Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • TEATRALNI

    sve u svemu pozitivan dojam

    avatar

    04.07.2020. (20:48)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    E, ovo moram citati preko kompa :) i gledati

    avatar

    04.07.2020. (21:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nekako si požurio ali nema veze, rekao si da možemo komentirati i onaj prošli post tj. film.
    Ok, bar ću imati što čitati i gledati. LP prijatelju. :))))))))))))))

    avatar

    04.07.2020. (23:10)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    uf, bre, ne stizem da pogledam sve te filmove! :)))

    avatar

    04.07.2020. (23:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo mojih prvih komentatora, još da se Isabelči priključi pa smo kompletni :)))

    -shadow-evo ti ideja za filmsku večer :))

    -teuta-Eto iznimke su moguće :) naravno sve se može komentirati na prošlom se postu komentiralo i Antigonu, pa se ovdje može i film ionako je na neki način povezan, a dobio sam neku želju da se prisjetim crnog humora iz zagorskog specijaliteta evo do sad gledao. Sad sam u onoj rijeđoj fazi kad će biti viška materijala :))

    -Vlad-samo pomalo, bolje vrijeme potrošiti na to nego na miroljuba :))

    avatar

    04.07.2020. (23:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube

    Goni se u pičku materinu, svako sranje koje napišeš će ti biti pobrisano! nađi neko drugo mjesto za ispucavanje svojih frustracija misliš da ne znam da su i oni komentari na prethodnim postovima bili tvoji? a toliko si ograničen pa ne znaš da sam namjerno prihvatio igru. Za to svatiti treba imati kvocjent inteligencije viši od sobne temperature a tvoj je daleko ispod toga. Da imaš nešto od života nebi ostavljao svoje proserotine i gubio vrijeme na blogovima koji ti se ne sviđaju, meni nije na pamet palo da tvoj blog uopće otvaram a kamoli da išta komentiram.

    avatar

    05.07.2020. (09:41)    -   -   -   -  

  • Tschibo

    Di ćeš se ti usporedit sa onim koji znade pisat.

    avatar

    05.07.2020. (09:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    LIK IZ MINKENSKE BOJNE

    Igraju nogometno prvenstvo Hrvatska-Njemačka, glavni protagonist maloumnih rvatina je zvijezda blog.hr prostora kom se blogovi brišu svjetlosnom brzinom miroljub malenic prava jugoslavenčina i titov pionir. Naravno rvatstvo je samo njegova kamuflaža kad je zbrisao u Nemačku prije nego je prvi metak grunuo,pa je sad u trilemi dali je švabo jugović ili rvat. Ima zajebanu krizu identiteta što je uz manjak inteligencije komplexna stvar. I sad jadan ne zna za kog bi navijao, pošto su ga se njegovi odrekli preko crne kronike u jutarnjem a švabe ga nikad nisu prihvatili. A i njegovo jugoslavenstvo mu brani nacionalno opredljenje.

    (Kratak sadržaj novog filma od jeseni u svim boljim kinima)

    INSPIRIRANO ISTINITIM DOGAĐAJIMA!!!

    Eto da čovjek ne povjeruje čak i scenarije znam pisat :D

    avatar

    05.07.2020. (10:00)    -   -   -   -  

  • delicatus

    .....i dođe ti ekipa na visu snimat....posli snimanja (naravo) pijani....i pusti ti njih gazda lokala (posli radnog vremena) da zamerače....donila ekipa svoje piće da nebi gazda zaradio.....aj dobro,...neka ih, ipak su oni "face"....ima gazda svog posla ali prati usput veselu ekipu......i dok se na sekund makao u drugu prostoriju glavni glumac to iskoristi i pokruša ga pokrasti .......srećom se gazda brzo vratio i zatekao ga sa plijnom u rukama......

    nije scenarij za neki flim, istinit je događaj

    avatar

    05.07.2020. (20:11)    -   -   -   -  

  • teuta

    Mene nije bilo skoro cijeli dan ali bez brige, sve ću ja nadoknaditi...

    avatar

    05.07.2020. (20:14)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nek živi LIK IZ MINKENSKE BOJNE heheheheeheeeeeee....

    avatar

    05.07.2020. (20:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -delicatus-Zanimljivo, samo kakve veze dotični događaj ima veze s postom?

