Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Flekserica

    Netko je dobio 63 milijuna eura na eurolotu ali to nisam ja, jebiga.

    avatar

    13.03.2021. (00:25)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    kod mene je taj generalka dan utorak... imam i ja ovdje "Heinza"... jednom mi je došao kucati da zašto ja moram usisavati svaki dan i ja sam samo zalupila vratima na njegovo pitanje... :)) ljubazno i nasmijano je pozdravio sljedeći dan hahaha... u prizemlju živi Nijemac koji nas u 6 ujutro budi smijehom, kroz dan imamo disco, a navečer opet mnogo smijeha... ulazno zvono svakih par sati odjekuje jer ima neprestane dostave. :) ali cool. Samo opušteno.

    avatar

    13.03.2021. (01:06)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hej, nezgodno je imati takvog susjeda. Ali, vidim da se Ti odlično snalaziš:)))) Jedino mi je žao što moraš piti Voltarene:((((( Želim da šro prije otvore bazene!!!! Pusa!

    avatar

    13.03.2021. (11:22)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Kod nas je srijeda dan za čišćenje, i što se može, čistiti se mora;
    Kaj nije po kućnom redu dozvoljeno rondat do 22h?

    avatar

    13.03.2021. (14:21)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Heinzu nije lako haha. A ako oće postić mir, može mu ta buka dobro doć ko izazov, da pobijedi prepreke svojoj meditaciji. :))

    avatar

    14.03.2021. (12:24)    -   -   -   -  

  • Sijedi pramen

    Svidio mi se post, smiješan je. Postao mi je topliji onog trena kada sam vidjela da slušate meni jednu od najdražih kompilacija.
    Lp!

    avatar

    14.03.2021. (16:21)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @izgubljena, ma ja se malo zezam, meni Heinz ne dolazi, boji me se, takav dojam ostavljam na ljude :))) Mužu se požali povremeno, ali sa Wolfgangom će se kad tad počupato, njih dvojica se ne podnose :))))
    @luki, ja sam sa njim i ženom u dobrim odnosima, znaś da se ja dosta zezam i pretjerivanje mi je stilska figura :)). Samo se uvijek zezamo da ga ne smijemo naljutiti jer je na neke druge susjede znao napadati, čak mogu reći da i s pravom. Ja tako nikada ne odlazim kod susjeda buniti se kad sj prebučni, Heinz to već regulira :)))
    @u biti je 22 sata, no naš gazda je stariji čovjek, preko 80 i nije uskladio kućni red sa važećom regulativom, pa još uvijek u ugovoru stoji 20 sati, iako se nitko osim Heinza toga ne drži :) Srećom nema nad puno, samo 8 stanova, inače bi Heinz dan i noć ordinirao :)
    @vrtlog, a je, jadan, već sam.mi htjela kupiti čepiće za uši da ima mira :)
    @conelly, ajde, drago mi je da ti se svidja :)

    avatar

    14.03.2021. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...