti to nikada iskorijeniti... sve je luki dobro napisala! pogledam ove postove od prije koje si objavio... nasmijao si me s istaknutim porukama u uglu svog bloga :") !!!

    avatar

    08.06.2021. (23:30)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    u pravu si to je sizifov posao, ali nekada se moramo boriti za svoje ideale, i barem pokušati objasniti, iznositi svoj stav, povući svoje granice...jer se inače nikada ništa ne bi mijenjalo, nekad je to dugačak put, ali je naš put...u biti, lijepo je znati da postoje ljudi koji imaju plemenit cilj, braniti umjetnost, prezentirati je i pokušati je objasniti, razjasniti, pojasniti ljudima koji možda nemaju široke poglede na svijet oko sebe, a kamoli na kulturu...ah....

    avatar

    08.06.2021. (23:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki - Nije stvar u odgajanju to su ionako neodgojena nerealizirana derišćad, pisao sam a pisat ću ovakve proteste samo da takvi ne bi dominirali, jer su nam portali prenatrpani takvima. Mislim da je potrebno udariti kontru takvima kako god izgledalo kao bitka protiv vjetrenjača, a što se tiče svega drugog nažalost u pravu si sve potpisujem!

    -Galaxy - Da, ne može nitko, ali voditi konstantnu borbu protiv takvih svakako jer niti ignorancija nije rješenje, nedavno mi je pao u očima i jedan od repera utemeljitelja hrvatskog hip-hopa ali o tome u nekom od sljedećih postova kolektivna besvjest lagano ipak prelazi u kolektivnu svijest ali i za to treba vremena. Bit će mi drago ako i na te postove baciš pogled pa da vidiš što sve film trpi. Hehe ovo za ratnika s Rajne misliš? :))) to će stajati njemu kao ulaznica dokle god ne odjebe od mog i svih blogova na kojima je nepoželjan :))

    avatar

    08.06.2021. (23:46)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Uranova Pikula
    Izgleda da smo komentirali istovremeno pa te nisam uspio "utrpat" u istu repliku sa Luki i Galaksijom. E vidiš upravo je to poanta, jer ako se ne borimo oni koji izvaljuju kretenluk pobjeđuju, iako nekako vidim da se stvari po nekim pitanjima mijenjaju na bolje a bio bi i red više. Vjerujem da se i ovakvim protestima vremenom može polučiti promjena, jer su nažalost ovi ograničeni (u pogledu na svijet, slobodi misli svemu) agresivni pa izgledaju kao večina a u biti su manjina.

    avatar

    09.06.2021. (00:09)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Pok. Ivo Gregurevic je bio dobar prijatelj mog drugog supruga, cesto smo ga vidjeli i cesto je dolazio kod njega u poslovni prostor, dok je stanovao u Sisicevoj ulici u Utrinama. Bio je jako dobar covjek.

    avatar

    09.06.2021. (10:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -shadow-Bio je legenda hrvatskog glumišta samo eto niti vijesti o njegovoj smrti ne mogu proći bez idiotskih komentara u punom smislu te riječi. Najbolji odlaze prerano nažalost...

    a ti miroljube prije nego te pobrišem ovako: izbjeglička šupčino i smrade zaboli me kurac i za tebe i za tvoju posranu stranicu, zašto misliš (iako nemaš s čim) da bi mene tvoja debilna stranica trebala zanimat. Povuci se tamo i trkeljaj što te volja a sa bloga nestani aj sad mrš i da te ne vidim. Ps jučer je na hrt bila emisija o miljevcima u ratu iz kojih si ko pizda (a što i jesi) zbrisao dok su ti drugi branili "rodno misto" ti si pljugao kare po gelsenkirchenu sramoto jedna kukavička.

    avatar

    09.06.2021. (11:59)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @TEATRALNI - da, bio je jako dobar prijatelj sa mojim drugim suprugom i često sam ga vidjela kad je znao doći k njemu u poslovni prostor - znao je samo reći, ako supruga nije bilo "Gospođo, recite mu da ga je tražio Ivo" :) a ja sam odgovorila "Znam tko ste" :) i oboje smo se nasmijali :)

    avatar

    09.06.2021. (12:19)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Zanimljivo, vjerujem da je bilo zadovoljstvo :)

    avatar

    10.06.2021. (17:26)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Da, bilo je :)

    avatar

    10.06.2021. (18:58)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: ma, svakome prema željama i onome, što najviše voli! A što se tiče događanja, njih nikada ne manjka - ako se ima volje! Pusa!

    avatar

    10.06.2021. (20:08)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: na žalost, istina! Pusa!

    avatar

    10.06.2021. (23:24)    -   -   -   -  

  • NF

    nevjerojatno kakvih budaletina ima, dobro ovog našeg nitko više ne shvaća za ozbiljno, možda admini koji ga prekasno brišu.

    avatar

    11.06.2021. (21:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma ovu budaletinu iznad tvog komentara nitko normalan ne svaća ozbiljno sad ću ga pobrisat a kako spremam novi post i zabranit jer i ovako otvaram editor.

    avatar

    11.06.2021. (22:18)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: konići osvanuli na fotoblogu! :)))) Lijepo. A što se nogometa tiče, referirala sam se na jučerašnje događanje, kada je na utakmici između Finske i Danske pred ssm kraj prvog poluvremena u nesvjest na terenu pao dvadeset i devetogodišnji Christina Eriksen. Nije davao znakove života nekoliko minuta, i svi su se izbezumili, misleći da čovjek umire. Srećom, pokazalo se u bolnici da preživio, ali imao je srčani arest (zastoj srca) i na žalost, neće višemoći igrati nogomet.:(((( Pusa!

    avatar

    13.06.2021. (21:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A to, da načuo sam nešto, ali nisam se baš koncentrirao jer su kenjali o mjerama i koroni. A to je tako u nogometu, svaki drugi doživi srčani udar ili ovako nešto, to nije normalno kakvim se naporima oni izlažu. Nažalost :((

    avatar

    13.06.2021. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...