    -Teuta - Znam da hoćeš, još čekam tvoju opservaciju na show must go on, a i sa Isabelči moram rezimirati film iz ovog posta. A lik iz minkenske bojne... ma ko ga jebe, nek živi živio on 105 pa opet jer kog ćemo inače podjebavat :)

    avatar

    05.07.2020. (23:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Naravno, sigurno budem. Sad sam bila malo zauzeta s nečim...
    Laka ti noć prijatelju.

    avatar

    06.07.2020. (00:14)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Zanimljivo. :)
    Sad imam i vremena i linkove, nesto od toga cu pogledati

    avatar

    06.07.2020. (11:04)    -   -   -   -  

  • Nivea creme

    https://blog.dnevnik.hr/freshkodrugi

    avatar

    06.07.2020. (11:27)    -   -   -   -  

  • teuta

    Gle prijatelju kad dolazim na blog, baš kasno danas ali nisam mogla prije...LP:))))))))))))

    avatar

    06.07.2020. (21:32)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -athropa- pogledaj, preporuka prvo film iz prethodnog posta pa onda ovaj.:)

    -teuta-Nisam niti ja danas nešto previše aktivan, vidim da je mrtva atmosfera pa mi se ne da iako imam spreman još jedan post neka prvo apsolviramo ovo pozdrav prijateljice :))

    avatar

    06.07.2020. (22:17)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, da, prvo apsolviraj ovaj i onaj prošli post, budemo to a tek onda novo. Laka ti noć prijatelju...

    avatar

    06.07.2020. (22:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Lepi ti snovi teuta

    avatar

    07.07.2020. (00:22)    -   -   -   -  

  • NF

    zanimljivo, moj riječko praški frend je snimio prvi igrani film, te demonstrirao ga kod mene na velikom platnu, tad sam u stvari po prvi put shvatio da igrani filmovi mogu trajati i dvadesetak minuta. film je bio na francuskom o kojem pojma nemam i dobio jednu nagradu. sve sam shvatio osim poante na kraju ;)

    avatar

    08.07.2020. (15:39)    -   -   -   -  

  • isabel

    ma kako nije rezimiran film iz prethodnog posta frende kad jeste,ili sam ja opet na "teškoj rezervi" , jesmo li o njegovom autoru više-manje rekli sve bitno i fino mu i čestitali 10.-u obljetnjicu rađanja njegovog -The show must go on- i složili se oko SF i realnosti pa se nadovezali na ovaj njegov drugi,ili ako računamo-Comich suns-onda treći uradak ,e sad kako je tebi po svemu sudeći ljepše, dublje i bolje sjeo prvi oko načina "pražnjenja" bijesa, frustracija i tako to, meni je pak -Vis-A -Vis- sjeo ono baš ,baš, a vezano za isto s tim što mi se ovaj puno, od puno do jako ,jako više svidio od prvog, a zašto? e pa zato ,jer oslikava našu realnost, sadašnjost, kako god u puno toga; osobno iščitavam iz njega i puno dublju poruku pa i opasku sadašnjem trendu življenja; dvojica poznanika( ako su u početku i bili poznanici,ne znam) odlaze u izolaciju ( na otok Vis) i ne samo da se rađa i događa razumijevanje, prijateljstvo, utjeha jedan drugom i samoizliječenje od svega nagomilanog u obojici , a tako dijametralno suprotnih proživljenih šokova i udara .već zajedno stvaraju i posve novi projekt, daleko od prvotno zamišljenog, posebno me oduševila jedna scena ,a kou sam ti naznačila u prethodnom postu, a sekvenca zajednička u oba filma, to smo "sredili" u međusobno ogledu ti i ja;
    ( ti Amar-ovski, a ja pak Volaričevski...)
    pa da se sad ne ponavljam, ovdje zakočim, jer sada pokušavam pronaći zajedničku notu svima; -Show must go on, -Vis-a Vis- u - i-Zagorskom specijalitetu -pa kad nađem javim, prvu koju vidim kao poveznicu jest crni humor kojeg ima u obilju u sva tri....mislim da ćemo svi skup " bacit suzu za Zagorske brege..." i ne samo za njih s obzirom u što smo upali i što nas još čeka......
    tp.

