Komentari

irenapusnik.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Irena Pusnik

    Kako ste zadnjih dana? Ima li izazova?

    avatar

    01.03.2020. (12:20)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    mislim da retrogradni Merkur puca jako :)

    avatar

    01.03.2020. (13:00)    -   -   -   -  

  • eum

    I mene pisanje smiruje, te koristim sve "... resurse u meni koji se sastoje od kombinacije iskustva, znanja i vjere, pa mi je drago kada to prepoznom i kod drugih. Astrologiju ne podržavam kao relevantnu znanost ili "vodič" koji očitava neka ponašanja, ali utjecaj različitih gravitacija (mjesec- plima-oseka) svakako da. Oko korana virusa (nešto opasnije gripe) digla se velika prašina pa i panika. Pitanje je kome to danas u svijetu odgovara - što se time dobiva osim možda pripreme za nešto loše što bi moglo slijediti iza toga! Lp

    avatar

    01.03.2020. (14:28)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Znaš kako se kaže "uzdaj se u se i u svoje kluse". Vjerujem u sebe toliko koliko mi je potrebno za uspjeh. No moguće je da tu imaju prste razne planete i sile, ne pratim ni ja horoskop, ali evo ja sam iz zezancije otišla na jednu astrološku koja kaže na temelju mog datuma da se nalazim u razdoblju u kojem imam priliku okrenuti novu životnu stranicu i otpustiti neke loše obrasce koji uopće ne funkcioniraju.... Nisam nakon pročitanog doživjela ozbiljno, ali onda sam vidjela da neke stvari više ne idu pa sam ih odbacila i eto sad dišem slobodno, punim plučima... a novo poglavlje u životu mi je nešto malo duže. Tako da.... tko zna. Svašta ponešto i tu si. ;)

    avatar

    01.03.2020. (16:02)    -   -   -   -  

  • Irena Pusnik

    @shadow-of-soul, jesi osjetila brrrr
    @EuM, slažem se, na kraju se ipak mogu poudati samo u Boga
    @Pozitivka, svaki put bilo koji rječnik koji koriste alternativci bude nekako općenit pa se u njemu može pronaći puno ljudi, praktički svako malo okrećemo nove stranice bez uvida u astrologiju ili ne...zar ne?!

    avatar

    01.03.2020. (17:46)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Mene zadovoljnim, ili ne, čini ono što sam odradio u datim okolnostima. Dakle nisam toliko opterećen samim ciljem koliko onim što činim, ili ne. Dakle, ako sam napravio najviše i najbolje što sam mogao, nastojim se miriti s time da ostalo i nije do mene, valjda, tj. i bog/neka viša svijest/prirodni zakoni, sudbina, sreća..., okruženje i drugi ljudi imaju itekako utjecaj na moj život, pa i moja postignuća ;)

    avatar

    01.03.2020. (20:47)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    bravo za blog dana! :)

    avatar

    02.03.2020. (20:46)    -   -   -   -  

  • U prolazu

    Kad nastupe izazovi, prvo se pokušam uloviti ukoštac s njima. no, često ispadne da ne mogu puno toga promijeniti nego se umiriti i utišati emocije. Onda sve nekako ide lakše.

    avatar

    02.03.2020. (23:12)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Nadam se da je sada već bolje.
    Svaki dan donese nešto novo. Svaki dan je izazov.
    Pozdrav:))

    avatar

    03.03.2020. (20:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...