Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #tojetamalasreća

    avatar

    24.04.2021. (11:10)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Moraš si naći neki ozbiljan hobi ako ćeš ostati kod kuće, ili traži bilo kakav posao, ako se može naći dadilja ili vrtić. I ošišaj se.

    avatar

    24.04.2021. (13:12)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Šišanje ostavljam za 9. Mj dok dođem u Lijepu našu jer undercut mora malo.izraaast pa ga duga kosa sakriva ...hobi traaaziiim ... ucim jezik ... ali trrba mi neki relax hobi ... i bebača ide u 10.mj u jaslice cim bude mogla ... dok poprima sva cjepiva !! Jedvaa cekam jedva cekam !!

    avatar

    24.04.2021. (16:32)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ne znam, ali meni zvuči sasvim u redu malo ne raditi ništa - navodno, a zapravo i te kako radiš i baviš se bebom. Nemoj fotsirati - sve će doći na svoje mjesto, a vjerujem da će stvari izgledati drugačije kada počneš raditi. Omat ćeš tada o čemu razmišljati i cijeli dani će Ti izgledati preburni i jako dugački! Svu sreču, posjeti nas povremeno - ali, ostanite tamo ako ikako možete! Pusa!

    avatar

    24.04.2021. (22:54)    -   -   -   -  

  • Euro

    Rodis jos jednog bebaca..

    avatar

    26.04.2021. (09:51)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Razumijem i tebe i njega. Iskreno, ne znam da li mi je trenutno ovdje u Njemačkoj gore jer radim ili bi mi bilo gore da sam doma. I neka je još netko ustvrdio koliko je i ovdje nekompetentnosti. A ljudski odnosi...na van puna usta tolerantnosti, a kad zagrebeš ispod površine svega ima ko o kod nad. Pa i zapošljavanja preko veze, samo se to ovdje kaže Vitamin B (prema Beziehungen iliti veze).
    Btw, za odlazak frizeru ti treba brzi test, ne stariji od 24 sata i to ne onaj kojeg sam doma napraviš.

    avatar

    26.04.2021. (10:04)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Euro - imala sam želju dok nisam ovu kraljicu rodila hahahh sad nekako ne bih baš!!
    Luki - ma realno je super to da imam vremena, ali barem da imam nekih dr obaveta osim.kucanskih poslova onda bi biko.ok, tipa otic na kavu, vidit prijatelje hhaha ovdje nemam nikogaa zivog hahah!!
    Ekserica - ma svugdje je jednako to su samo priče i.pričice .. al evo m8 jos neke papure čekamo i nalon 3mj ... a i čekat ćemo još neko vrijeme hahaha tako da ažurnost 0 !! Još ne mogu shvatit mentalitet u potpunosti jer se ne družimo s njemcima ali to isto vjerujem da ce bit fun fun !! :)

    avatar

    26.04.2021. (18:46)    -   -   -   -  

  • luki2

    Pa polako, krug prijatelja ćeš steći. Ne ide to isti trenutak - treba ipka proći neko vrijeme. Ali Ti si jedna druželjubiva spretnica - pa neće biti nikakvih problema. Pusa!

    avatar

    26.04.2021. (23:48)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    normalno je to sve... mene je depresija prala... ja sam čekala papire za zdravstveno 3 mjeseca - do listopada 2020... da ne govorim o ostalome -.- ali, ovdje mi se sviđa sve!

    avatar

    27.04.2021. (00:56)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Izgubljena ... znas sta i meni se svida!! Okruzeni smo sumama i jezerima, taj grad sto nam je na 10min od nas mi je predivan koliko sam uspjela vidjeti, nekako mi se svida sve skupa ali jos nisam mogla.istrazivati kako bih htjela pa sam suzdrzana plus sva ta sranja s papirima!! Dolazi auto uskoro, nasa istrazivanja i proucavanja ... bit ce genijalno!! I jos jedna stvar, ne znam.znas li ti jezik ali mi smo dosli da nismo beknut njemački znali ... to je prepreka. Oke kod nas ima Amerikanaca masa i svi pricaju engleski okeee to nam je savrseno ali opet ... moramo nauciti njemacki to je neupitno! Da smo znali isli bi u Os na neki tecaj nesto bar pocetnicki, ali bilo je kao.ma.samo dodite jezik cete pomalo! Skole ne rade sve je nesto online ni ne znam.kak da upisem sve to i onda nam se sve prolongira do 10.mj kad Baby krrce u jaslice (nadam se ) . Ali sad kad auto dode ce vec bit drugacije ... sunce i toplo vrijeme !! Zaboravit cu na papire i gluposti hahaha

    avatar

    27.04.2021. (07:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...