Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Vrtlog_

    llllll

    avatar

    19.08.2020. (18:43)    -   -   -   -  

  • Žena sa stilom

    Svjestan si kakav problem imaš, to je velika stvar. Stisni zube, dan po dan, nekako će se već riješiti, samo se nemoj predati, možeš ti to

    avatar

    19.08.2020. (20:55)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Gle, ni lijekovi ni psihoterapija ti nece pomoci ako ti sam ne napravis taj korak. Mozda trebas priznati da je i taj agresivni dio zapravo dio tebe i prigrliti ga. Jedino tako ga mozes kontrolirati.

    avatar

    19.08.2020. (22:07)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Odi u neku garažu , staru šupu... pa bacaj, pa sredi, pa opet bacaj, pa sredi. Možda nagon prođe. Ne mogu ni zamislit kako ti je. Ne daj se.

    avatar

    19.08.2020. (22:14)    -   -   -   -  

  • jelen

    Lanjskog ljeta sam volontirao u budistickom samostanu u Francuskoj. Dosao je tamo jedan decko s psihickim smetnjama, kako sam kasnije saznao nije prvi put dosao, nego je vec prije bilo problema s njim. Uglavnom kako je dosao tako je i otisao i nikakve koristi nije bilo za njega u tome, jedino briga za nas ostale i osobito za naseg koordinatora da ovaj ne napravi neko sranje. Malo nas je zabavljao svojim doskočicama ali bilo je jasno da ima problema i da ih tamo nece rijesiti.
    Po pravilima ako im kazes da imas dijagnozu psihicke bolesti koordinator za volontere te ne bi smio primiti, to je tako, koliko je meni poznato u vecini samostana i centara u Europi.

    avatar

    20.08.2020. (00:05)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Izolacija, definitivno.

    Štetiš drugima i sebi.

    avatar

    20.08.2020. (09:48)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Žena sa stilom, svjestan jesan, to je veliki plus, ali i dalje ne znan kako da riješin probleme.

    @athropa, ja bi ga i prihvatija, kad bi taj dio mene mirno odusta od bacanja po kući. A dok god to prihvaćanje podrazumjeva razbijanje kuće, ja ga ne mogu prihvatit... Nadan se da ću nać neki izlaz iz ovog vrzinog kola.

    @samo za vranju, ne mogu ispoljit agresiju di ja oću, u tome i je glavni problem, nego di me vuče taj dio mene, di on oće. A to je u kući mi. Mada iman nekih ideja kako da to riješin.

    @jelen, to za samostan je bila samo ideja, ako ne primaju ljude sa ovim dijagnozama, jbg, neman šta tražit. Al mislin da bi mi možda boravak u nekom samostanu moga pomoć. I ne bi iša tamo da pravin ikakve probleme, jedino kad bi se desilo da ispalin totalno pa da nisan svjestan šta radin.

    @AnaBonni, hvala na savjetu. :D

    avatar

    20.08.2020. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...