Komentari

mikitarije.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Mikitarije

    Razmišljala sam bih li uopće na ovakav dan ikakvu Srijedariju objavila, a odlučila sam da ipak hoću. Cijelu godinu sam izdržala da ne ne dijelim fore i ne zamaram ljude o tome kako je ova godina loša i škrta (upravo se sjetih onih 7 mršavih krava koje smo kod časne Stjepanke morali crtati). Prije nekoliko dana naišla sam na gornju sliku i tekst na engleskom kojeg sam samo prevela i evo, neka odu i zadnji dani ove neponovilo se godine, neka se istopi kao svijeća i samo još moramo paziti da nas njen vreli vosak ne opeče. Za iduću godinu svima želim mirisnu svijeću mirisa po izboru.

    avatar

    30.12.2020. (09:57)    -   -   -   -  

  • marival11

    Neka najbolji mirisi budu za one kojima je sada najpotrebnije....

    avatar

    30.12.2020. (10:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Na žalost apsolutno je tako, nema te mirisne svijeće koja bi prikrila sve ono što se dogodilo u ovoj prokletoj 2020. g.

    avatar

    30.12.2020. (13:14)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    istina.

    avatar

    30.12.2020. (13:22)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Zaista si to lepo rekla!
    Neka nam svima Nova 2021 donese zadovoljstva, zdravlja i srece!
    Uzgred, procitavsi onaj tvoj citat na naslovnici, malo sam eksperimentisao i jutros pojeo za dorucak salaticu od mozzarele i paradajza, sa origanom i bazilikumom zacinjenu, u koju obicno stavim i malo maslinovog ulja. Ovaj put sam ulje stavio i na par snita tosta - i bilo je fantasticno! Hvala ti sto si s nama podelila svoje secanje na 'kruh u maslinovom ulju' svoga oca! :)

    avatar

    30.12.2020. (13:47)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Neke stvari se naprosto ne daju saprati. Ni ikakvim parfemom prikriti. Kad je dobro, dobro je. Kad je loše, naprosto je loše. Puno godina u ljudskoj povijesti nosilo je breme teške godine. Evo, i ova joj se pridružila.

    avatar

    30.12.2020. (13:52)    -   -   -   -  

  • Mikitarije

    @marivall - kao i svima, i meni su samo ti nesretni ljudi u mislima. Nesreća je uvijek teška, ali imam osjećaj (i nadam se da nikad neću saznati je li tako) da je u ovo doba godine još teža.

    @teuta - bojim se da si pravu.

    @IzgubljenaUGalaksiji - :-(

    @VladKrvoglad - nadam se da hoće. Takvu salaticu si ljeti pripremim (samo bez origana - nije mi palo na pamet staviti ga), ali ubacim i češnjak (obožavam češnjak, ali ga rijetko tako na sirovo jedem iz svima znanih razloga). Jutros sam paprenu kiflu (kiflu posutu s poprilično papra, a može se kupiti kod nas u pekari) pojela tako s maslinovim uljem i još jednom samoj sebi potvrdila da je potrebno toliko malo da bismo bilo zadovoljni. U Novoj ti, a i svima ostalima, želim zadovoljstvo, zdravlje, sreću i dobar tek.

    @morska iz dubina - da, ostat će gorak okus i da ne kažem kakav miris ove godine - slično kao kad ostane mrlja istopljenog voska koja uvijek podsjeća na ono što je bilo. Možemo mi tu mrlju, kao kad je na stolnjaku, prekriti nekim ukrasom, vazom, ali baš onda kad ne treba, taj ukras, vazu, što li, maknemo i onda mrlja zuri u nas i sve se vrati u svoj svojoj žestini, a ponekad i jače.

    avatar

    30.12.2020. (14:31)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Ova godina je bila uzasna.

    avatar

    30.12.2020. (15:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    Uh:((((( Pusa, L+B+G

    avatar

    31.12.2020. (01:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...