Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (78)

Marketing


  • TEATRALNI

    malo zanimljivosti o kvalitetnom trileru

    avatar

    01.02.2021. (22:26)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Cula sam za taj film, treba ga pogledati.

    avatar

    01.02.2021. (22:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Shadow
    Kad sam ga prvi put gledao u kinu, imao sam osjećaj da je u kompletnoj priči stvarno mračna tajna (film se lagano razotkriva samom radnjom detalj po detalj a i kompleksni odnosi su u "sredini" svega toga) samo konačni ishod mi je bio šokantan. Jučer je bio na klasik tv-u a da stvar bude bolja imam ovaj film, i gledao sam ga baš jučer pred večer pa je ko telepatija isti dan emitiran na klasiku. Inače klasik tv radi na principu repriziranja repertoara što je bar po meni praktično jer ima filmova koji su konstantno zanimljivi. A kompletan film možeš pogledati ovdje bez registracije,naplate verifikacije i sličnih usputnih sranja koje servira masa "besplatnih" web stranica. Mislim da ti niti ton neće biti problem ipak je ovo novi film (2011) pa je i ton bolji. Ovdje sam istaknuo zanimljivosti u vezi filma jer eto fora su mi ti neki detalji, imati bar okvirnu predođbu kako je to izgledalo u samom nastajanju. Nažalost onu kategoriju neuspjele scene ne mogu nigdje iskopat a volim pogledati i to.

    avatar

    01.02.2021. (22:48)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odličan osvrt!

    avatar

    01.02.2021. (22:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala Luki, film smo zapravo rezimirali na jednom drugom postu ovo je onako svojevrsni dodatak samom filmu ili bolje postu na kojem je bio sam film. Nažalost nekako si mislim da smo mi trenutno jedini koji su gledali (bar zasad ovdje u komentarima) pa znamo film na stotu.

    avatar

    01.02.2021. (23:15)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ja se nadam da je gledalo još bar nekoliko ljudova!:)))) Hvala Ti na komentaru kod mene: zahvaljujem na čestitkama, mamin rođenda, 14. veljače.

    avatar

    01.02.2021. (23:24)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Bravo, sviđa mi se sve što izlažeš i posebice p.s. na kraju. :)) Isto smatram da se sve mora otkriti. Zanimljivo... nisam pogledala film još.

    avatar

    01.02.2021. (23:32)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki-I ima samo trenutno nisu prisutni :) ps nema na čemu neka je zdravlja u prvom redu.

    -Galaksija-E to mi se jako sviđa :) pogledati možeš na you tubu (tu ako se ne varam ne bi trebalo biti komplikacija apropo njemačkog zakona) a tajne se moraju otkriti posebno ovakve crne kakve su u ovom filmu i to iz više razloga. Jedan od njih je svakako to da kasno otkrivanje mračne prošlosti ne bi potenciralo ovakav šokantan ishod koji je interpretiran u filmu iako je pozadina priče sama po sebi jeziva (najblaže rečeno) u svakom slučaju jedan od najboljih novijih filmova tog žanra koje sam uspio pogledat, definitivno ne ostavlja ravnodušnim.

    avatar

    01.02.2021. (23:41)    -   -   -   -  

  • isabel

    eh frende , sad si ga pogodio ono baš u "živi centar" , ne znam kako drugačije da se izrazim, ovo je definitvno njegov najbolji film (ako mu ne padne na pamet da ponovno krene u Liku pa smisli nešto slično, ili novo, nebitno to sad), mislim, tj, negdje mi zvoni da sam čitala da je i kolabrirao snimajući ovaj film, nije izmišljotina, mislim da je sam rekao u jednom od intervjua vezano za -Ćaću- s obzirom kako si i sam naveo kako se snimalo( gotovo bez odmora, predaha, sna) .....
    jooooj, sada sam posve zaboravila kako i koliko smo pričali o ovome filmu ovdje, trebalo bi se podsjetiti, ali ipak, malo mi prekasno sada rondat po tvojoj arhivi,a i umorna sam iako je baš noć moje omiljeno i najaktivnije vrijeme i stvaranja i čistog razmišljanja,ipak, full aktivan dan uzeo je svoj danak pa ostavljam za sutra u neko doba povratak ovom fenomenalnom filmu, njegovom redatelju i naravno glumcima koji su imali pretežak zadatak,a iznijeli su svoje uloge virtuozno,
    tp.

    avatar

    02.02.2021. (02:09)    -   -   -   -  

  • Violenta

    Skrušeno priznajem da film još nisam stigla pogledati, ali hoću...uvijek me namamiš na naslove koji bi mi inače promakli, hvala ti na tome!

    avatar

    02.02.2021. (08:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -ISABELČI-Nekako sam i znao (a sad si i ti potvrdila i to mi se jako sviđa) da sam pogodio živi centar, izraz ti je sasvim na mjestu ono skroz na skroz :) realizacija filma najblaže rečeno nije bila jednostavna stvarno se crnčilo što bi se reklo narodski. Inače prvi "lički" njegov film je bio "Kino Lika" gledao sam ga i ok samo nije ni blizu ovom po fabuli,problematizaciji,gumačkoj plejadi i da ne nabrajam dalje stavke koje su ključne za kvalitetan film,iz njegovog kompletnog repertoara ovaj mi je najbolji bar zasad. Apropo arhive ne moraš se trudit sa rondanjem dotični post sam linkao u odgovoru Luki pa samo klikneš na njega znam da je bilo tvojih genijalnih observacija u komentarima ispod. I meni je noć vrijeme najveće produktivnosti iako se ovih dana budim nenaspavan pa samo svrati u neko doba kad inspiracija kulminira. Već se po samom filmu vidi da je realizacija istog bila izazovna a kad se u filmu nađu legenda hrvatskog glumišta i dvije mlade talentirane glumice virutuoznost je sigurna.

