Dobro ti jutro, ja sam od onih koji mogu odma sjutra krenut s ovakvim obrokom:-))) A očekivanja...ko više išta očekuje, čekamo da nešto padne s neba kao rješenje. Pozdrav.
16.04.2021. (06:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@morska iz dubina: Bok, eh da, ja se samo bojim da mi s neba ne padne crveni klavir na glavu ;)
@NF: Drago mi je da te vidim. Redovno te čitam, i kad "nisam" bio tu. Nisam ti se htio javljati s ovog bloga da ti ne stvaram obvezu. Neobično je kombinirati paniranog oslića s prženim lignjama, ali super, neka cvjeta sto gastro cvjetova. Pomfrit nutritivno nije najbolji izbor, ali što uopće je, i koliki je benefit gušta? Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
16.04.2021. (12:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Predobro! Miriše preko ekrana! Volim sve, oslić i povrće odlično idu zajedno. Dobar tek! Očekivanja?! :))) Da. Mrkva - ako se ispune, batina - ako ne budu ispunjena, zbog prevelikih težnji i očekivanja, bilo od sebe, bilo od drugih. Ali - pitam se - kako živjeti bez očekivanja?! :)))) Naravno, očekujem. Očekujem uvijek ono najbolje. Pusa!
16.04.2021. (14:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@luki2: Hvala. Fina kombinacija je povrće skuhati, pa još u onako netom ocijeđeno dok je vruće umiješati malo maslaca. P.S. Ljudima su očekivanja prirodno stanje, i vjerujem da je dobro što je tako, neovisno što se ponekada razočaramo. Sve je to dio procesa osvješćivanja sebe i života kakav već je, valjda ;)
16.04.2021. (19:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mogu, mogu biti:) evo kod mene petak - bečki, zelje na salatu i pečeni krumpir uvaljan u palentu i crvenu papriku. danas ću varivo od piletine i povrća.
17.04.2021. (00:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@IzgubljenaUGalaksiji:): Vrlo zanimljiva kombinacija krumpira, nisam tako probao, a vjerojatno niti neću, ali skraćenu verziju krumpira i crvene paprike bi već mogao. Varivo od piletine i povrća je super. Volim ga raditi u otvorenom loncu, pa samo ubacujem namirnice redoslijedom koliko im vremena treba da se skuhaju. Na kraju znam pogustiti slanutkovim brašnom. U međuvremenu sam kupio heljdino brašno, pa ću i njega probati koristiti u istu svrhu.
17.04.2021. (02:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
ukusno... fotka govori... u slast... :)
16.04.2021. (04:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Dobro ti jutro, ja sam od onih koji mogu odma sjutra krenut s ovakvim obrokom:-))) A očekivanja...ko više išta očekuje, čekamo da nešto padne s neba kao rješenje. Pozdrav.
16.04.2021. (06:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
Danas imamo kobinaciju paniranog oslića s prženim lignjama, naravno sve kvarimo s pomfrijem ;)
16.04.2021. (11:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Dinaja: Hvala ;)
@morska iz dubina: Bok, eh da, ja se samo bojim da mi s neba ne padne crveni klavir na glavu ;)
@NF: Drago mi je da te vidim. Redovno te čitam, i kad "nisam" bio tu. Nisam ti se htio javljati s ovog bloga da ti ne stvaram obvezu. Neobično je kombinirati paniranog oslića s prženim lignjama, ali super, neka cvjeta sto gastro cvjetova. Pomfrit nutritivno nije najbolji izbor, ali što uopće je, i koliki je benefit gušta? Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
16.04.2021. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Predobro! Miriše preko ekrana! Volim sve, oslić i povrće odlično idu zajedno. Dobar tek! Očekivanja?! :))) Da. Mrkva - ako se ispune, batina - ako ne budu ispunjena, zbog prevelikih težnji i očekivanja, bilo od sebe, bilo od drugih. Ali - pitam se - kako živjeti bez očekivanja?! :)))) Naravno, očekujem. Očekujem uvijek ono najbolje. Pusa!
16.04.2021. (14:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@luki2: Hvala. Fina kombinacija je povrće skuhati, pa još u onako netom ocijeđeno dok je vruće umiješati malo maslaca.
P.S. Ljudima su očekivanja prirodno stanje, i vjerujem da je dobro što je tako, neovisno što se ponekada razočaramo. Sve je to dio procesa osvješćivanja sebe i života kakav već je, valjda ;)
16.04.2021. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
mogu, mogu biti:)
evo kod mene petak - bečki, zelje na salatu i pečeni krumpir uvaljan u palentu i crvenu papriku.
danas ću varivo od piletine i povrća.
17.04.2021. (00:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@IzgubljenaUGalaksiji:): Vrlo zanimljiva kombinacija krumpira, nisam tako probao, a vjerojatno niti neću, ali skraćenu verziju krumpira i crvene paprike bi već mogao. Varivo od piletine i povrća je super. Volim ga raditi u otvorenom loncu, pa samo ubacujem namirnice redoslijedom koliko im vremena treba da se skuhaju. Na kraju znam pogustiti slanutkovim brašnom. U međuvremenu sam kupio heljdino brašno, pa ću i njega probati koristiti u istu svrhu.
17.04.2021. (02:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...