nema tog ajvara koji bi bio dobar kao onaj kojeg napravimo doma; hajde, ja baš nisam neki majstor, osim za nošenje, voženje, mljevenje, miješanje, miješanje, i opet miješanje, pa stavljanje i vađenje tegli iz pećnice, zatvaranje poklopaca da bude dosta jako...; ali sve je to luk i voda bez prave managerice koja točno u čas znade kada prva šeflja mora ući u masu; trud sada a osmijeh... daleko u budućnosti, pri nekom tamo zakašnjelom proljetnom roštilju, kada se nađe posljednja tegla iza mojih unutrašnjih guma za bicikle u garaži :)))
13.07.2020. (16:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjetio sam se neke kratke pjesmice koju sam spjevao sebi u slavu i uspio ju izguglati. Stara je malo više od deset godina. Tebe znam malo dulje od toga iako te zapravo ne znam. Nadam se da ćemo se jednom naći u nekom staračkom domu, eventualno na snimanju Lijepom našom, i prepoznati se po bloškim citatima koje ćemo recitirati pod napadajima Alzheimera. Mislim da ćemo imati o čemu pričati, pa makar to bile bolesti i vremenska prognoza.
Po pitanju posta, polako prihvaćam prolaznost ponajdražih prehrambenih proizvodâ. :š
Po pitanju prethodnog posta, kad pročitam tri knjige koje leže oko mene idem na tvoju, što znači da će ti se broj čitateljâ povećati barem za dvoje jer će mi preko ramena vjerojatno virkati bolja polovica. To se neće zbiti prije kolovoza. Spao sam na manje od dvadeset knjiga godišnje.
Po pitanju pretprethodnog posta, kako sad spavaš?
Po pitanju komentara kod mene, s konkurencijom poput mene svatko može biti monopolist. :)
15.07.2020. (01:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@V, hvala na ponudi, ali nadamo se ove godine da ćemo imati krastavce u vrtu, samo treba pronaći dobar recept za kiseljenje :D da nisu prekiseli, ako je ikako moguće
@chablis, čokolada, chips i hummus, slomilo bi me da iduće nestane nešto od toga :D
@j., drži mi fige, ove godine će mi biti prvi pokušaj izrade domaćeg ajvara.
18.07.2020. (21:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Mare.......................ne tragaj za ajvarom,kupi naš, malo je skuplji ali vridi.......Pusti staklo , nije nestalo još
11.07.2020. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marekojajesretna
Istina, nema do domaćeg ajvara :D
12.07.2020. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
živjela katarza
12.07.2020. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Samo nestane nešto što nam odgovara i ne proizvode da više.
Tko zna zašto.
12.07.2020. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Imam one 'sunčane' (krastavce brzo ukiseljene na suncu), pa ako mogu oni pomoći? :))
12.07.2020. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chablis
Srećom ja ne padam ni na jedan od nestalih proizvoda, ali umrla bih da nestane čokolada. bilo kakva. pa makar i sa staklom.
13.07.2020. (00:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
nema tog ajvara koji bi bio dobar kao onaj kojeg napravimo doma; hajde, ja baš nisam neki majstor, osim za nošenje, voženje, mljevenje, miješanje, miješanje, i opet miješanje, pa stavljanje i vađenje tegli iz pećnice, zatvaranje poklopaca da bude dosta jako...; ali sve je to luk i voda bez prave managerice koja točno u čas znade kada prva šeflja mora ući u masu; trud sada a osmijeh... daleko u budućnosti, pri nekom tamo zakašnjelom proljetnom roštilju, kada se nađe posljednja tegla iza mojih unutrašnjih guma za bicikle u garaži :)))
13.07.2020. (16:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
propheta nemo
Sjetio sam se neke kratke pjesmice koju sam spjevao sebi u slavu i uspio ju izguglati. Stara je malo više od deset godina. Tebe znam malo dulje od toga iako te zapravo ne znam. Nadam se da ćemo se jednom naći u nekom staračkom domu, eventualno na snimanju Lijepom našom, i prepoznati se po bloškim citatima koje ćemo recitirati pod napadajima Alzheimera. Mislim da ćemo imati o čemu pričati, pa makar to bile bolesti i vremenska prognoza.
Po pitanju posta, polako prihvaćam prolaznost ponajdražih prehrambenih proizvodâ. :š
Po pitanju prethodnog posta, kad pročitam tri knjige koje leže oko mene idem na tvoju, što znači da će ti se broj čitateljâ povećati barem za dvoje jer će mi preko ramena vjerojatno virkati bolja polovica. To se neće zbiti prije kolovoza. Spao sam na manje od dvadeset knjiga godišnje.
Po pitanju pretprethodnog posta, kako sad spavaš?
Po pitanju komentara kod mene, s konkurencijom poput mene svatko može biti monopolist. :)
15.07.2020. (01:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marekojajesretna
@golden, živjela!
@Lastavica, pravi misterij na žalost.
@V, hvala na ponudi, ali nadamo se ove godine da ćemo imati krastavce u vrtu, samo treba pronaći dobar recept za kiseljenje :D da nisu prekiseli, ako je ikako moguće
@chablis, čokolada, chips i hummus, slomilo bi me da iduće nestane nešto od toga :D
@j., drži mi fige, ove godine će mi biti prvi pokušaj izrade domaćeg ajvara.
18.07.2020. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...