Komentari

mehaginakci.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • kako_ti_kupus

    prvo. kad objaviš post ostavi sebi prvi komentar kako bi na freš listi bio vidljiv drugima.
    drugo. vidim da su ti sve slike naopako, iskreno ne zna zašto je to tako, mislim da je u edititoru trebaš okrenit, ali onaj koji ti podrobno može opisat što učinit je vladkrvoglad pa bi ti bilo korisnije da se obratiš njemu po tom pitanju.
    treče. ako si se pela na treakavicu tebi netriba tumačit kako se tranšira kokoš :)))

    avatar

    17.06.2020. (21:09)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    prvo brate fala ti đe cuo i đe nečuo, evo ostavila sam seb komentar da vidim sta ce bit, vidljiva sam valjda sad svima i Bogu i narodu :)
    drugo brate sve je poslo naopacke z vrapce i macke, ne znam, ja uploadujem sliku pa opet pokusam da prevarim na foru, ali nema sanse, editora na slici nema pa nema, zato trcim po drugim blogovima i sve vas vucem za rukav, sta znam reko mozda se neko i smiluje i kaze, kad ono odjednom tiiiiiiiiiiiiiiiii...
    i trece , nema to veze Treskavica i transiranje kokosi, meni treba sve objasnit,ali sve brale moj...fala

    avatar

    17.06.2020. (21:26)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    nisam mislio na editor bloga nego na program za uređivanje slika, uostalom pitaj vlada.
    sviđa mi se tvoja neposrednosti, a vrijeme će pokazat koliko smo jedni drugima interesantni

    avatar

    17.06.2020. (21:42)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    sad je bila jedna proba i desilo se čudo. obrisala sam post da jos niko ne vidi to čudo, sačuvaću ga do idućeg mog posta, a to je: fotke su bile uspravne, da, da, u-s-p-r-a-v-n-e. nevjerovatno! ha ne znam sta se desilo, valjda se i Bog smilovo na mene sta znam...nisam jos stigla do tog vladkrvoglad, ali ako mi bude tribo ja cu njega nac, al teb fala sto si mi reko na cija vrata cu da pokucam

    avatar

    17.06.2020. (21:51)    -   -   -   -  

  • j.

    Ja već godinama unutar blog editora stisnem "umetni foto" i onda odaberem slike sa svog harda; znači nikakav poseban program za upload slika. Možda slikaš na mobu, pa ih - kada ih kopiraš na hard disk pc-a - odmah potom treba okrenuti za 180 stupnjeva, jer pc možda tretira slike kao naopako slikane? I još treba svakako paziti da svaka ima neko posebno ime.

    Planinarenje je traženje i bježanje, ali istodobno i plodno i smireno pronalaženje punine i radosti života... malo što je tako dobro kao planinarenje... Sviđa mi se tvoj stil; osjeća se opuštenost i smirenost... pozdrav i svako dobro :)

    avatar

    17.06.2020. (23:47)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    fala, evo snalazim se, ucim, poducavam, izucavam ovo spansko selo, ti isto imas smisla za pisanje, pa mi godi sto mi to velis.

    avatar

    18.06.2020. (00:00)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Ejjjjjjjjjjjjj, bravo za tebe što si se drugi put popela na Treskavicu. I brzo ćeš se snaći na blogu. Dobro došla!

    avatar

    18.06.2020. (07:20)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    Fala! Ja se popela tako visoko a ne znam sliku uplaodovat, hihihi. Krhko je znanje, krhko moja ti Šušunjara.

    avatar

    18.06.2020. (07:51)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Bio sam na puno planina ali malo u BiH. Fotke za blog spremim u posebnu mapu na računalu, smanjim na željenu veličinu kako bi bile pregledne (tvoja je nakon povećanja puno veća od monitora i dugo se otvara) i označim nekim imenom, npr. Tres1,2,3..., a ako sam koju snimio pod krivim kutom izravnam. I u fotoaparatu možeš izravnati i smanjiti.

    avatar

    18.06.2020. (11:26)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    dobrodošao u BiH, ja cu vrlo rado da te provedem do planina, znam sve staze i bogaze :-)
    probacu to sa slikom i to bas ovom.

    avatar

    18.06.2020. (11:34)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    nikad se nisam penjala po bosni, koja sramota, a sad ni neću više, već će mi portugal biti doma, a moraš i doma sve otkriti jel tak.
    za fotke su ti već sve objasnili pa nema smisla ponavljati, ali ako odeš na onaj moj post od nekidan sa božurom i muhom, tamo se isto desio neki zaokret situacije koji ni ja ne kužim zašto se desio. naime original fotografija je okomita, no ja sam je u fotošopu okrenula i takvu spremila, da bi je sad ovaj tu mufljuz od blog editora prepoznao kao original, ali kad klikneš na fotku ona se okrene u horizontalu. pa ti vidi :)

    avatar

    18.06.2020. (20:05)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    kužiš stvar? imaš isti problem kao i ja ha ha ha ha, kad klikneš na sliku ona se pokaže na pravoj strani samo ti je mrvičak prevelika pa se ne vidi ništa. smanji sliku na 1200x800 to je optimalno

    avatar

    18.06.2020. (20:06)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    @Bungenvlija jesan skuzila san za foto, al nek sad naglavačke stoji eba ga led. sad necu namjerno da okrećem, nek stoji pa kad bi crkla :D a teb fala sto si objasnila, ti me razumis, znas, ali portugal, jao porugal, ja bi tamo da odem pa makar mi sve slike iz portugala bile naglavačke.;-)

    avatar

    18.06.2020. (20:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...