Komentari

mikitarije.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mikitarije

    Ne dvoji, otpad odvoji.

    avatar

    14.07.2020. (14:26)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    haaaaa...........dobra ti je reklama štednje na vrećicama......tako i ja stavim nekoliko artikličića i bar kod.....samo ne kupujem bounty.....šteta, volim koooookoooos

    avatar

    14.07.2020. (14:39)    -   -   -   -  

  • Mikitarije

    @AnaBonni Sve za kokos, kokos ni za šta.

    avatar

    14.07.2020. (14:41)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ja sam prije dosta vremena kupila one vrećice koje se peru. Imaju sa strane traku na koju se stavi naljepnica sa vage. Jako su praktične, ali ako je recimo u pitanju poriluk ili veća glavica karfiola ne stane u njih. Možda će biti i većih, čekam. Trošak za 4 takve je bio 12 kuna, a već ih imam godinu dana i stalno su iste. Najveći je problem sa vrećicama od nekih vrsta čaja jer nisu čisti papir, onda celofan ide u mješoviti otpad, a u italiji u plastiku. Ima toga još, ali višekratne vrećice su me baš oduševile.

    avatar

    15.07.2020. (14:30)    -   -   -   -  

  • j.

    doći će dan, dalek, nepoznat, čudan, u kojem će neki budući arheolozi, veseli, zbunjeni, mladi; razgnjevljeni pomalo bedastoćama i lakomislenošću ljudi ove civilizacije, prekopavati hrpe smeća, uglavnom plastičnog i nerazgradivog, što je nakupljeno u niti pedesetak godina nekog nesretna vremena; iskopavati iz njega vrijedne artefakte i čuditi se tome koliko smo bili potrebiti, neuravnoteženi, zarobljeni i zaneseni u tom malome i krhkome svijetu... i onda će, usred te hrpe smeća koja će iza nas zaostati - jer iza drugih ostalo je kamenje, a iza nas ostat će plastika - razgrnuvši najdublju i dotad nedirnutu hrpu - naići na moj hodnik, odnosno njegove ostatke, i na podu - Inkerove pločice :)))

    avatar

    15.07.2020. (16:47)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Svaka čast na odgovornom ponašanju. Naš odnos prema plastici triba minjat pod hitno, jer uništavamo planet potpuno. I ne samo plastikom, al aj, da ne širin priču pridaleko.

    avatar

    15.07.2020. (22:45)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Neka nas zatvore još na koji mjesec, priroda bi se opravila od bahatosti ljudskog roda. Čak i od plastike.

    avatar

    17.07.2020. (01:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...