Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • gogoo

  Lijepe slike sa godišnjeg u divljini. Vidim da nisam dugo bio jer su sklonište na Bijelim i Samarskim obnovljeni. Stari planinari M. Dlouhy i pok. Ž. Kantura Krampus su svuda bili, sretao sam ih par puta, jednom i u plan. kući Vinište u Novljanskom kraju. Šteta što se niste malo spustili do Prstiju i Kapelice (link) jer bi naišli na runoliste a možda i na snijeg kao ja jednom usred ljeta.

  avatar

  15.08.2020. (12:51)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Imaju posebno mjesto u mom srcu, i Bijele i Samarske. U Ratkovom smo bivali sa speleoškom školom, a desetak godina kasnije sam na te vrhove iznio djecu, što na leđima (planinarska naprtnjača za djecu), što na rukama, tamo gdje sami nisu dosezali na nogama. Čarobna mjesta, labirint i stijene i prašuma. Jednom smo došli tamo pješice iz Delnica, preko Bjelolasice u snijegu, sa stalnim strahom da ne naiđemo na "zalutale" četnike negdje, dvije godine prije Oluje. Danas se čini kao bajka!

  avatar

  15.08.2020. (22:00)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Područje oko Bijelih i Samarskih stijena mi je najljepši dio Gorskog kotara. Prije desetak godina sam tuda prolazio. U onom domu ispod Bijelih stijena je bio kao neki lokal. Lijepo si sve to opisao.:)

  avatar

  16.08.2020. (00:27)    -   -   -   -  

 • jelen

  Ovi tvoji Karaguji su skroz ludi od visina, vidi se na njima. Sretan si što i tebe vuku sa sobom.
  Nitko ti vidim ne komentira Ljuskin "šegetauček" pa onda valjda i ja "monah" trebam radije prešutjeti nego prigovarati tebi zbog blasfemije pa da me onda pitaš- a kako ti uopce znaš tu riječ... :-D

  U Ratkovom sklonistu sam bio sretan, nekoliko puta, tamo je i nastala ideja da idemo na Špik 2015. Ratko Čepek je bio mladi alpinist koji je poginuo na Špiku. Njemu u cast je nazvano ovo divno skloniste.

  avatar

  17.08.2020. (12:09)    -   -   -   -  

 • j.

  Bijele i Samarske stijene su prekrasne iako mi je osobno tamo najljepši uspon na vrh Bjelolasice. Planine ljeti a more zimi; što sam stariji - to mi je sve bolje :).

  avatar

  17.08.2020. (15:26)    -   -   -   -  

 • Kockavica

  :)))

  avatar

  17.08.2020. (18:47)    -   -   -   -  

 • ikiosek

  Ahh that is great thank you ! Good for special needs too. mapquest directions

  avatar

  19.04.2021. (10:42)    -   -   -   -  

 • ikiosek

  Ahh that is great thank you ! Good for special needs too. shell shockers unblocked

  avatar

  19.04.2021. (10:42)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...