Komentari

usvijetutajni.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Just me

    Dok znamo učiti iz pogrešaka ima nade...
    Penjanje pa spuštanje....ples života :))

    avatar

    31.05.2020. (18:19)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Staza je zbilja bajkovita i zato su je tako nazvali. Prošao sam Bijele i Samarske Stijene i dio Rožanskih kukova, a i predio Pakleno u planini Obruč je prava divljina. Šteta što nisi snimala pravim fotoaparatom.

    avatar

    31.05.2020. (18:57)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Šteta što nisi stavila još fotografija, da :) Bili smo prije dvije godine i zbilja je super staza, ali i namuči se čovjek. Treba paziti da se ne nosi previše stvari u ruksaku, to sam ja uradio :D

    Hej, svaka čast za Vihoraški put! To je jedna od mojih sljedećih destinacija i planiramo to udariti sve u jednom mahu. Kažu ljudi da je to jedna od najtežih ruta u RH. Veselim se tome :)

    A ovo s punjenjem baterija i djetetom koje se probudi, to je upravo to. Ne moram puno dodavati na to. Jedan od razloga zašto idem toliko po šumi i planini!
    "The creative (playful) adult is the child who survived!"

    Lijep pozdrav!

    avatar

    02.06.2020. (08:14)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Staza je izazovna i teška...kao i život, ali i divna i čarobna...kao i šuma, kao i život.

    Tekst sam samo preletio pogledom, koji se zaustavio na gornjoj rečenici... ona mi se sviđa. Dobro je otići u prirodu, maknuti se od grada i gužve, kad god je moguće. Ne treba to sad biti ni planinarenje, ni neke posebne pripreme za nešto. Ja imam sreće što živim izvan grada, okružen s dosta zelenila, pa mi je dovoljno uskočiti u tenisice i uputiti se u nekom smjeru i to je već - to.

    avatar

    02.06.2020. (09:16)    -   -   -   -  

  • j.

    gledao sam slike na stranici planinarskog društva; za mene i moje godine ipak je to prezahtjevno, ali vjerujem da je nešto posebno... od Velebita mi je ipak u najljepšem sjećanju ostao uspon na Sveto Brdo... planinarenje je traženje i bježanje, ali istodobno i plodno i smireno pronalaženje punine i radosti života... malo što je tako dobro kao planinarenje... pozdrav i svako dobro :)

    avatar

    02.06.2020. (18:36)    -   -   -   -  

  • U prolazu

    Baš ste se nahodali, 9 sati, bravo. Kako kažeš, u šumi, prirodi stvarno možemo pronaći pravog sebe.

    avatar

    12.06.2020. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...