Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • TEATRALNI

    Po sadržaju izgleda zanimljivo,po tvojoj reakcji bolje da ne gledam :) još nisam,prvi put sad čujem, uglavnom gledam drame u zg hnk, a želja mi je pogledat neke Frljićeve predstave 6 lica traži autora je na listi prioriteta. Zapravo nisam pogledao previše humoreski više ozbiljnih drami sa natruhama nekog humora,ako baš ima neka komedja koju sam gledao u kazalištu onda je to tko pjeva zlo ne misli. Inače sve je s nekim razlogom to su čari umjetnosti, većina ljudi možda očekuje čistu komediju a ne mora nužno biti komedija, možda više satira samo satira nije "ubijanje" od smijeha. Da povučem poveznicu sa filmom za Brešanov film "koja je ovo država" su svi očekivali komediju jer je kao komedija apsurda i najavljivan pa su se (ne svi) ali dosta njih razočarali a film je stvarno vrhunski radi se o satiričnom filmu a komadija apsurda (kako je najavljivan) je upravo država. Na to se mislilo pod "komedijom apsurda"

    avatar

    17.02.2020. (10:29)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Sorry, šta ulijećem sa upitom koji nema veze s postom... nisam gledala Bambinu pa ne mogu komentirat....samo sam znatiželjna oko tvog nicka....zašto Mosor2...pitam, jer sam dobro poznavala onog jednog i jedinstvenog.

    avatar

    17.02.2020. (14:18)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    i ja : za nas Splićane samo je jedan MOSOR i danas mu godišnjica smrti

    avatar

    17.02.2020. (17:36)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Lucid-Theatral. pola sam sata u tome pokušavao otkriti finu ironiju, majstorsku persiflažu, satirični obrat, razlog da vlastitoj ženi ne pokvarim veče, štogod. Nije išlo. Ona je doduše sličnog mišljenja, a od toga nisu puno dalje ni naši izdržljiviji prijatelji, koji su bili smješteni u drugoj loži i stvar odgledali do kraja. Kako god bilo, volio bih da pogledaš i doneseš vlastiti sud, pa mi javiš.
    @Dnevnik jedne otočke i @AnaBoni, nick je došao od planine, ne od ljudine. Broj 2 je tu jer su nickovi mosor i mosor1 u tom trenutku bili zauzeti, a nije baš da ja imam neku maštu. A datum je puka koincidencija.

    avatar

    17.02.2020. (18:38)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Hvala ti na odgovoru. Samo sam bila znatiželjna. Oprosti ako nije bilo primjereno.

    avatar

    17.02.2020. (20:04)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Dnevnik jedne otočke, a zašto bi bilo neprimjereno? Ovako ti je to išlo (extended version): prije ere blogova, jedno sam vrijeme bio aktivan na sarajevskom Sa-x forumu i tamo se se virtualno skompao s više nekih dobrih likova, a jedan od njih se nickao Prenj. Ok, velim, ako si ti Prenj, ja ću biti Mosor, i tako je to krenulo. Kad sam kasnije pokrenuo ovaj blog, nije mi se dalo smišljati novo ime. Mosora sam nažalost poznavao samo kroz pisanu riječ, njegovu i o njemu. Ali jasno mi je zašto se njegovi prijatelji imaju potrebu i na ovaj način povezivati.

    avatar

    18.02.2020. (13:08)    -   -   -   -  

  • Elyca

    a ja se baš mislila kako moram pogledat :-P

    avatar

    18.02.2020. (17:59)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Elyce, sve kritike koje sam do sada pročitao su pozitivne. Ne slušaj starog prdonju, svakako idi i pogledaj, pa javi dojmove. Mene baš i zanima jesam li u svom popižđenju sam, dakle, jesam li i koliko sam odlipija. Na koncu, ja sam izašao nakon nepunih pola sata, a prijatelji što su ostali možda su negativno pričali o predstavi samo iz obzira prema meni (jer štaš se s budalom raspravljat). :))

    avatar

    18.02.2020. (20:30)    -   -   -   -  

  • Carica Univerzuma

    Ako vrijeđa inteligenciju, onda ništa.... najbolje preskočiti

    avatar

    19.02.2020. (16:44)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Svaki je osjećaj bezvrijedan ako nije beskrajan.
    R. M.

    avatar

    19.02.2020. (22:03)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Carica Univerzuma, da, ali postoji mogućnost da se male inteligencije lakše vrijeđaju nego velike. ;)
    @Krotiteljica, eto razloga da beskrajne osjećaje izbjegavamo, ako ikako možemo.

    avatar

    22.02.2020. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...