Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • luki2

  Prekrasno! Ja bih bila zadovoljna i sa početkom ove staze....:))))) Nekako mi se čini da poslije slijede veče strmine....A ja baš nisam spretna kozica:))))) Divota! Pozdrav!

  avatar

  07.04.2021. (19:37)    -   -   -   -  

 • Kockavica

  :)) najs. :)

  avatar

  08.04.2021. (09:05)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  aktivno, zdravo, lijepo - uživajte ! :)

  avatar

  08.04.2021. (11:57)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepo prikazan uspon na ove vrhove gdje se često sretnu medvjedi. Jednom sam se spuštao sa Medviđaka skroz do Crikvenice. Inače cijeli Medviđak spada u dio Kvarnera Vinodol, i želj. st. Drivenik je dio mjesta Drivenik kao i vrh Kobiljaka. Nastavkom nizbrdo tom šumskom cestom bi brzo došli na griže, stijene iznad Drivenika i Grižana.

  avatar

  08.04.2021. (12:07)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Sram Te bilo, opet mi puštaš sline! Aj, aj, treseee... Negdi u panorami si mi skoro zakačil za vrh otoka u levom kutu. Šmrc, sad mi je na soma i pol km, ali doć će maca na vratanca... Za sad mi preostaje trčat po ravnici, široko mi polje do Urala. I da, tat tvam asi je to, baš to! Te međimurce sam čini mi se srel na nekom vrhu tipa Čevo ili pak u Koči na Kamniškem Sedlu, da, uvijek lijepo naići na aktivne ljude.

  avatar

  08.04.2021. (20:04)    -   -   -   -  

 • jelen

  U Liču sam bio pred jedno pet godina... s buddhistima u prolazu u povratku s jednoga retreata.
  Ne znam da li si znao da je Lič tromeđa hrvatskih nariječja? Ja nisam. Ali bio je tamo s nama u društvu načelnik turističke zajednice iz Fužina. Jako karizmatičan lik. Super nam je objasnio sve o povijesti toga kraja.
  Veli da tamo okolo su na par kilometara sela koja pričaju svako na svojem- kajkavskom, čakavskom i štokavskom dijalektu.

  Bili smo i kod crkvice Majke Božje Sniježne. Tamo nam je ispričao i izvornu priču o tome mjestu gdje je prije WWII bila veća crkva, marijansko svetište. Pa veli kad su Talijani se povlačili ostavili su u crkvi znatne količine oružja, eksploziva i ostale opreme onda kad su Švabe preuzimali teritorij nakon pada Italije riješili su na brzu ruku minirati crkvu da oružje ne dopadne partizanima. U trenucima prije eksplozije vidio je jedan njemački vojnik Gospu kako uzlazi iz crkve na nebo. Obratio se nakon toga i poslje godinama nakon rata je dolazio tamo na hodočašća i ispričao svima što je vidio. Tijekom godina je to svakojako prepričavano i na kraju do '90 se već prema ondašnjem trendu pričalo i da su crkvu srušili partizani i svašta.
  U svakom slučaju mene se jako dojmilo taj čitav kraj i htio bi opet posjetiti to mjesto s crkvom.

  avatar

  08.04.2021. (21:33)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  ps. na medveščaku sresti medveda znači da je priroda još ostala dovoljno netaknuta, lijepo! Ak te sretnem v tim brdima ili na Velebitu, odmah vadim pištolj-naravno, samo starter, za pravljenje buke-očito privlačiš medveđu bratiju!

  avatar

  09.04.2021. (12:56)    -   -   -   -  

 • Moje fotografije i putovanja

  Licu sam bio pred nekih 40 godina,jako lijepo mjestasce

  avatar

  10.04.2021. (12:10)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...