    -VIOLENTA-Dao sam link u gornjem komentaru na film pa ga možeš pogledat. Naravno kad uloviš raspoloženja i vremena.

    avatar

    02.02.2021. (10:19)    -   -   -   -  

  • NF

    heh, imao sam jedan post o prijatelju koji radi na praškoj akademiji, kazao, snimali smo film 24 sata, jbga, svaka minuta se plaća, za taj kratki igrani je dobio neku američku nagradu ;)

    avatar

    02.02.2021. (11:10)    -   -   -   -  

  • teuta

    Naravno, i ja sam čua za taj film ali ga nisam gledala.
    Čuj, puno novaca ne znači da će film biti kvalitetan i zanimliv.
    Treba biti dobar scenarij, režiser pa i glumci ali mislim da je scenarij ipak najbitniji, onda režiser i tek na kraju glumci.
    Na pr. imaš loših filmova u kojima glume pozati glumci, isto tako i obrnuto.

    Ova zelena je daleko bolja od one prošle jer je svjetlija. LP:))))))))))

    avatar

    02.02.2021. (14:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -NF - u Pragu je ipak bolja lova nego kod nas, ipak je Češka daleko sređenija država od Hrvatske, eto sad mogu očekivati revoluciju u režiji velikih rvatina haha, ali ima i kod nas izvrsnih stvari filmovi poput ovog na primjer :)

    -Teuta - Najbolji primjeri kako puno uloženog kapitala ne znači nužno i kvalitetu štoviše totalni šund su ti razno razni američki instant hitovi. Kod nas se ipak radi sa idejom, kvalitetom, entuzijazmom i motivacijom zato i ispadne kvalitetno. Znam za paradoks tipa dobar glumac - loš film, u takvim slučajevima pogledat ću čak i takve, jer im plejada dobrih glumaca ipak donekle popravi prosjek makar na scenarističkoj i režiserskoj razini bilo ravno nuli. Link ti je gore pa te više ništa ne sprečava da pogledaš :)) a ovo je nijansa plave, uzeo sam taj ton jer se poklapa sa okolicom na fotkama :)

    avatar

    02.02.2021. (18:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Moram priznati kad neki super gluac glumi u nekom bezveznom film ja nemam živaca da ga pogledam...:))))))))))

    avatar

    02.02.2021. (18:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: bilo bi divno da konačno sve profunkcionira....O veselju vezano za kazalište da ne govorim.

    avatar

    02.02.2021. (20:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Teuta - Nebi gledao niti ja sa super glumcima, ali sa glumicama to svakako :)

    -Luki - Bilo bi, nadam se da će ovaj mjesec pasti i koji post sa predstave iako će to biti teško nadoknaditi prošla godina je bila banana, da nije bilo kazališne alternative u obliku videa mislim da bi totalno ispalili.

    avatar

    02.02.2021. (22:51)    -   -   -   -  

  • luki2

    Slažem se. Ja sam vrlo ažurno gledala online predstave, ali se veselim uživoooo.....Da, Tvoj komentar kod mene: od 01. veljače do 20. veljače na astrološkim nebu je retrogradni Merkur. Merkur je planeta komunikacije, i sada ona vuče unatrag - umjesto naprijed. To uzrokuje rasprave, teškoće u komunikaciji, vraća nas na neke prošle događaje ili prošle lekcije, koje nismo naučili. Pusa!

    avatar

    03.02.2021. (00:40)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo da te pozdravim

    avatar

    03.02.2021. (19:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hehehehhe igra riječi zar ne?
    Znam te tico, znam...:))))))))))))

    avatar

    04.02.2021. (00:07)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: odlično, samo neka krene kazilište! Jedva čekam!!!!!Merkur jest kreativnost sama u nama - pisanje, komunikacija....

    avatar

    04.02.2021. (00:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki-i ja sam online predstave intenzivno pratio neke vrtio i po više puta (tko pjeva zlo ne misli, ljudi od voska, kralj Lear) bila je to izvrsna alternativa za koju mi je žao da nije zaživjelo iako je bilo obećano da hoće a ispalo obećanje ludom radovanje ali da slažem se čari kazališta uživo su daleko i neusporedivo bolje, intenzivnije se proživljava scena nego ovako iza ekrana iako je ovaj film iz posta ostavio intenzivnu emociju mogu tek mislit kako bi tek bilo da ga gledam kao predstavu. Izgleda da Merkur i na mene i na moju ekipicu ima izvrstan efekt iako sam ja izrod koji ne vjeruje u njegovu moć :))) vidiš samo kako smo kreativni i komunikativni može nam ekipa preko vode mislim bloga do slobode biti zavidna a bome ima i na čemu.

    -Teuta - A sad, više prilagodba, sa muške hetero strane :)

    avatar

    04.02.2021. (00:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pozdrav Shadow, sad vidim da sam te preskočio

    avatar

    04.02.2021. (00:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    OK primila na znanje...hehehehe...:)))))))))))))))))

    avatar

    04.02.2021. (13:33)    -   -   -   -  

  • Prag-cz

    morati cu pogledati taj film

    avatar

    04.02.2021. (21:58)    -   -   -   -  

učitavam...