Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • somethinglikecarry

    Čitam :)

    avatar

    12.10.2020. (16:48)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    gadno

    ali, neka te ne obeshrabi jer, D je takav , sebičan još dok je bio u Australiji, a ništa bolji ni kad se vratio.Nemoj očajavati, nego se lijepo razvedi jer gotovo u braku ni bila nisi ( brak nosi i obaveze i ljubav ). Uostalom,sudska odluka o alimentaciji se mora poštovati makar je to kap u moru potreba koje dijete ima

    avatar

    12.10.2020. (18:24)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Mlada si i hrabra žena i tvoj Lavić ima divnu i snažnu mamu uz koju će sve prebroditi.
    D je preplašen i nije spreman na obaveze, a možda nije naučio ni voljeti, Teško je reči, jer znam samo ono što si napisala. Kod rastave biti će sudski regulirano i alimentacija i kontakti oca i djeteta.Tužne su to priče, ali često se dešava da se otac preplaš,i pa ili se okrene poslu da ima osjećaj kako se puno brine, ili da zbbriše.
    Imaš Lavića, Lavić ima tebe , oboje ste borci i uspjeti ćete u životu sa D ili bez njega ...Život, Bog, Svemir ( nazovi kakogod želiš ) voli i podržava snažne i pune ljubavi, a ti i Lavić to jeste !

    avatar

    14.10.2020. (06:39)    -   -   -   -  

  • Just me

    Ovu izreku si često postavim kad me oplahne neki bed. I često se onda glasno nasmijem :)))
    E tak bi i ti trebala. Kroz tvoje postove sam shvatila da nije čovjek od povjerenja i riječi. Ovo što si sada napisala samo to potvrđuje. A ako ne želi vidjeti dijete i ne mora.
    Na centru , kada budete dogovarali viđanje reci da nije želio vidjeti sina , da će opet postati otac i da ne znaš zašto ti onda ne da rastavu. Ako imaš sreće ( a duboko se nadam ) i imaš normalnu socijalnu , znat će te zaštiti. Alimentaciju ako ne plaća slijedi ovrha na plaću a i zatvor. Iako....čuvaj živce za Lavića. Ja sam znala pitati bivšeg pa kad uplati dobro a kad ne opet ok. Nemoj previše energije trošiti na njega jer će se on osjećati bitan i važan a ti ćeš biti umorna i isfrustrirana.
    Idući post očekujem sa vješću kak hodate. Ti i Lavić...možete pokrenuti sve :)))

    avatar

    14.10.2020. (08:10)    -   -   -   -  

  • neukrotivacarolija

    Centar ti je pravo mjesto za svaki podnesak, svaku stvar i probaj ishodit da se odriče očinstva, da postaneš samohrana majka pravno na papiru jer to nosi dodatne 'pogodnosti' (čitaj mrvicu neku pinkicu više).
    sretno, ako kaj trebaš, piši, ima nas, znamo dosta o tome.
    Sretno

    avatar

    14.10.2020. (20:53)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Ako ne želi viđati dijete, prihvati to. tko zna zašto je to dobro, bolje nego da ga viđa. Iz tog viđanja ništa dobrog ne bi ispalo. Obrati se Centru i odi psihijatru pa pitaj da ti da savjet.

    avatar

    14.10.2020. (22:32)    -   -   -   -  

  • durica

    Samohrani roditelji su oni kojima je drugi roditelj preminuo ili nikad nije bio ni upisan. Prvi korak razvoda je javiti se na centar za socijalnu skrb. Potom slijedi mirenje, to je obavezno, postoji sporazumni razvod, to znači da ste se sami dogovorili sve, u tom slučaju pošaljete zahtijev za sporazumni razvod na sud, potpisete, platite i gotovo. Ako netko želi skrbništvo, a drugi mu neda slijedi tužba, isto je i za alimentaciju, ako ju ne plaća moraš ga tužit, svakako prvi korak je javiti se centru za socijalno i razgovarat s njim, tamo je i pravnik i mišljene centra je relevantno na sudu. Svako dijete ima pravo na oba roditelja ali se nikoga ne može prisiliti na brigu i obaveze. U slučaju da se ne dogovorite sami sud dodijeljuje skrbništvo jednom roditelju a drugome propisuje termine viđenja i visinu alimentacije. Od srca želim svako dobro

    avatar

    15.10.2020. (09:23)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Durica je sve lijepo opisala. Nema nego borba.
    Ono što je meni jako interesantno, kad god se u pričama o bolesnoj ili trajno onesposobljenoj djeci, koja doslovno ne mogu bez skrbi i dodatne njege - uvijek majke kraj te djece. Nerijetko samohrane. Nek se nitko ne naljuti, ali otac si dijeteta od trenutka kad se rodilo (okej i ranije, al nećemo sad u dubinu). Imaš obaveze prema djetetu. odgodvoran si za njega. Bez obzira u kakvom si odnosu s njegovom majkom. Točka.

    @moja priča...moji snovi...svako doro i mnogo snage i ljubavi Vama i malenome.Pusa.

    avatar

    15.10.2020. (12:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...