Komentari

lagana.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Lagana - Vermieterin

    ok, ipsravit ću tipfelere. kasnije

    avatar

    12.06.2020. (18:55)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    pisati o sebi, to je nešto najbolje i najbezbolnije, ali je ponekad bolno

    avatar

    12.06.2020. (20:39)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    možda...ovisi....

    avatar

    12.06.2020. (20:52)    -   -   -   -  

  • jeka

    Bitno da vani ne prešutiš pa i najbenignije "svi su oni isti" ako se radi o djeci narkomana,propalica,cigana , homoseksualnih parova od kojih je jedno bilo heteroseksualno pa sad imaju dijete ,sirotinje,glupih, seljobera,robe s greškom itd itd.
    . Uvijek se možeš ,ako imaš tu nit i motivaciju baciti u revolucionalne vode i pisati. Zašto ne. Evo,napisala si,a ako ti bolje leži keramika i tako možeš sudjelovati u promjenama...svatko od sebe koliko može i na način koji može. Netko roman netko samo udlomak. Nismo svi isti.

    avatar

    12.06.2020. (22:01)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    U redu je ne isticati svoja stajališta nametljivo, ali nametljivaca marginalaca ima sve više i zato se bojimo reci da smo ispravni. To je sada već neko vrijeme trend

    avatar

    12.06.2020. (22:05)    -   -   -   -  

  • Magneto

    Nisam glasna ni inače, pa ni u izražavanju stavova, dok god netko ne dira mene, moje ili moja prava za koja znam da mi pripadaju.
    Šutim kako kada i kako gdje, ponekad i sebe iznenadim :)

    avatar

    13.06.2020. (09:12)    -   -   -   -  

  • 5-13

    Meni je neopisivo drago što si napisala ovaj post. Jako je ljekovito djelovao na mene.
    Drago mi je kada čovjek skupi snage otkriti svoj razum, svoju istinu.
    Gušt, ogroman gušt je bio ovo pročitati.
    Hvala ti.

    avatar

    13.06.2020. (09:34)    -   -   -   -  

  • eum

    U strahu su velike oči..

    avatar

    13.06.2020. (18:57)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    @jeka...hvala na komentaru, ali, ne misliš da postoji rok za upotrebu talenta, onog kojeg su nam dijagnosticirali u ranoj mladosti?

    avatar

    14.06.2020. (11:55)    -   -   -   -  

  • Lagana - Vermieterin

    Hvala svima na komentarima. Veoma mi znače

    avatar

    14.06.2020. (11:56)    -   -   -   -  

  • jeka

    Ovisi o kojem vam se talentu radi .....Keramika...kolači...revolucija....nije nešto sa rokom upotrebe, dapače....može ti samo narasti vještina iskustvom.
    Sretno,za koji god da odlučite .

    avatar

    14.06.2020. (12:27)    -   -   -   -  

  • jeka

    Meni je žao zbog mog plesa. Stvarno sam mogla više i bolje, ali .... tako je kako je. Pustim si muziku i plešem , ponekad se zapitam šbbkbb da sam pametnije, discipliniranije i svašta nešto...a opet, u mojim godinama ipak shvaćam, prepustim se ritmu i uživam za sebe. Ne treba mi publika jer malo sam i zakržljala a klaun sam na sto drugih strana ,neka plesa samo meni,za dušu:)
    A najbliže istini je da nisam ni za to bila nešto posebno talentirana. Jbga....sad si izvukla iz mene istinu. Ne,nemam posebnih talenata i zato nikada neću moći nastupiti u supertalentu :))))
    Ipak...dala si mi ideju...pripremit ću dragom posebnu koreografiju pa možda...moždaaaaa ne propadne moja karijera plesačice. A ako propadne za 10 godina se vidimo ovdje. Otvorit ću blog i pisati memoare propale plesaljke.

    avatar

    14.06.2020. (12:42)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Za istinu isto treba imat talenta. Ne se dati zavarati napisima u reklamama i modnim časopisima, bilo o odjeći ili politici. Mnogi ga nemaju, pa onda imaš nazi i ustaše (iste vrste zvjerad) ili fashion gurue od kojih ti prekjučerašnji doručak izleti na uši. Imati vlastitu, nepatvorenu motivaciju, nije rijetko, ali očuvati ju na životu kroz ljudsko bezumlje, e to je već umjetnost. I da, za to treba imat muda. Svi imamo sklonosti da se uvaljamo u vlastitia gov.., pa sam pred podosta godina počeo koristiti pilu, za piljenje grane na kojoj sjedim. Dođe kao skok u duboku vodu, snađi se druže! Preporučam, ali ne prečesto, zna biti j...no naporno isplivati. Ali, iskreno, radije crknem pod vodom nego da izdahnem plivajući navrh hrpe gov...

    avatar

    16.06.2020. (02:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...