    avatar

    08.07.2020. (19:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Brzinski odgovori pa se priključim kasnije

    -NF-Kratka forma filma, je specifična i osobno čak im dajem i laganu prednost, ne svima ali određenim da.

    -Isabelči - Možda se nisam definirano izrazio jebiga moja greška. Apsolvirali jesmo, bar mi (ja i ti) čekam teutine dojmove to se odnosi na tu da to tako nazovem situaciju. Da skopčao sam poruku tvog komentara na prethodni post, i nije isključena mogućnost da sutra objavim novi. Nekih svojevrsnih poveznica i show i vis imaju a opet su dijametralno suprotni. U prvom ima realizma s tim da je "baza" fikcija. S druge strane ovaj film je realističniji jer se bazira na pisanju scenarija za drugi film. Malo sam guglao o comic sensu, kad sam vidio da se spominje od praktički samog početka. Nažalost još ga nema za pogledati bar ne na slobodnim stranicama. Ps o zagorskom specijalitetu sam prošle godine imao post. Sad sam ga ponovio ovdje jer mi je izgledalo prigodno pošto sam prethodno navedeni film gledao pa da možda pogleda onaj dio ekipe koji eventualno nije. Ne mislim da ima ikakvih poveznica sa ova dva o kojima se ovdje lamentira. Sory ako je ispalo dvosmisleno zapravo je vrlo jednostavno :) već sam ranije navodio da dobre stvari volim konstantno gledat i rado se vraćam na njih naravno sa određenim vremenskim odmakom.

    avatar

    08.07.2020. (19:58)    -   -   -   -  

  • isabel

    a ne znam što da ti kažem sad, guglala i ja i ne našla niš, a valjda je super kad mu je okosnica " sudar" shebanog sina sa još shebanijim ocem.....
    logično mi je da se spominje od samog početka ,jer nekako i njegova radnja ,doduše uveliko izokrenuta,ili možda i ne u mnogočemu podsjeća na -Vis-A-Vis-,,, no da ne ,kako ti toi fino kažeš-ne trkeljam-ostaje za nadati se da će već negdje iskrsnuti za pogledati a Zagorski specijalitet sam po sebi nekako mi uopće nije neš napet, nekako previše krvi za moj ukus.... i da u pravu si , nema ama baš nikakvih poveznica sa ova dva, samo eto, ponjelo me u neke druge vode i viđenja, kada se o crnom humoru radi.

    avatar

    08.07.2020. (21:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Comic sans bi trebao biti komedija po informacijama koje imam. Pred 2godine je bila premijera koja me nažalost nije vidla. Zagorski specijalitet po meni nije horor kako je kategorizitran više crna komedija, koja nema poveznice sa ova 2filma (osim dijela ekipe iz show must go on) nema veze, samo komentiraj kako god ti odgovara, znaš da nije nikakav problem.

    avatar

    08.07.2020. (23:05)    -   -   -   -  

  • isabel

    ovdje je sve relevantno za Comic Sans frende;
    https://www.tportal.hr/kultura/clanak/comic-sans-je-definitivno-naj zabavniji-domaci-film-koji-sam-gledala-u-zadnjih-ohohoho-foto-20180309

    p.s. hvala puno oko angažmana za malene, ne trebaju svo troje u jednu obitelj, teško će iči,al jedno po jedno , nadamo se svi koji smo uključeni....

    avatar

    09.07.2020. (00:08)    -   -   -   -  

učitavam...