Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • morska iz dubina

    Imam redovito isključenu lokaciju na mobu.....svaki mjesec dobijem uredno izvješće gdje sam bila, koliko se zadržala, sliku objekta....imam nevidljivog evidentičara svog života...

    avatar

    23.04.2021. (19:41)    -   -   -   -  

  • luki2

    We ask for it! :(((( Pozdrav!

    avatar

    23.04.2021. (22:56)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    daleko od normalnog...

    avatar

    24.04.2021. (00:00)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj koemntar kod mene: jesi, jesi - napisoa si odličnu revenziju. I dao si najbolju definiciju zašto je čitanje važno i što iz njega dobivamo! Hvala Ti! Pozdrav!

    avatar

    24.04.2021. (00:12)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Uh.
    Uz to, tvrdim da glupost na netu postaje glupost na entu :-)).
    Prednosti i mane.

    avatar

    24.04.2021. (08:16)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Razgovaramo neki dan ribič i ja kak bi trebalo staru krntiju prodat i kupit nešto novije, i eto ti sutradan ujutro samo iskaču na mobu reklame za terence, nisam ništa pisala ni guglala, samo smo govorili o tome. A mob je bio na stolu kraj nas

    avatar

    24.04.2021. (14:31)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Sad guglam tog Ithiela de Sola Poola i knjigu koju spominješ... Čudno će ovo zvučati, ali meni od takvih stvari "intelektualne sline" krenu :D Trenutno sam na Better never to have been - The harm of coming into existence od Davida Benatara i čeka me hrpa knjiga koje nikako da sitgnem pročitati, ali da, ovo zvuči jako zanimljivo :O

    Samo da se referiram na komentar od litterule: treba biti ipak oprezan s tim "da netko sluša" iako može biti privlačno i zanimljivo u ovom ponekad podosta dosadnom životu - možda se samo radi o re-marketing listi na koju upadneš kad nešto pretražuješ. Događa se non stop i kad to skužiš onda ti malo manje izgleda kao "praćenje"... imam neku diplomu iz digitalnog marketinga, ali ne volim baš te stvari koristiti u svrhu zarađivanja za život; to tek ako ću stvarno trebati, ali za to treba jako zagustiti. Inače, nemam o cijelom tom digi-biznisu dobro mišljenje jer točno možeš vidjeti kako ekipa koja nikad nikakve škole nije završila (i nije iskreno bila za učenje zainteresirana, možda bolje da kažem: nije bila zainteresirana za spoznaju) sad masovno ulazi u to i klikče do besvijesti, postavlja marketinške kampanje, tra-la-la-la... varanje ljudi i mamac za one manje obrazovane, ništa više.

    No, onda opet, ostati i odlučiti biti ne-upućen u te stvari u doba kad to prolazi i postaje sve aktualnije, pomalo je neodgovorno.

    avatar

    25.04.2021. (14:06)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    @unusual: Lepore je dala u svojoj studiji-jer to jest studija, ne samo knjiga- puno korisnih referenci. Tek od nje sam za Lasswella čul, ja sam s evropske strane nekak ostal kaj se propagande tiče na Reichu i njegovoj Massenpsichologie des faschismus, a očito je i prije toga (ali nakon G.Le Bona) bio Lasswell u USA, sa Psychopatology & Politycs-evo je u papirnatoj verziji pored mene, bum dal izvještaj kad pročitam. Pool je dal "applied in the computer time" verziju i slijedi nakon Lasswella na mom meniju. Slurp! Slažem se da bi bilo neodgovorno ostati samo pasivni korisnik i ne ukazivati na ono što vidimo i znamo. Neće to nitko za nas napraviti.

    avatar

    25.04.2021. (23:27)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Istina, čipovi su mačji kašalj, programiraju nas tisućama godina, što je tehnologija naprednija i programiranje je naprednije :). Nisam na društvenim mrežama (blog ne računam u to), ne objavljujem javno ništa o sebi, ali opet, imam komp i net, imam mob, i to je dovoljno da znaju gotovo sve o meni, ne treba im ništa više :).

    avatar

    26.04.2021. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...